Zenii Products

ZENII

SUND HUD STARTER INDEFRA

ZENii er udviklet af den prisvindende kosmetiske læge Dr. Johanna Ward, der mener, at en reel sund hud opnås ved at bruge en kombination af hudprodukter og avanceret dagligt kosttilskud.

Sammen med sit team af læger, kosmetiske forskere og ernæringseksperter har Dr Ward skabt et banebrydende produktsortiment – fås kun hos Effortless Skin. Hvert produkt har de bedste mikronæringsstoffer og klinisk dokumenterede ekstrakter, der kræves for at kunne behandle akne, for tidlig ældning, miljøskader og uens farve på huden.

ZENii hudpleje er udviklet og produceret i UK og har alt, hvad du har brug for at udføre den perfekte hudplejerutine. Der er tænkt på hvert produkt fra renseprodukt til solcreme. De er udviklet for at hjælpe huden til at overleve i den moderne verden. Topprodukterne er Hyaluronic Booster Serum og Salicylic Exfoliator – to af Effortless Skins favoritter – og Advanced Retinol Complex og Micronutrient Repair Cream.

ZENii’s kosttilskud er også utroligt imponerende, takket være deres prima egenskaber og anvendelse af nogle af de bedste råvarer, der i øjeblikket er tilgængelige, herunder Marine Collagen, kraftfulde antioxidanter som resveratrol og nogle af de bedste kvaliteter af botaniske ekstrakter. Skabt til at understøtte hudprodukterne i deres sortiment, hjælper hver ingrediens med at afbalancere og styrke kroppen indefra, der i sidste ende har en afsmittende effekt på hudens kvalitet. Hero produkter omfatter Pro Collagen+ pulver, flydende Beauty Fusion tilskud og Clear Skin tilskud.

Ved at pleje kroppen indefra, giver du din hud den bedste chance for at blive klar, glat og ungdommelig. Det er ZENii metoden.