HVAD ER KARSPRÆNGNINGER

Karsprængninger (også kaldet telangiektasi) er klynger af små blodkar, der er tæt på overfladen af huden. De er ofte røde, blå eller lilla og de ligner et spindelvæv. Karsprængninger ses hos op til 50% af den voksne befolkning og rammer kvinder oftere end mænd. Disse abnorme blodkar i klynger ses oftest i ansigtet og på benene. Der findes en række forskellige faktorer, der øger risikoen for, at en person får karsprængninger.

Risikofaktorer:

 • Høj alder
 • Langvarig siddende/stående stilling
 • Fedme
 • Graviditet
 • Hormonbehandling (HT)
 • Pillertil svangerskabsforebyggelse
 • Skade
 • Tidligere venekirurgi
 • Tidligere tilfælde af blodpropper

ÅRSAGER TIL KARSPRÆNGNINGER

Karsprængninger skyldes strukturelle abnormiteter af blodkar. Vener transportere blodet tilbage til hjertet fra andre dele af kroppen. De har en række én-vejs ventiler for at undgå tilbageløb af blod. Af en række årsager kan disse ventiler være defekte, så der sker tilbageløb af blod i venerne. Der sker en ophobning af blod og trykket stiger i venerne og svækker blodkarrets væg. Karsprængninger udvikles fra overfyldningen og udvidelsen af det påvirkede blodkar.

ÅRSAGER TIL KARSPRÆNGNINGER

Karsprængninger skyldes strukturelle abnormiteter af blodkar. Vener transportere blodet tilbage til hjertet fra andre dele af kroppen. De har en række én-vejs ventiler for at undgå tilbageløb af blod. Af en række årsager kan disse ventiler være defekte, så der sker tilbageløb af blod i venerne. Der sker en ophobning af blod og trykket stiger i venerne og svækker blodkarrets væg. Karsprængninger udvikles fra overfyldningen og udvidelsen af det påvirkede blodkar.

DIAGNOSTICERING AF KARSPRÆNGNINGER

Vores behandlere kan diagnosticere karsprængninger ved nøje at undersøge de berørte områder, der normalt er på benene og i ansigtet. Undersøgelsen vil bestå af en inspektion af de ramte områder. En særlig opmærksomhed vil blive rettet mod områder med rødme, hævelse og misfarvning af huden samt sår på huden.

BEHANDLING: ELEKTROMAGNETISKE SVINGNINGER

Behandling af karsprængninger og åreknuder bliver også udført af kosmetiske årsager. Der findes forskellige tiltag, som kan bruges derhjemme til at lindre nogle af de symptomer, de udvikler. Disse tiltag kan også hjælpe med til at forhindre eventuelle komplikationer.

Elektromagnetiske svingninger er en anden alternativ medicinsk behandling, der kan udføres på Derma Solution. Det er undertiden brugt som et supplement til skleroterapi for at optimere resultater. Det er mest effektivt til karsprængninger og små åreknuder. For de, der ikke kan lide nåle, er dette en alternativ mulighed. Vores uddannede behandlere vil undersøge din tilstand og rådgive dig om, hvilken behandling der er bedst i netop din situation.

Behandlingsmaskinen, der bruges på Derma Solution, vil producere 30000000 Hz ultra højfrekvente elektromagnetiske svingninger, som føles unikt silkeblødt (et snit tyndere end et hår) med henblik på nedbrydning af hæmoglobin og frigive energi, der overføres til hudens overflade for at fjerne læsioner, kapillærer, og det intravaskulære hæmoglobin. Dette vil nedbryde de påvirkede karsprængninger til små molekyler, der bliver absorberet af væv, og forsvinder med kroppens stofskifte. Resultaterne kan ses næsten øjeblikkeligt*

BEHANDLINGSMULIGHEDER

Elektromagnetiske svingninger kan bruges til behandling af nedenstående hudsygdomme:

 • Karsprængninger;
 • Åreknuder;
 • Linjerede åretegninger;
 • Flade årer;
 • Kirsebær prikker/ senile angiomer;
 • Mørke pletter/ pigmentering; og
 • Hudlapper/ vorter

Behandlingens resultat fremgår umiddelbart uden hævelse, ar og der er intet tilbagefald. Hele behandlingsproceduren er meget hurtig og behagelig og har ingen indflydelse på kundens daglige liv og arbejde. Behandlingen kan nemt udføres på hudens overflade og anses for at være ret avanceret.

