Murad Danish

MURAD

DERMATOLOGISK HUDPLEJE TIL ALLE

Murad hudpleje er et sandt dermatologisk mærke udviklet af Dr. Howard Murad for over 20 år siden. Hans vigtigste mål var at give sine patienter løsninger på ubarmhjertige hudproblemer såsom ældning, akne og følsomhed. Dette har ikke ændret sig, men nu er hans patienter kunder fra hele verden og de er på udkig efter løsninger til en endnu bredere vifte af hudproblemer som følge af tørhed og vedvarende betændelse.

Hvert produkt i Murad serien er udvalgt til støtte og forbedre hudens barriere. De skal ikke blot beskytte cellerne, der ligger under huden, men skal også fremme en bedre fornyelsesproces, så hvert nyt lag hud får stærkere og yngre celler. Sideløbende med denne tilgang introducerede Murad også ideen om, at Cellular Water er af afgørende betydning for opretholdelse af en god hudpleje. Han mener, at celler i ringe tilstand ikke kan holde effektivt på vandet og derfor bliver udsat for skader, som derefter bidrager til alt fra rynker, tørhed og cellulitis. Ved at medtage disse grundlæggende principper i hvert produkt fra Murad, kan brugerne være sikre på, at alle aspekter af deres hud bliver passet ordentligt på.

Murad systemet består af tre trin uanset din hudtype eller tilstand af huden. Hver serie består af et renseprodukt og toner (trin 1), en målrettet behandling for at reparere eller forbedre huden (trin 2) og en beskyttende fugtighedscreme for at genopbygge huden dag efter dag (trin 3). Du skal bare følge disse overordnede trin både morgen og aften for at opnå en smuk og sund hud, der stråler af Murad glød!