Tandblegning

Innovativ kosmetisk tandblegning fra Pearl Smile®

Pearl Smile GmbH er et tysk førende mærke indenfor kosmetisk tandblegning og har rettighederne til at blive kaldt pioneren indenfor denne branche. Den kosmetisk tandblegning startede en revolution indenfor kosmetisk behandling og især kosmetisk tandblegning har opfyldt behovet for en sikker og smertefri tandblegning på markedet. Samarbejdet med førende tyske laboratorier indenfor kosmetik tandblegning har gjort det muligt for Pearl Smile GmbH at være de førende indenfor markedet.

Moderne teknologi har gjort Pearl Smile til en luksus for alle til en overkommelig pris. I modsætning til traditionelle metoder til tandblegning, er kosmetisk tandblegning fra Pearl Smile baseret på gel, som har mindre end 0,1% brintoverilte og aktiveres af koldt LED-lys. Denne kombination giver en flot blegning af tænderne og er helt smertefri.

Resumé af din behandling

FORARBEJDNING
TID

Forskelligt

Tilbage PÅ arbejdet

 Med det samme

Bedøvelsesmiddel

Ingen

Restitution

Med det samme

følsomhed
Periode

Ingen

Resultaternes varighed

6 måneder*

Risici og komplikationer

Ingen

BOOK
NU

Ikke-obligatorisk høring

Læbe og hage
3 behandlinger 4.700 kr.
Per behandling 1.950 kr.

Det er en ikke-kirurgisk og ikke-invasiv procedure. Pearl Smile har mange fordele:

1. Smertefri behandling

Pearl Smile tandblegning med gel skader ikke tændernes emalje. Det kolde LED-lys eliminerer dehydrering af tænderne samt skader på tandkødet. Alt dette betyder, at Pearl Smile kosmetisk tandblegning ikke blot er smertefri men også giver et ønskværdigt ansigtstræk.

2. Hurtige resultater indenfor kun 21 min.

Behandling med Pearl Smile er ligesom enhver anden kosmetisk behandling. Behandlingens varighed kan variere fra 21 til 45 minutter afhængig af hvilket resultat, du gerne vil opnå. Du kan nemt få et flot og hvidt smil på mindre end en time. Tag plads i en fantastisk afslappende stol og nyd derefter et flot smil!

3. Op til 9 nuancer lysere

Efter første behandling bliver dit smil op til 9 nuancer lysere.  Resultaterne kan variere fra person til person. Under behandlingen med gel neutraliseres farvepigmentet i tændernes emalje. Du kan gentage behandlingen så ofte, du ønsker for at bevare dine enestående resultater.

4. Overkommelig pris

Pearl Smile® tandblegning er en 100% kosmetisk behandling. Det tager ikke lang tid og er smertefri under og efter behandlingen. Derfor kan vi tilbyde denne behandling til en overkommelig pris til alle. Ved at købe et abonnement på et par behandlinger på forhånd, er det muligt for kunden at spare endnu flere penge. Alle kan få denne behandling inden en vigtig begivenhed. Det kan være et bryllup, en date, en jobsamtale, en fotooptagelse eller en fest.

Du får et fantastisk hvidt og selvsikkert smil!

Skal jeg gøre noget inden min behandling?

Der er ikke behov for en konsultation. Det er altid en god idé at rense tænderne grundigt inden behandlingen. Du skal blot bestille en tid og lade vores dygtige behandlere lave dine tænder op til 9 nuancer lysere. *

Hvor lang tid tager behandlingen?

Hver behandling varierer, typisk varer en behandling mellem 21 – 60 minutter.

Hvornår er resultaterne synlige?

Næsten øjeblikkeligt, men de bedste resultater opnås med en serie af tandblegninger.

Hvem er egnet til Pearl Smile tandblegning?

Pearl Smile tandblegning er velegnet til alle hudtyper og aldre.

Hvor mange behandlinger er nødvendige?

Antallet af behandlinger afhænger af tilstanden af klientens tænder. En behandling er normalt tilstrækkelig til at forberede dine tænder til en vigtig begivenhed.

Har du flere spørgsmål Klik her for at blive omdirigeret til vores tekniske side, hvor du kan finde yderligere oplysninger vedrørende vores Pearl Smile kosmetisk tandblegning. Alternativt kan du kontakte os for at tale med en af vores uddannede behandlere.

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser tilgængelige af denne særlige behandling.