Mikro-hudslibning

Forklaring på mikro-hudslibning

Din hud er udsat for miljømæssige elementer hver dag. Over flere år har solens stråler, forurening og andre skadelige stoffer påvirket din hud. Behandling med mikro-hudslibning kan medvirke til at mindske eller fjerne rynker og fine linjer, rynker omkring øjnene, alderspletter, lette akne ar og uønsket pigmentering, der er kommet på huden over tid.

Mikro-hudslibning er en ikke-kemisk, ikke-invasiv behandling, der bruger en spray af mikrokrystaller til at fjerne det yderste lag af tørre, døde hudceller. Det får huden til at se yngre og sundere ud. Mikro-hudslibning fremskynder dannelsen af et nyt underliggende lag hudceller med et højere niveau af kollagen og elastin, hvilket yderligere forbedrer hudens udseende. Mikro-hudslibning er langt mildere end eksfoliering. Eksfoliering er en mere krævende procedure, der anvendes til behandling af dybere linjer i ansigt, ekstreme solskader og dybe ar.

Behandlingen

Under en behandling med mikro-hudslibning vil en af vores behandlere anvende en enhed, der afgiver små (“mikro”) aluminiumoxid krystaller på huden. Disse krystaller eksfolierer huden og det milde vakuum fra enheden fjerner hudens urenheder.

Mikro-hudslibning hjælper til med at producere et tykkere og sundere hudlag. Det er vigtigt med flere behandlinger, fordi de fremmer produktionen af et nyt lag hudceller, der indeholder et højere niveau af kollagen og elastin. Begge disse komponenter er afgørende for en levende og sund hud, og det vil yderligere forbedre din teint og det overordnede udseende af huden.

Det er nødvendigt med fem til tolv behandlinger med 2-3 ugers mellemrum for at få optimal fordel af mikro-hudslibningen. Mikro-hudslibningen er bekvem og stort set smertefri og tager kun 30 til 60 minutter og er almindeligvis kaldet “frokostbehandling.”

Er behandlingen smertefuld?

Mikro-hudslibning eksfolierer døde celler fra hudens overflade. Selvom behandlingen ikke er smertefuld, kan den medføre en let varm fornemmelse, når mikro-hudslibningens krystaller blidt fjerner gamle og ødelagte lag af huden. Nogle klienter har sammenlignet behandlingen med en ansigtsmassage. Efter en mikro-hudslibning er den nye hud generelt mere følsom og kræver ekstra beskyttelse mod solen. Efterfølgende bør du være særlig forsigtig og sørge for at anvende solcreme. Anvendelse af fugtgivende creme, der fugter og beroliger huden, kan også forhindre eventuel irritation. En god sygeplejerske eller hudlæge vil kunne foreslå en ansigtscreme eller lotion, der passer bedst til din hudtype.

Kort introduktion til diamantpeeling

Vores enhed til mikro-hudslibning er en diamantpeeling maskine. Den nyudviklede “Miniature Sculpture” er en hurtig, sikker og effektiv teknik til hudfornyelse. Der sker en blid polering af huden ved hjælp af diamanthoveder i forskellige størrelser indbygget i enheden. Vores behandlere kan kontrollere, hvor meget der skal peeles af huden. Denne behandling er sammen vakuum god til solskadet hud, disponering til pigmentering og store porer.

Teori

Med diamanter i hovederne samt brug af vakuum er vores enhed i stand til at slibe det døde hudlag og snavs væk fra overhuden, hvilket resulterer i en forbedret hudtilstand: reducerer effektivt rynker, udjævner ar, behandler akne og giver en flot hud. Behandlingen stimulerer reproduktion af kollagen og hjælper med at forbedre overhuden samt forbedrer hudens elasticitet. Det er den sikreste og mest effektive måde til en fornyelse af den overfladiske hud.

Effektiv til:

 • Ansigt
 • Aldersplettet hud uden elasticitet
 • Pigmentering
 • Rynker
 • Store porer
 • Ar
 • Strækmærker efter graviditet. Fjernelse af død hud
 • Falmede tatoveringer og pigmenter

Ideelle kandidater

Patienter med fine linjer eller rynker, alderspletter, solskader, ujævn pigmentering, tilstoppede porer, problemer med hudens struktur eller mindre ar er gode kandidater til mikro-hudslibning. Patienter med rosacea eller akne kan også drage fordel af mikro-hudslibning. Den milde spray af mikrokrystaller kan eliminere eller forbedre hudens ujævnheder ved at fjerne det øverste lag af døde og skadede hudceller. Herefter fremstår huden ny og frisk.

De ideelle kandidater til mikro-hudslibning er raske voksne med relative små hudproblemer eller skavanker og har realistiske forventninger til, hvad mikro-hudslibning kan og ikke kan.

