Mikro-mesoterapi

Mikro-mesoterapi

Mesoterapi er en ikke-kirurgisk men effektiv hudforyngende behandling, hvor en cocktail af ingredienser med anti-rynkeeffekt sprøjtes ned i det midterste (meso) lag af huden via hundredvis af mikro-injektioner, hvor der sker en påvirkning af  celleregenerering, produktion af kollagen og mikro-cirkulation.

Ikke invaderende mesoterapi kombinerer bioteknologi med nano-mikrokrystallinsk vha. vand og højkoncentrerede målrettede sera. Klienter kan nu opleve en række ikke invasive, “ingen nåle” mesoterapi behandlinger.

Mikrokrystallinsk fungerer som en overførsel af de aktive ingredienser, som trænger igennem huden ved at åbne de fine porer uden at brug en nål. Til gengæld vil det over tid gøre cellemembranerne gennemtrængelige og tillade cellen at absorbere de vitale og aktive næringsstoffer. Denne teknologi tillader vores behandlere at tilføre produkter igennem huden, som er en version af mesoterapi uden nåle.

Nano mikrokrystallinsk mesoterapi uden nåle hjælper med hudforyngelse, er slankende og mod appelsinhud ved:

1.     Stimulerer funktionen af fibroblaster (kollagenceller) for forbedret hudfarve og reduktion af rynker

2.     Stimulerer mikrocirkulationen, der reducerer væskeophobning, forbedrer ernæring af celler samt fjerner affaldsstoffer

3.     Der sker en antioxidant og antiinflammatorisk virkning og du får en mere ungdommelig og sund hud og ligeledes med anti-rynkeeffekt

4.     Frigivelse af fedt fra fedtceller med henblik på at forme ansigtet (hvis dette er valgt), eller omvendt det kan stimulere optagelsen af fedt fra fedtceller for at give fylde i ansigtet (hvis dette er valgt)

RESUMÉ AF DIN BEHANDLING

Behandlings
tid

45 min.

Tilbage på arbejdet

Med det samme

Bedøvelsesmiddel

Ingen

Restitution

24 timer estimeret*

Følsomheds
periode

24 timer estimeret*

Resultaternes varighed

Op til 8 uger*

Risks & Complications

Redness, irritation

BOOK NU

dme, irritation, kløe, hævelse

Hvordan fungerer mikro-mesoterapi?

En nøje afbalanceret blanding af ingredienser, der er vitale for en sund hud så som vitaminer, aminosyrer og mineraler, der kommer ned i  huen med mikrokrystallinsk. Det virker ved at bekæmpe appelsinhud, forbedre blodomløbet og nedbryde beskadiget væv, der kan forårsage kedelig og slap hud*.

Hvad kan jeg forvente af behandlingen?

Mikrokrystallinsk påføres direkte på patientens hud. Da proceduren er ikke invasiv, føler de fleste patienter ikke smerte under denne proces*men kan opleve en let nappende eller brændende fornemmelse.

Behandlingen varer omkring 45 minutter og de fleste patienter oplever synlige resultater efter 2-3 behandlinger*. For at vedligeholde resultatet anbefales patienter at få opfølgende behandlinger to gange om året.

Vil det behandle hudpigmentering?

Såvel som at kunne reducere appelsinhud og rynker, kan mesoterapi også behandle hudpigmentering, der skyldes en over- eller underproduktion af melanin. Disse er misfarvede områder af huden, der ligner en stor fregne. De er også undertiden benævnt alders- eller leverpletter.

Hvad er fordelene ved mikro-mesoterapi?

  • Opspænding af slap hud
  • Reducerer appelsinhud
  • Behandler hudpigmentering
  • Ikke kirurgisk indgreb

Hvad indebærer behandlingen?

Mikrokrystallinsk påføres huden.

Gør det ondt?

Du kan føle et lille nap eller brændende fornemmelse, men vi kan give en lokalbedøvelse, som gør behandlingen relativ smertefri for de fleste patienter.

Hvordan ser min hud ud bagefter?

En almindelig bivirkning er mild hævelse eller irritation, som normalt forsvinder efter en uge for de fleste patienter.

Hvor lang tid går der, før jeg kan se resultater?

I gennemsnit kan patienterne opleve en synlig forbedring efter 2-3 behandlinger. Men alle er forskellige, så du kan enten se resultaterne lidt tidligere eller lidt senere. Resultaterne vedligeholdes normalt med halvårlige opfølgende behandlinger.

Hvilke risici og komplikationer?

Alle ikke invasive metoder kan indebære en smule risiko. Derfor udføres behandlingen af vores behandlere, der laver en fuldstændig evaluering og der udarbejdes en komplet liste over forsigtighedsregler og kontraindikationer.

Treatment Area Treatment Price
Full Face DKK 2.995
Full Face & Neck DKK 3.495
Half Face DKK 1.495
Single Body Part DKK 1.495

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser tilgængelige af denne særlige behandling.