Voksbehandling

Voksbehandling

Voksbehandling er en form for delvis permanent hårfjerning, der fjerner hår fra roden. Fordi hårene bliver revet ud med hårsæk, forbliver du hårfri i 4-6 uger. Ud over det oplever mange, at hårene bliver mere fine og færre over tiden, og derfor er du måske en af de heldige, der ikke behøver at vokse dig særlig ofte. Nogle vil opleve genvækst efter kun en uge pga. at nogle af hårene kan være i forskellige vækstfaser. Næsten ethvert område af kroppen kan blive behandlet, herunder øjenbryn, ansigt, kønsbehåring, ben, arme, ryg, mave, knoer og fødder. Der er mange typer af voks velegnet til at fjerne uønskede hår med.

Med Lycon voksbehandling slipper du for at skulle barbere dig hver eller hver anden dag, og at din hud bliver rød og irriteret, fordi skraberen er hård og river din hud op.

Modsat barbering, hvor hårene bliver skåret over og har tendens til at gro ud og være grove, bliver de revet ud med Lycon voks. Det betyder også at hårene kommer ud finere end ved en barbering.

Med Lycon voksbehandlinger får du den mest effektive og skønsomme hårfjerning, som kan fjerne hår helt ned til tre millimeters længde. Lycon voksbehandling er så skånsom, at du slipper for irriteret hud bagefter.

Før behandling:

  • Hårene er min. 3-5 mm. lange ved første behandling.
  • Hvis du barberer – stop 14 dage inden voksbehandling.
  • Kropspeeling 1 dag inden den bestilte tid, for at fjerne døde hudceller.

Resumé af din behandling

Behandlings
tid

30 – 60 min.

Tilbage på arbejdet

Med det samme

Bedøvelsesmiddel

Ingen

Restitution

Op til 7 dage*

Følsomheds
periode

Op til 72 timer*

Resultaternes varighed

4 – 6 uger*

Risici og komplikationer

Rødme, irritation

BOOK Nu

Uforpligtende konsultation

Hvor smertefuldt det er?

Ubehaget er blevet sammenlignet med, at du bruger pincet, men voks fjerner hår hurtigere, end hvis du bruger pincet. Oplevelsen af smerter varierer afhængig af placeringen af hårene, som fjernes og ens personlige tolerance. Brug en varm kompres for at berolige hårsækken for at lette fjernelsen af håret, og anvend bedøvende spray eller lotion inden behandling, hvis du er følsom over for ubehag.

Hvor længe holder resultatet?

Dette afhænger af kropsdelen, hvor håret fjernes med voks og af den enkelte person. Det gennemsnitlige resultat kan vare op til 6 uger, og undersøgelser tyder på, at regelmæssige hårfjernelse med voks kan medføre en generel reduktion af hårvækst.

Hvor ofte skal jeg få fjernet hår?

Hårfjernelse med voks er en behandling, der udføres regelmæssigt. Det er imidlertid helt afhængigt af den enkelte, hvornår der er behov for den næste behandling. Det bedste er at få voksbehandling kontinuerligt hver 4 uge, således at hårvækst og grohastighed reduceres med tiden.

Treatment Area Price
Overlæbe 120 kr.
Hage 120 kr.
Næse 110 kr.
Bryn 150 kr.
Bakkenbarter 150 kr.
Kinder 150 kr.
Øre 100 kr.
Øre + næse 150 kr.
Hele ansigtet 500 kr.
Andet på 15 min. 100 kr.
Hele ben 550 kr.
Lår 350 kr.
Underben 300 kr.
Fødder 200 kr.
Arme 300 kr.
Overarme 200 kr.
Underarme 200 kr.
Armhuler 200 kr.
Hænder 200 kr.
Nakke 200 kr.
Skulder 200 kr.
Ryg 400 kr.
Bryst 250 kr.
Mave 250 kr.
Mave (kun op til navlen) 200 kr.
Bryst + mave 450 kr.
Rundt om brystvorten 150 kr.
Mellem bryst 200 kr.
Bikini 350 kr.
Brasiliansk/Hollywood 550 kr.
Baller 350 kr

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser tilgængelige af denne særlige behandling.