Hvad er kryolipolyse?

Kryolipolyse, også kaldt “Cool Sculpting” af kunder, er en medicinsk behandling,der bruges til at destruere fedtceller ved frysning. Princippet er en kontrolleret anvendelse af køling med en temperatur mellem +5 og -5 °C. Der sker en ikke-invasiv reduktion af lokaliserede fedtdepoter for at ændre kroppens former. Fedtcellerne er særlig følsomme over for virkningerne af kulde i modsætning til andre typer af celler. Mens fedtceller påvirkes af frysning, er huden og andre væv forskånet for skader. Dette er en af de mest populære ikke-kirurgiske behandlinger for fedtreduktion med over 450.000 behandlinger udført på verdensplan.

Teknisk forklaring

Lipolyse forsøger at “opløse” fedtceller uden kirurgi. Der anvendes en række metoder, herunder ultralyd, laser og radiofrekvens. Panniculitis er et dermatologisk problem, der ved udsættelse af lave temperaturer selektivt kan beskadige fedtet men efterlader huden intakt. Baseret på den forudsætning, at fedtceller lettere beskadiges ved køling end hudceller, er kryolipolyse blevet udviklet til at bruge lave temperaturer på vævet via termisk overledning. For at undgå forfrysninger anvendes et forudbestemt temperaturniveau og eksponeringstid, f.eks. 60 minutter på -5 °C (23 °F).

Hvorfor ønsker kunder kryolipolyse?

Kunder, der ønsker at reducere et genstridigt fedtdepot på trods af diæt og motion, kan være interesseret i kryolipolyse.

Hvem er ikke egnet til kryolipolyse?

Kunder med kulderelaterede problemer, så som kryoglomulinæmi, kold nældefeber og anfald af kold kryoglomulinæmi bør ikke få kryolipolyse. Kunder med løs hud eller ringe elasticitet er muligvis ikke egnede til behandlingen.

Hvad sker der ved kryolipolyse?

Formålet med kryolipolyse er at reducere fedtet i et fedtdepot. Nogle kunder skal måske have behandlet mere end et område eller skal have behandlet et område flere gange.

Kræver kryolipolyse bedøvelse?

Denne behandling udføres uden bedøvelse.

Kryolipolyse behandling

Efter en vurdering af fedtdepotet, der skal behandles, vælges en applikator af passende størrelse og krumning. Området markeres for at angive, hvor applikatoren skal placeres. En gelepude påsættes for at beskytte huden. Applikatoren påsættes og fedtdepotet suges ind i applikatoren. Temperaturen inde i applikatoren falder og området bliver følelsesløst. Nogle kunder oplever gener fra vakuummets træk i huden, men dette forsvinder indenfor minutter, når området er følelsesløst.

Kunder ser typisk TV, bruger deres mobiltelefon eller læser under behandlingen. Efter den timelange behandling, slukkes der for vakuummet, applikatoren fjernes og området masseres. Massagen fremmer det endelige resultat.

Hvilke risici er der ved kryolipolyse?

Der er få komplikationer og tilfredshedsniveauet er højt. Data om bivirkninger er baseret på begrænset dataindsamling. Forbigående lokal rødmen, blå mærker og følelsesløshed i huden er almindelige bivirkninger af behandlingen og forventes at aftage. Typisk vil føleforstyrrelser mindskes indenfor en måned. Effekten på perifere nerver er blevet undersøgt og der er ingen varige skadelige påvirkninger. Ingen alvorlige langvarige bivirkninger blev registreret ved opfølgning efter seks måneder.

Restitution efter kryolipolyse

Der er ingen aktivitetsbegrænsninger. Patienter kan nogle gange føle ømhed, som hvis de har motioneret. Det er sjældent, at patienterne oplever smerte.

Hvad er resultatet af kryolipolyse?

De beskadigede fedtceller fjernes gradvist fra kroppen over 4 til 6 måneder. Fedtdepotet aftager i størrelse med en gennemsnitlig reduktion af fedtindholdet med cirka 20 procent.

Tekniske parametre

Antal af applikatorer 5 applikatorer er til rådighed
Vakuum 0 kPa – 100 kPa
Applikatorens størrelse Stor applikator A: 220*76*125 mm

Mellemstor applikator B1: 160*56*65 mm

Mellemstor applikator B2: 160*56*65 mm

Lille applikator C: 125*45*70 mm

Hage applikator D: Variabel

Antal af applikatorer 5 applikatorer er til rådighed
Kølesystem Vindkøling + vandkøling + semiledet køling
Indgangseffekt 2500 W
Udgangseffekt 1600 W
Dimension 1160*508*620 mm
Spænding AC220V ± 10% 10A, 50HZ

Derma Solution er stolte af at kunne præsentere Ice Shaping IV Pro

Se venligst vedhæftede billeder og tilføjelser nedenfor her.