OxyGeneO+

SUPER ANSIGTSBEHANDLING – MED OXYGENEO+

GeneO+ platformen er en innovativ 3-i-1 super ansigtsbehandling til eksfoliering, forbedring af hudens iltindhold, tilførsel af værdifulde produkter, der beriger huden og der anvendes ultralydsteknologi. De 4 principper i OxyGeneO+ er:

1) Eksfoliering

GeneO+ eksfolierer først det øverste hudlag af for at fjerne døde celler, glatter og fornyer huden og forbereder den til at modtage aktive næringsstoffer. Sikker at anvende på alle hudfarver og kan behandle følsom hud uden irritation.

2) Infusion

via vores eksklusive Capsugen renser GeneO+ huden, mens der bliver tilført nærende aktive ingredienser. Du vælger mellem NeoRevive™ behandling for foryngelse og mod ældning eller NeoBright™ behandling for at gøre huden lysere og forbedre strukturen.

3) Iltning

GeneO+ producerer CO2 bobler, der blidt påføres hudens overflade og skaber en fysiologisk reaktion. der sender oxygenmættet blod til området, øger blodtilførslen og hudens metabolisme. Oxygen giver optimal absorption af aktive ingredienser.

4) Ultralyd

Ultralydsteknologi bruges derefter til at trænge dybt ned i huden, fremme udskiftning og reparation af cellerne, øge blodcirkulationen og forbedre optagelsen af hudplejeprodukter.

NeoBright formel NeoRevive formel
NeoBright giver lysere hudfarve, minimerer forekomsten af hudpigmentering og ujævn hudfarve. NeoRevive genopliver en kedelig teint og glatter huden samt reducerer forekomsten af fine linjer og rynker.
Azelainsyre = jævn pigmentering Hyaluronsyre = reducerer rynker
Azelainsyre er et anerkendt middel til behandling af hud med hyperpigmentering og virker ved at reducere aktiviteten af de pigmentproducerende celler. Hyaluronsyre øger fugtigheden og forhindrer fugttab, som resulterer i en mere smidig hud og mere fylde og dermed mindsker rynker.
Kojisyre = lysere hud Peptider = reparation af huden
Kojisyre er et naturligt forekommende stof, der produceres af svampe, der hæmmer produktionen af melanin. Når det kombineres med azelainsyre, opstår der en synergi, der har blegende virkning, der gør huden lysere. Peptider er små proteindele, som styrker hudens egen evne til at holde på væsker. Kombineret med hyaluronsyre skabes der en synergieffekt, der reparerer huden.
Retinol = mod aldring Retinol = fornyelse af kollagen
Retinol er en variant af vitamin-A og er klinisk testet og øger produktionen af kollagen og hudceller. Det er også kendt som et af de bedste løsninger mod aldring. Retinol er en variantaf vitamin-A og er klinisk bevist for at øge kollagen og hudens produktion af celler og betragtes som en af de mest effektive løsninger mod rynker.

 

Unikke fordele ved behandling med GeneO+™
Eksfoliering og blegning af huden giver en strålende lys teint og opstrammer huden Innovativ oxygenbehandling for cellulær forbedring
Fugter og nærer huden Blødgør de fine linjer og rynker
Optimal absorption af energigivende næringsstoffer ·         Genopliver mat hud og er sikker til alle hudtyper
Velegnet til alle hudtyper og hudfarver Hurtig og effektiv behandling før særlige begivenheder
Engangsmaterialer for maksimal hygiejne Genopretter hudens fylde
Fornyr ungdommelig glød Fast hud og lukkede porer
Forbedrer hudens produktion af celler Reducerer forekomsten af pigmentering

Resumé af din behandling

Behandlings
tid

30 – 60 min.

Tilbage på arbejdet

Med det samme

Bedøvelsesmiddel

Ingen

Restitution

Op til 7 dage*

Følsomheds
periode

Op til 72 timer*

Resultaternes varighed

Langvarige resultater*

Risici og komplikationer

Rødme, irritation

BOOK Nu

Uforpligtende konsultation

Hvordan oxiderer GeneO+™ huden? 

GeneO+™ bygger på Bohr effekten, som blev opdaget af Christian Bohr i 1904. Det viser sig, at når koncentrationen af CO2 (Kuldioxid) stiger, frigiver hæmoglobinet oxygen. GeneO+™ samspillet mellem Capsugen™ kapsel og den behandlende gel skaber overflod af C02 på huden, der udløser Bohr effekten, som oxiderer huden naturligt. oxidering af huden er gavnlig mod aldring og til genopretning af huden.

Hvordan virker ultralydsteknikken?

Processen laver små åbne rum mellem hudcellerne, hvilket medfører øget indtrængning af ingredienser. Derudover kan ultralyd forbedrer absorberingen af aktive ingredienser via øget stofskifte i cellerne og øget blodcirkulation, forbedrer bevarelse af fugtigheden, strammer udvidede porer og mindsker hævelser omkring øjnene.

Hvordan føles GeneO+™?

En GeneO+™ behandling føles som en massage af ansigtet. Eksfolieringen beskrives som meget forfriskende og behagelig, og der er ingen vakuum (ligesom ved andre ansigtsapparater), så den samlede behandling er mere beroligende og afslappende. Mange klienter falder i søvn og vågner friske og foryngede. Klienter med mere følsom hudtype kan opleve en varm følelse på huden under den første del af behandlingen.

Kan min klient få en GeneO+™ behandling, hvis de har akne?

Ja. Da eksfolieringen ikke er irriterende og GeneO+™ ikke arbejder med vakuum, kan man behandle områder i ansigtet med simpel akne.

