Oxygen Facial

ANSIGTSBEHANDLING MED OXYGEN – OMEGA OXYGEN

Ansigtsbehandling med oxygen bekæmper synlige tegn på ældning forbundet med dårlig transport af ilt i blodkar i underhuden op til hudens overflade

En strøm af oxygen under højt tryk blandet med vegetabilske vitaminer, mineraler og nærende ekstrakter påføres ansigt og hals. Oxygen absorberer fugtgivende stoffer ned i huden og giver et glattere og fyldigere udseende og giver en sund glød. Ansigtsbehandlinger med oxygen er kendt for deres evne til at skabe en fyldigere og glattere overflade og skjuler ujævnheder.Resultatet er et mere ungdommeligt udseende. Ansigtsbehandling med ilt kan udføres på alle hudtyper.

På Derma Solution tilbyder vi oxygen “infusion”, som er den mest traditionelle ansigtsbehandling. Behandlinger med oxygen er designet til at nære huden og stimulere nyt kollagen til at vokse frem under huden. Oxygen kan indeholde antibakterielt stof, blegning, retinol (A-vitamin), Vitamin C og vitamin E. Kom til en uforpligtende samtalemed en af vores uddannede praktiserende behandlere for mere information.

Unikke fordele ved ansigtsbehandling med ilt
Rensning af porer i huden Nedsat hyperpigmentering
Øget elasticitet Reduktion af akne
Fine linjer ·         Anti-rynke virkning
Jævn hudfarve Fugtet hud

Resumé af din behandling

Behandlings
tid

30 – 60 min.

Tilbage på arbejdet

Med det samme

Bedøvelsesmiddel

Ingen

Restitution

Op til 7 dage*

Følsomheds
periode

Op til 72 timer*

Resultaternes varighed

Langvarige resultater*

Risici og komplikationer

Rødme, irritation

BOOK Nu

Uforpligtende konsultation

Skal jeg gøre noget inden min behandling? 

Der er ikke behov for en konsultation. Det anbefales altid at fjerne make-up inden behandlingen. Du skal blot bestille en tid og lade vores dygtige behandlere ordne din hud, så den føles Deluxe.

Hvor lang tid tager behandlingen? 

Du forventes at modtage Oxygen i mindst 20 min. i løbet af din behandling.

* Tiderne kan variere fra kunde til kunde.

Top 8 resultater vi kan opnå med ansigtsbehandling med oxygen:

1.     Flot og fugtighud

Ansigtsbehandling med oxygen synes at være en dramatisk løsning til kvinder, der har problemer med meget tør hud. Et ansigt udsat for forurening giver en livløs og tør hud, der er svær at behandle. Din hud får fordel af den dybe gennemtrængende fugt via ansigtsbehandlingen med oxygen. Denne mængde af fugtighed genopretter den normale pH-værdi i huden. Den forbereder også huden mod fremtidigesolskader.

2.     Mærk rødmen

Ansigtsbehandling med ilt fjerner urenheder, når der blæses frisk oxygen på overhuden. Det tilfører liv til død hud, der ser kedelig og tør ud. Det resulterer i øget blodcirkulation i ansigtsvævet. Øget blodcirkulation øger kvaliteten af den øverste del af huden – overhuden. Huden genvinder sin naturlige rødme allerede efter det første pust af den magiske ansigtsbehandling med oxygen.

3.     Ansigt uden akne

Akne er et resultat af olie og snavs i de åbne porer i huden. Ansigtsbehandling med oxygen reducerer porestørrelse og renser i dybden. Resultatet er, at porerne mindskes. Huden bliver fri for opsamlet snavs, støv, olie og talg. Slutresultatet er – glødende hud uden akne og et strålende udseende.

4.     Velkommen til det ungdommelige udseende

Ansigtsbehandling med oxygen giver ungdommelig skønhed med denne fantastiske oxygenterapi. Oxygen bekæmper frie radikaler i huden, som er skyld i aldring. Det udløser produktion af kollagen, der er stabiliserer og opstrammer huden naturligt. Resultatet er reduktion af rynker, de fine linier formindskes og alderspletter bliver lysere. Således kan huden genvinde sin ungdommelige udseende.

5.     Pletfri hud

Ansigtsbehandling med ilt fjerner hudens skadelige affaldsstoffer, der er kommet pga. stress og forurening. Bestråling af disse affaldsstoffer giver en frisk, ungdommelig og smukkere hud, der er fri for pletter, der stammer fra ar fra akne, alderspletter og solpletter. Ansigtsbehandling med ilt fjerner affaldsstoffer, som er en fordel for overhuden.

6.     Fin hudfarve

Ansigtsbehandling med oxygen tilbyder det bedste med fugt, fjerner affaldsstoffer og reparerer huden. Frigørelsen af frisk oxygen på overhuden er med til at genopbygge cellerne. Til sidst fjernes dødt hud fra overfladen. Som følge heraf får huden på ansigtet en klar farve uden antydning af revner, tørhed og afskalning.

7.     Den flotte hud

Få en flot hud for eftertiden efter at have oplevet de utallige hudfordele ved ansigtsbehandling med oxygen. Ansigtsbehandling med ilt fjerner den matte og triste hud. Det fremmer dannelsen af kollagen og beskytter huden mod solskader. Det hæmmer også produktionen af melanin. Således bliver huden ikke blot op til to toner lysere; den er også beskyttet imod fremtidige mathed og skader.

8.     Øjeblikkelig glød

Ansigtsbehandling med oxygen giver en glødende hud samt andre fordele ved behandlingen. Det er dog værd at nævne, at ansigtsbehandling med oxygen også er den perfekte ansigtsbehandling til fest. Dette er fordi, den tilfører øjeblikkelig glød til huden og gør dig klar til fest med det samme. Hvis du ser frem til en øjeblikkelig glød, bør du vælge ansigtsbehandling med oxygen. Det bedste ved ansigtsbehandling med oxygen er, at den er velegnet til alle hudtyper. Det er velegnet selv til sart hud uden bivirkninger.

Hvornår er resultaterne synlige? 

Næsten øjeblikkeligt, men de bedste resultater opnås med en serie af ansigtsbehandlinger med oxygen.

Hvor mange behandlinger er nødvendige? 

Antallet af behandlinger afhænger af kundens alder og tilstand af huden. En behandling er normalt tilstrækkelig til at forberede din hud til en vigtig begivenhed.

Hvem egner sig til ansigtsbehandling med ilt? 

Ansigtsbehandling med ilt er velegnet til alle hudtyper og aldre.

Ansigt
3 behandlinger 1.599 kr.
Per behandling 599 kr.
Hals og kavalergang
3 behandlinger 1.599 kr.
Per behandling 599 kr.
Ansigt, hals og kavalergang 
3 behandlinger 1.699 kr.
Per behandling 699 kr.

Fatiha El AmraniTrust Pilot[/vc_column_text]

 

15. februar 2019

 

Mit første besøg på Derma Solution har været en fornøjelse. Det er ikke sidste gang jeg kommer til klinikken, både service og behandling har været helt i top. Jeg valgte en luksusbehandling med oxygen og er meget tilfreds. Kan varmt anbefale dem.

Mette Ring

 

Trust Pilot, 15. februar 2019

Professionel og lækker ansigtsbehandling! – Er lige kommet ud fra en super professionel og komfortabel luksus iltbehandling hos Derma Solution og kan varmt anbefale det til andre!