Resumé af din behandling

BEHANDLINGS
TID

Forskellige

TILBAGE PÅ ARBEJDET

Med det samme

BEDØVELSESMIDDEL

Ingen

RESTITUTION

Op til 7 dage*

FØLSOMHEDS
PERIODE

Op til 72 timer*

RESULTATERNES VARIGHED

Langvarige resultater*

Risks & Complications

Redness, irritation..

BOOK NU

Uforpligtende konsultation

Forebyggelse af karsprængninger

Selvom karsprængninger og åreknuder ikke altid kan undgås, er der forskellige tiltag, du kan gøre for at reducere dine chancer for at udvikle dem. Tips til forebyggelse:

 • Regelmæssig motion,
 • Opretholde en sund vægt,
 • Undgå at sidde eller stå i længere tid.
 • Undgå at sidde med krydsede ben
 • Hvile med benene opad, og
 • Undgå at bære tætsiddende beklædning omkring din hofte, lyske og ben.

Kræver elektromagnetiske svingninger bedøvelse?

Denne behandling udføres uden bedøvelse.

Risici forbundet med elektromagnetiske svingninger

Selvom chancerne for bivirkninger er meget små, er der en lille chance for potentielle bivirkninger, såsom mindre rødme eller hævelse omkring behandlingsområdet samt misfarvet hud og vabler.

Rekreation efter elektromagnetiske svingninger

Der er ingen aktivitetsbegrænsninger. Patienter kan nogle gange føle ømhed, som hvis de har trænet. Det er sjældent, at patienterne oplever smerte.

Kan karsprængninger fjernes på én gang?

Ja. Du kan se, at karsprængningerne er væk umiddelbart efter/under behandlingen. Behandleren kan (hvis det er nødvendigt) gentage behandlingen af karsprængningerne for at de bliver fjernet hurtigere.

Kan der opstå traume efter behandlingen? Vil der komme et ar?


Nej, det er næsten intet traume. Prikket er tyndere end et menneskehår og det forsvinder i løbet af ca. tre dage. Der vil ikke komme ar eller mærker efter behandlingen.

Hvor længe holder behandlingen? Vil det komme igen?


Efter behandlingen vil det ikke komme igen, og der ikke er tilbagefald, medmindre din krop producerer dem igen.

Hvad skal jeg være opmærksom på efter behandlingen?


Krydret mad, fisk og skaldyr, rygning og alkohol bør undgås. Endvidere bør brug af kosmetik undgås de første 3 dage.

Er det smertefuldt at blive behandlet? Vil der være hævelser?

Du kan næsten ikke mærke smerte. Der kan opstå en let rødme, der forsvinder meget hurtigt. Det burde ikke få nogen indflydelse på din hverdag og dit arbejde.

Hvor lang tid tager en behandling?


Behandlingstiden afhænger af området med karsprængninger. Det tager normalt 5-15 minutter per område.

Hvornår er den bedste årstid for behandling?


Behandling af røde blodårer har intet at gøre med årstiderne; du kan behandle på alle årstider.

Behandling Pris
Fjernelse af karsprængning i ansigtet 3.995 kr.
Hæmangiomer/ blå mærker/ røde prikker på kroppen 3.995 kr.
Mørke pletter 3.995 kr.
Hudlapper 3.995 kr.
Fjernelse af karsprængning på benet 5.995 kr.
Konsultation DKK gratis

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser tilgængelige af denne særlige behandling.