Hvad skal min klient forvente at se og føle efter GeneO+™ behandling? 

Efter GeneO+™ behandlingen er huden mættet med oxygen og næringsstoffer. Den ser glat, blød, skinnende og strålende ud. Huden føles frisk, blød og levende. GeneO+™ behandlinger fortsætter med at producere resultater, selv når kunden har forladt klinikken.

Hvor hyppigt kan mine klienter få GeneO+™ behandling?

Processen laver små åbne rum mellem hudcellerne, hvilket medfører øget indtrængning af ingredienser. Derudover kan ultralyd forbedre absorberingen af aktive ingredienser via øget stofskifte i cellerne og øget blodcirkulation, forbedrer bevarelse af fugtigheden, strammer udvidede porer og mindsker hævelser omkring øjnene.

Kan mine klienter få GeneO+™ behandling for at se bedre ud før en begivenhed? 

Ja! GeneO+™ behandlingen holder ikke op med at virke og huden ser og føles fantastisk lige efter behandlingen. Hvis der er en kommende begivenhed, planlægger GeneO+™ behandling samme dag eller dagen før og effekten vil være synlig under hele begivenheden

Hvad er bedst for min klient, NeoBright™ eller NeoRevive™?

Det afhænger af hudtype og hudens tilstand. Hvis du har pigmenterede læsioner (mørke pletter) eller mørk hud, vil NeoBright™ sikkert være det rigtige valg. Hvis du vil forbedre hudens udseende og mindske porerne, vil NeoRevive™ være bedre og/eller en kombination af de to.

Hvad er forskellen mellem GeneO™ og infusionsteknologier, der anvender vakuum?

Der er stor forskel på teknologier, der hurtigt sprøjter et produkt hen over huden og GeneO+™ berigede produkt, som lægges som et lag over hele ansigtet og efterlades på ansigt under eksfolieringen og infusionsprocessen. Oxideringsprocessen får blodet til at komme op til overfladen af huden i hele ansigtet, ikke bare hvor den lille vakuumspids anvendes som ved andre teknologier. Dette berigede blod er transportsystemet i hudcellerne. Produktet påføres i hele ansigtet og arbejdes ned i den eksfolierede hud over længere tid. Produktet har god tid til at blive absorberet over hele fladen, hvor det berigede blod bærer næringsstofferne til cellerne og giver den ønskede effekt. Tidligere infusionsteknologier til huden måtte arbejde med et udvandet produkt, for at det flydende produkt ikke blokerede slangerne. GeneO+™ produkterne er beriget med hyaluronsyre, peptider, antioxidanter osv. og kan fremstilles med optimal koncentration, efterhånden som den påføres direkte på huden.

Face 1.950 kr.
Face with Ultrasound 2.250 kr.
Hands 1.200 kr.

På mindre end en time er huden synlig glattere og genoplivet af GeneO+ 4-i-1 ansigtsbehandling. Denne ansigtsbehandling er ideel for dem, der ønsker øjeblikkelige og markante synlige resultater.” -Derek Hoffmann, Direktør for Spa på Four Seasons Resort på Walt Disney World Resort, Orlando, FL

Oxygene giver fremragende eksfoliering i ansigtet men giver også unikke fordele med naturlig oxidering af huden og tilførsel af næringsstoffer.” – Ghislaine Beilin, MD, Paris, Frankrig

Som virksomhedsejer var købet af GeneO+ et godt valg, og jeg ser frem til at prøve det igen!” -Jason N. Pozner, M.D. F.A.C.S,Sanctuary Plastic Surgery

Jeg har arbejdet med GeneO+ enheder siden oktober 2013 og resultaterne fortsætter med at overraske mine klienter. Hudens struktur ændres øjeblikkeligt med den unikke Capsugen eksfoliering (mikro), huden er absolut strålende fra stimulering med oxygen, og tilførslen af vigtige stoffer mod aldring og lysere hud er synlige på bare én behandling (jeg kan også rose behandlingen med koncentrater og cremer). Desuden har jeg før og efter billeder for at vise mine klienter resultaterne, som vi kan opnå med en enkelt behandling.” -Agnes Rees Palvetzian – Senga Science Anti-Age klinik

GeneO+ ansigtsbehandlinger har forvandlet min huds udseende markant. Min hyperpigmentering er mindre synlig og huden er lysere, levende og opfrisket.” -Vanessa Cesario, Soft Touch Electrolysis and Aesthetics by Isabel Lupis

Jeg er meget tilfreds med mine resultater fra mine GeneO+ behandlinger. Jeg har bemærket en betydelig forskel i klarheden på min hud og den overordnede struktur. Jeg har nogle solskader fra min barndom og jeg var glad for at se en forskel på mine problemområder. Jeg vil anbefale GeneO+ til alle, der er ingen anden ansigtsbehandling som denne.” -Kate Alleyne, Upper Village Spa client

Denne innovative platform udgjorde virkelig en spændende forskel i min forretning. Jeg er så begejstret for GeneO+, mine klienter elsker denne service og oplever reelle resultater næsten omgående efter deres første behandling. Klienternes anbefalinger, vi har modtaget, har været helt fænomenale. Jeg ser frem til at tilføje endnu en!”  -Trine Silano

Ville bare sige tak for det fantastiske apparat, jeg har købt hos jer. GeneO+ virker bedre end noget andet apparat, jeg nogensinde har købt. Mine klienter er meget tilfredse med deres resultater, bemærker reducerede linjer og lysere pigmentering, mindre irritation og glattere hud. Jeg havde nogle få klienter, der ringede til mig dagen efter behandlingen og takkede mig for resultatet. Tak endnu engang!” -Janina, Janina’s, Esthetics.