RF hudstrammende kropsskulptur

IKKE-ABLATIV RF TIL STRAMNING AF HUDEN

Vores radiofrekvensteknologi varmer selektivt vævet i huden for at fremme to reaktioner i underhuden. Næsten øjeblikkeligt trækker kollagenfibrene sig sammen, der medfører en flottere hud.

Samtidig øges metabolismen af fibroblasterne, der fremskynder produktionen af både nye kollagen- og elastinfibre.

Resultaterne kan ses ret hurtigt efter din første behandling, men et forløb af flere behandlinger anbefales, for at resultaterne kan blive yderligere forbedret.

SÅDAN FUNGERER DET

Radiofrekvens anvender multipolare elektroder og leverer varme til huden og er kombineret med rød fotodynamisk energi for at optimere resultaterne. Radiofrekvensteknologi gennemtrænger hudens lag for selektivt at opvarme vævet mellem cellerne, hvor kollagenfibrene er indlejret.

Dette forårsager en øjeblikkelig sammentrækning af kollagenfibrene. Samtidig øges metabolismen af fibroblasterne, der fremskynder produktionen af både nye kollagen- og elastinfibre.

ET FORLØB AF BEHANDLINGER

For at opnå det bedste resultat er det vigtigt, at få 6 til 8 behandlinger ugentligt. Dette anbefales for de fleste klienter alt efter deres ønskede resultater og behandlingsområde.

Det er vigtigt at forstå, at resultaterne tager tid. De kan ses efter kun 6 uger, og denne tidsramme kan variere afhængig af den enkelte.

Resultatet er påvirket af en række faktorer. Kost og motion spiller en vigtig rolle for en patients sundhed og velvære og for opretholdelsen af kropsformen. Resultaterne varierer også afhængigt af den enkelte patients gener og hudtype.

Disse områder kan behandles:

  • Mave
  • Inderlår
  • Ydre lår
  • Hofter
  • Balder
  • Undersiden af armene

Denne behandling kan kobles sammen med kryolipolyse (fedtfrysning), ultralyd (HIFU) og kavitation for at opnå de bedste resultater. Vi kalder det vores medicinske 4D-Lipo.

Resumé af din behandling

Behandlings
tid

30 – 60 min.

Tilbage på arbejdet

Med det samme

Bedøvelsesmiddel

Ingen

Restitution

Op til 7 dage*

Følsomheds
periode

Op til 72 timer*

Resultaternes varighed

Langvarige resultater*

Risici og komplikationer

Rødme, irritation

BOOK Nu

Uforpligtende konsultation

Oversigt over opstramning af huden med radiofrekvens

Virkningerne af behandlinger med radiofrekvens kan hovedsagelig tilskrives varmen der genereres af RF-bølger. Indenfor hudpleje og behandlinger mod aldring er RF-bølger mest brugt til foryngelse af ansigtet og deres evne til at stimulere proteinfibre, der holder huden elastisk. Under behandlingen gennemtrænger RF-bølger huden og stimulerer produktionen af kollagen og fibroblaster og huden bliver strammet op indefra. Derved udløses produktion af friske kollagenfibre, der resulterer i en strammere, mere fast og påviselig yngre hud.

Hvad kan jeg forvente af en RF-stramning af huden?

Vores udøvere kræver, at du vasker dit ansigt med en mild sæbe og varmt vand, før du ankommer til din behandling. Det er vigtigt, at overskydende olier eller kosmetik fjernes fra huden, som ellers kan reducere effektiviteten af proceduren. Når behandlingen påbegyndes, kan en bedøvende creme påføres huden og skal sidde på huden, indtil den virker. Den vil så blive fjernet og hudplejespecialisten vil markere behandlingsområdet med blæk for at fokusere behandlingen, således ingen anden hud ved et uheld bliver berørt.

En gel vil blive påført huden, før RF-bølgerne anvendes på huden. Afhængigt af hudens følsomhed, kan du føle en varm fornemmelse under behandlingen, men bivirkninger ved behandling menes at være af minimal betydning for de fleste patienter. Når behandlingen er slut, vil vores behandler påføre en kølende gel på det behandlede område for at minimere ubehag.

Virkning af opstramning af huden med radiofrekvens

Du kan opleve rødme og hævelse i det behandlede område efter en behandling med radiofrekvens til opstramning af huden, men disse symptomer bør forsvinde indenfor 24-48 timer. Koldt vand på ansigtet kan medvirke til at reducere irritationen, men du skal sørge for, at kun rent, renset vand anvendes til disse formål. Nogle patienter har rapporteret om nedsunken hud i det behandlede område, men dette har primært fundet sted med intense RF-behandlinger. I de fleste tilfælde har disse behandlinger få bivirkninger og er en realistisk behandling mod aldring af en lang række forskellige hudtyper.

Hvem er egnet til behandlingen?

Enhver, mand eller kvinde, der ønsker at fjerne rynker og linier i ansigtet. Radiofrekvens til ansigtet passer til alle hudtyper.

Hvor mange behandlinger af fokuseret fraktioneret RF anbefales der?

Der anbefales 6 til 8 behandlinger med en behandling en gang om ugen til de fleste klienter alt efter deres ønskede resultater og behandlingsområde.  Det er vigtigt at booke en gratis konsultation for at få den rigtige vurdering af det område, du vil have behandlet.

Hvad kan jeg forvente af RF-behandlingen?

Resultaterne er ofte øjeblikkelige; men der anbefales et forløb af behandlinger, fordi resultaterne bliver bedre efter hver behandling.

Hvad vil der ske under behandlingen?

RF er en afslappende behandling med ringe eller intet ubehag.  Glycerin appliceres på huden og fungerer som leder for RF-energien.  Et apparat bliver anbragt på huden og flyttes rundt i cirkulære bevægelser.  Vores apparat udsender en svag bippende lyd, efterhånden som det bliver varmere, indtil temperaturen langsomt når op på 40 grader. Din behandler vil jævnligt bruge et infrarødt termometer for at måle varmen på huden.  Når temperaturen er nået op på 40 grader, vil din behandler fortsat opretholde varmen og fortsætte behandlingen på området i 2 til 4 minutter.

Nysgerrig efter at vide mere? Hvis du har yderligere spørgsmål omkring stramning af huden med radiofrekvens, så tøv ikke med at kontakte os på telefon +45 50154647

Enkelt område (f.eks. maven) 1.499 kr.
3 behandlinger – Et enkelt område 3.999 kr.
Dobbelt område (f.eks. kærlighedshåndtag, inderlår) 1.999 kr.
3 behandlinger – Dobbelt område 4.999 kr.
Fire områder (f.eks. kombination) 2.499 kr.
3 behandlinger – Fire områder 6.499 kr.

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser tilgængelige af denne særlige behandling.

DERMA SOLUTION

Derma Solution
Holmbladsgade 84
2300 København
+45 52 39 93 08

Cookies and Privacy Policy

OPENING HOURS

Monday - 10:00 - 18:00

Tuesday - 10:00 - 18:00

Wednesday - 10:00 - 18:00

Thursday - 10:00 - 18:00

Friday - 10:00 - 18:00

Saturday - Closed

Sunday - Closed

OUR LOCATION

CONTACT US