Vaginal stramning – FemaleWand

Med alderen begynder kollagenfibre i skeden at miste elasticiteten. På Derma Solution er FemaleWand behandling en ikke-operativ vaginal stramning. Den forbedrer sundhed og vitalitet for det vaginale væv ved at anvende højintensiv fokuseret ultralyd (HIFU), som er meget effektiv til at genopbygge vævets elasticitet.

Det kan være en smule pinligt eller ubehageligt for nogle at tale om dette emne. Vores behandlere har stor erfaring i at hjælpe kvinder med at genvinde deres selvtillid og selvværd med vores FemaleWand behandling.

Når du bestiller en konsultation, vil du møde en fuldt uddannet, kvindelig behandler. Vi respekterer dit privatliv og du vil ikke være forpligtet på nogen måde til at fortsætte med behandlingen. Prisen for behandlingen er ens for alle klienter.  Se prisen nedenfor for FemaleWand behandling.

Årsager til nedsat vaginal elasticitet

 • Aldring
 • Fedme
 • Rygning
 • Fødsel
 • Kirurgi
 • Fjernelse af livmoderen

Begivenheder som disse tilfælde erstatter vævets naturlige kollagen med fibre, som ikke kan trække sig sammen eller strække ordentligt. Vaginal stramning med FemaleWand er en ikke-invasiv kosmetisk behandling, der genopretter udseendet og funktionen af skeden.

Resumé af din behandling

Behandlings
tid

30 – 60 min.

Tilbage på arbejdet

Med det samme

Bedøvelsesmiddel

Ingen

Restitution

Op til 7 dage*

Følsomheds
periode

Op til 72 timer*

Resultaternes varighed

Langvarige resultater*

Risici og komplikationer

Rødme, irritation

BOOK Nu

Uforpligtende konsultation

Vaginal stramning med FemaleWand er en ikke-invasiv og ikke-kirurgisk behandling til at genetablere og omstrukturere vaginalt væv uden brug af bedøvelse eller bedøvende creme.

FemaleWand er en intenst fokuseret ultralydsbehandling, der anvender en kraftfuld ultralydsenergi, der sender koncentreret opvarmning til det inderste lag (SMAS) af vævet i vagina. Varmen fremkalder kontraktion af kollagen og elastin og muliggør langsigtet forandring ved at stimulere regenerering af disse livsvigtige proteiner. Nøjagtigheden af denne behandling giver fuld kontrol over bevægelsen og intensiteten af ultralyden og sikrer maksimal komfort for patienten.

FemaleWand varer 20 minutter og kan udføres i din frokostpause. De fleste klienter oplever ingen smerte og behøver ikke restitution efter behandlingen. Behandlingerne er planlagt med fire eller seks ugers mellemrum, og de fleste klienter oplever forbedringer efter en eller to behandlinger.

Vaginal stramning med FemaleWand kræver ikke restitution og klienten kan vende tilbage til et normalt liv umiddelbart efter behandlingen. FemaleWand er det perfekte alternativ til omfattende og invasiv kirurgi til at genskabe funktionen af vagina.

Hvem er egnet til behandling?

Behandlingen er velegnet til raske kvinder over 25, der ønsker vaginal foryngelse. Klienter, som ammer eller er gravide, kan ikke anbefales at få denne behandling. Vi anbefaler kunderne at vente mindst tre måneder efter en normal fødsel, før man får FemaleWand behandling.

Hvorfor vælge FemaleWand – en ikke-kirurgisk vaginal stramning?

 • Behandlingen er smertefri, ikke-invasiv og varer 20 minutter
 • Ingen restitutionstid
 • Forbedret muskelstyrke og elasticitet i de vaginale muskler
 • Forøget følelse under samleje
 • Forbedret kontrol af inkontinens

Overvejelser efter behandlingen

En primær fordel ved vaginal stramning med FemaleWand er, at der er ingen restitutionstid efter behandlingen. Du kan vende tilbage til dine daglige rutiner med det samme og efter 72 timer kan du genoptage seksuel aktivitet. Det anbefales, at du venter 24 timer, før du begynder at dyrke motion.

Med FemaleWand kan du undgå de risici og omkostninger, der er forbundet med kirurgi og alligevel få fordel af en strammere og mere sund vagina.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Mens de fleste kvinder kun behøver én behandling for optimale resultater, har andre brug for 2-3 behandlinger. Behandlingerne er generelt planlagt med fire til seks ugers mellemrum.

Efter behandlingen kan klienterne mærke mindre tørre slimhinder i vagina, færre infektioner og nedsat inkontinens. Andre langsigtede effekter af behandlingen omfatter opstramning og foryngelse af det vaginale væv.

Overfladisk opstramning
3 behandlinger 3.750 kr.
Per behandling 1.500 kr.
Muskulær opstramning
3 behandlinger 4.500 kr.
Per behandling 1.900 kr.
Konsultation
Uddannet behandler Gratis

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser tilgængelige af denne særlige behandling.