Mikro-hudslibning til akne

Mikro-hudslibning anvendes til at behandle akne og ar efter akne. Behandling med mikro-hudslibning kan eliminere eller reducere forekomsten af lettere ardannelse. Men mikro-hudslibning kan måske ikke afhjælpe dybe akne ar. Dybere ar kan normalt behandles effektivt med fraktionerede RF mikronåle. Patienter med aktiv akne kan også drage fordel af mikro-hudslibning, der eksfoliere huden og fjerner fedt og snavs fra tilstoppede porer. En polering med krystaller og fjernelse af døde hudceller kan forværre akne. Vi anbefaler en konsultation med en hudlæge eller plastikkirurg for at afgøre, om en klients akne eller akne ar kan behandles effektivt med mikro-hudslibning.

Mikro-hudslibning til rosacea

Rosacea er en kronisk inflammation af ansigtshuden og er karakteriseret ved rødme, fremtrædende blodårer, hævelse og/eller hududslæt, der ligner akne.

Miro-hudslibning kan bruges til at reducere rødme i forbindelse med rosacea. Men hvis du har fået diagnosen rosacea og overvejer mikro-hudslibning, bør du konsultere en hudlæge eller plastikkirurg forud for behandlingen fordi, mikro-hudslibning kan forværre aktiv rosacea.

Hvem er ikke egnet som kandidat?

Mikro-hudslibning anbefales ikke til:

 1. Dybe ar
 2. Aktiv keloid
 3. Ikke diagnosticerede læsioner
 4. Et nyligt udbrud af herpes
 5. Vorter i ansigtet
 6. Aktiv akne
 7. En autoimmun sygdom
 8. Ustabil diabetes
 9. Gravide kvinder

Kandidater, der lige har fået en kemisk peeling eller andre hudbehandlinger, f.eks. indsprøjtninger med kollagen bør vente to til tre uger, før de får en behandling med mikro-hudslibning

Potentielle klienter bør ligeledes undlade voksning eller solbadning et par uger før behandling med mikro-hudslibning. Personer med dybe ar, ansigtsfolder eller andre moderate til alvorlige hudtilstande bør overveje en kraftigere behandling såsom fraktionerede RF mikronåle.

Risici og fordele

Mikro-hudslibning er en sikker, ikke-kirurgisk, “frokostpause” behandling, som giver mange fordele. Mikro-hudslibning reducerer eller fjerner fine linjer, rynker og andre tegn på ældning i ansigtet. Den forbedrer akne ar og andre lette ardannelser og giver alle hudtyper og -farver en frisk og sund glød. Ovenstående kan behandles stort set uden bivirkninger. Og fordi mikro-hudslibning anvender allergivenlige krystaller til behandling af huden, er det en glimrende behandling til hud, der er følsom overfor kemikalier. Mikro-hudslibning udgør ikke nogle alvorlige risici, når den udføres af en kvalificeret behandler. Nogle mennesker kan opleve lettere hudirritation efter mikro-hudslibning. Da hud og sygdomshistorier varierer fra person til person, må risici og fordele ved mikro-hudslibning overvejes individuelt.

Restitution og resultater

Mikro-hudslibning er ofte kaldt en “frokostpause” behandling, fordi det er en hurtig behandling, der kan udføres på vores klinik i din frokostpause med lidt eller intet ubehag. Den behandlede hud bliver lyserød efter behandlingen, men dette vil almindeligvis forsvinde i løbet af et par timer. Du kan anvende makeup straks efter mikro-hudslibning for at skjule eventuelle synlige tegn på behandlingen.

Spørgsmål og svar

Hvem er de bedste kandidater?
Hvor lang tid tager en behandling?
Er mikro-hudslibning smertefuld?
Hvilke resultater kan jeg forvente efter behandlingen?
Er mikro-hudslibning sikker?
Vil mikro-hudslibning fjerne akne ar?
Hvad er bivirkningerne?
Kan jeg vende tilbage til arbejdet efter en behandling?

Tekniske parametre

Behandlingshoveder 9
Frekvens 50 Hz
Indgangseffekt 50 W
Udgangseffekt 0-100%±10%
Indgangsspænding AC220V ± 10% 10A

Vil du vide mere?

Få mere at vide om behandling med mikro-hudslibning og dens fordele ved at kontakte os og tale med en vores uddannede behandlere.

Derma Solution er stolte af at kunne præsentere mikro-hudslibning med diamantpeeling

Tilføj venligst vedhæftede billede(r)

DERMA SOLUTION

Derma Solution
Holmbladsgade 84
2300 København
+45 52 39 93 08

Cookies and Privacy Policy

OPENING HOURS

Monday - 10:00 - 18:00

Tuesday - 10:00 - 18:00

Wednesday - 10:00 - 18:00

Thursday - 10:00 - 18:00

Friday - 10:00 - 18:00

Saturday - Closed

Sunday - Closed

OUR LOCATION

CONTACT US