VORES 4D-OVERSIGT

På Derma Solution investerer vi i det bedste avancerede medicinske udstyr, der er blevet anbefalet af flere kliniske studier. Fordi vores fokusområde er behandlinger fra halsen og ned, er vi på forkant med den teknologiske innovation indenfor de bedste standardenheder med kliniske dokumenterede resultater.

Vi ønsker ikke kun at fokusere på én bestemt behandling. Vi er klar over, at for at opnå optimale resultater, er behandlinger ofte skræddersyet og der anbefales at anvende flere metoder for at hjælpe kunden med at opnå det bedst mulige resultat. Det handler om at komme til at se godt ud.

Mens andre indenfor denne branche kun tilbyder en tilgang med teknologi, der behandler et problem, tilbyder vi på Derma Solution et udvalg af de nyeste behandlinger med det mest nye og avancerede udstyr.

Vi starter med en grundig og gratis undersøgelse. Ved hjælp af disse data vil vores uddannede behandlere skræddersy en behandlingsplan, der passer til din krop og dine mål.

Vores primære målsætning er at arbejde tæt sammen med vores kunder for at hjælpe dem med at opnå realistiske og ønskede resultater. Derfor er vi stolte af at kunne præsentere vore 4D planer, der skræddersys til den enkelte.

Vi laver en grundig vurdering for at sikre, at du kan opnå dine resultater. Før/efter billeder er en vigtig del af denne proces. Vi arbejder sammen for at yde det bedste.

MEDICINSK 4D-SKIN PLAN

Derma Solution er stolte af at kunne præsentere medicinsk 4D-Lipo, som bruges til at opnå en flot krop. Det er en skræddersyet plan, der benytter en kombination af det nyeste inden for den medicinske og æstetiske hudteknologi.

Tilgængelige teknologier er:

 • Høj intensitet af fokuseret ultralyd
 • Fedtfrysning (Kryolipolyse)
 • Kropskavitation
 • Radiofrekvens
 • Højfrekvens vakuum
 • Infrarød

Ved den indledende konsultation vil en af vores uddannede behandlere foretage en vurdering for at finde ud af kundens specifikke krav/ønsker. Når kundens målsætninger er blevet klarlagte, vil vores behandlere lave en behandlingsplan og denne plan vil omfatte:

 1. Anbefalede behandlinger
 2. Hvilken medicinsk teknologi skal anvendes
 3. Antal behandlinger
 4. Hyppigheden af behandlinger
 5. Hvilke hudplejeprodukter skal anvendes i forbindelse med behandling
 6. Tage billeder før, under og efter

Behandlerne hos Derma Solution ved, at hver kunde er unik. Derfor skal kundernes krav og mål behandles fra sag til sag. Vi nøjes ikke med at investere i vores klinik, vi investerer i vores kunder

Resumé af din behandling

Behandlings
tid

30 – 60 min.

Tilbage på arbejdet

Med det samme

Bedøvelsesmiddel

Ingen

Restitution

Op til 7 dage*

Følsomheds
periode

Op til 72 timer*

Resultaternes varighed

Langvarige resultater*

Risici og komplikationer

Rødme, irritation

BOOK Nu

Uforpligtende konsultation

Fotos/billeder er til rådighed på den anerkendte behandling under fanen “Vores behandlinger”

Ofte stillede spørgsmål findes på den anerkendte behandling under fanen “Vores behandlinger”

Priserne er baseret på den individuelle behandlingsplan. Ring til os i dag og bestil en uforpligtende konsultation og et uforpligtende tilbud.

 

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser tilgængelige af denne særlige behandling.