Skin Ceuticals

SKINCEUTICALS®

AVANCERET HUDPLEJE DER ER VIDENSKABELIGT UNDERSTØTTET

Grundlagt helt tilbage i 1994 har SkinCeuticals altid været engageret i at hjælpe folk med at opnå en sund hud ved at afhjælpe de mest almindelige tegn på ældning og udvendige skader.

SkinCeuticals bygger på årtiers forskning og industrielle gennembrud, herunder formulering af det første tekniske patent for Vitamin C anvendt på huden. SkinCeuticals er en sand pionerer, når det drejer sig om ingredienser og de sikrer, at effektive antioxidanter altid er på forkant med deres egenskaber. Det er lige fra renseprodukter og sera til fugtgivere og øjencreme samt deres prisbelønnede sera og koncentrater. Her er C E Ferulic og Phloretin CF blandt de mest respekterede produkter, der er tilgængelige på markedet i dag.

Filosofien bag SkinCeuticals serien består af tre hovedelementer; forebyggelse (at minimere følgerne af oxidation og frie radikaler på huden), beskyttelse (med bredspektret beskyttelse mod solens UV-stråler) og korrektion (afhjælpning af synlige tegn på ældning og miljømæssige skader, når de indtræffer). Ved at bruge produkterne bliver det nemt for alle at oprette en komplet hudplejerutine til at opnå en glat og sund hud hele livet.

Ved at tilbyde løsninger til en bred vifte af hudproblemer, herunder hudpletter, følsomhed, inflammation, tørhed og for tidlig ældning, findes der et SkinCeuticals produkt til alle hudtyper og aldre. De fremtrædende produkter omfatter Hydrating B5 serum for at aflaste tør hud, Resveratrol B E koncentrat til fremme cellereparation om natten og Mineral Radiance UV Defense SPF50 solfilter, som beskytter huden mod skadelige UV-stråler i løbet af dagen.