Manicure

Manicure er en skønhedsbehandling, hvor der anvendes specielt værktøj, cremer, således dine negle og hænder kommer til at se sunde og flotte ud.

Målsætninger indenfor vores manicure:

  • Vi vil koncentrer os med at rense, forme og styrke dine negle
  • Vi er opmærksomme på eventuelle hudproblemer du måtte have omkring neglen, såsom ødelagt eller øm hud.
  • Vi bruger cremer og olier, for at eksfoliere samt renser og forbedrer strukturen af dine negle
  • Vi bruger akupressur eller massageteknikker til at stimulere blod- og lymfeomløbet for at forbedre din huds sundhed

Resumé af din behandling

Behandlings
tid

30 – 60 min.

Tilbage på arbejdet

Med det samme

Bedøvelsesmiddel

Ingen

Restitution

Op til 7 dage*

Følsomheds
periode

Op til 72 timer*

Resultaternes varighed

Langvarige resultater*

Risici og komplikationer

Rødme, irritation

BOOK Nu

Uforpligtende konsultation

Hvorfor er det godt at få lavet en manicure?

En manicure er god til forbedring af strukturen og sundheden af såvel dine negle og huden på dine hænder og giver dem et poleret og perfekt udseende.

Ud over at sikre, at dine hænder og negle ser flotte ud og føles godt, har en manicure ofte den effekt, at når der bruges trykpunkter på dine hænder, som hører sammen med andre dele på kroppen, giver det en beroligende virkning.

Hvis du har en skade på hånden – et sår, led- eller muskelforstrækning, udslæt eller ødelagt hud — er det bedst, at hud, led eller muskler heler op, før du får en manicure, ellers bør du gøre din manicurist meget opmærksom på dine begrænsninger.

Hvad man kan forvente af en manicure?

En manicure er normalt meget afslappende. Det kan være rart at have nogle til at røre dine hænder og negle, især hvis manicuristen bruger zoneterapi eller andre håndmassageteknikker, der hjælper dig til at slappe af. Du vil sandsynligvis være alene med manicuristen, der fortæller dig, hvad hun vil gøre, og være opmærksom på, om du har nogle spørgsmål eller bekymringer. En manicurist vil normalt give dine negle neglelak med den farve, som du ønsker og du kan også få påført dekorativ neglekunst. Tænk over dette inden manicuren, fordi det er måske en anden person, der skal lave det.

Hvor lang tid tager en manicure?

En manicure kan vare fra 15 minutter til mere end en time, alt efter hvad du skal have ordnet. Generelt er det således, at jo længere tid der er afsat til manicure, jo flere ting kan du få ordnet.

Hvilken efterbehandling kan jeg forvente?

Giv dig selv tid nok til at få det fulde udbytte af behandlingen, og sørg for, at du ikke har travlt bagefter. Hvis manicuren af en eller anden grund tager længere tid, er det svært at køre bil med våd neglelak, der stadig tørrer på fingrene! Mens neglelak købt i en butik ofte tager fem minutter at tørre, kan salonfarve tage op til 12 timer om at tørre helt.

Du må ikke bruge handsker, eller bruge dine hænder til noget som helst arbejde umiddelbart efter en manicure. Det er måske ikke det bedste at gå direkte tilbage for at arbejde på et computertastatur, ordne hår eller bade dine børn, hvis du lige har fået lavet en flot behandling på dine negle.

de andre på hjemmesiden) tak.

Der findes forskellige slags manicure på klinikker, som kan lave forskellige formninger af neglen, bruge forskellige olier og cremer, eller endda brug af elektropuls eller massage med varme sten som en del af behandlingen. Her er nogle eksempler

  • Amerikansk: et meget naturligt udseende manicure, som former neglene på dine fingerspidser.
  • Fransk: klassisk manicure med klar eller elfenbensfarvede lak på kroppen af neglen og med hvid farve på spidsen. Neglen klippes helt firkantet.
  • Varme sten manicure: ved denne manicure anvendes håndmassage med varme sten for at berolige og afspænde din hånd.
  • Intensiv: omfatter en række forskellige cremer der gnides ind dine negle, hænder og håndled til at fugte og blødgøre.
  • Luksus: dette betyder normalt en behandling af hele hånden, som omfatter en håndmassage, blødgørende paraffin og varme vanter eller omslag. Kombinationen af varme og fugtgivende salver varmer og blødgør dine hænder samt blødgør og fugter dine negle.

Treatment Type Treatment Price
Standard Manicure DKK 650
Manicure with Semilac DKK 950

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser tilgængelige af denne særlige behandling.