Konsultation af hudanalyse

Sund hud begynder med viden

Din hud er som ingen andres. Vores personaliseret vurdering giver dig indsigt i din huds unikke krav, der gør det muligt for dig at tage smartere og mere effektive beslutninger, når det kommer til din hudpleje.

Hudanalyse

Vores praksis bruger et avanceret ansigtsanalysesystem, der er ledet af kunstig intelligens og skybaserede algoritmiske sammenligninger for at give dig letforståelige og detaljerede rapporter, som vi bruger til at udvikle dit personlige hudplejeprogram.

Det menneskelige øje kan kun nå så langt i at få en forståelse af individers hudsygdomme. Ved hjælp af et computerstyret system, er vi i stand til at se dybere på din hud. Dette gælder ikke kun analysering af overfladeforholdene, men også tendenser der går meget dybere ind i din dermis. Lad os derfor anbefale skræddersyet behandling og planlægning af produkter, der fungerer indefra og ud.

Ansigtsanalysesystemet sikrer vores evne til at registrere og spore din huds fremskridt over tid med regelmæssige scanningsintervaller, som vil blive besluttet, når du opretter din behandlingsplan. Du vil være i stand til ikke kun at sammenligne din hud baseret på billeder, men også se på kvantificerbare tal som gør det muligt at måle fremskridt over tid. Dette er en fantastisk måde at måle resultater på både før, under og efter et behandlingsforløb. Hver gang analysen fortages, får du en rapport, der er tilpasset til hver patient i et letlæseligt format, der indeholder anbefalinger til din hudpleje, og denne vil blive udskrevet eller sendt til dig, så du kan spore dine egne fremskridt derhjemme fra sofaen.

Hvordan virker det?

Vores ansigtsanalysesystem scanner din hud og registrerer vigtige visuelle oplysninger ved hjælp af multispektral billeddannelse og analyse via 10 forskellige målingsenheder, der påvirker din huds sundhed og udseende. Vi bruger 5 forskellige lysspektrum for at opnå dette, herunder:

1. Naturligt dagslys – Det synlige lysspektrum
2. Parallelt polariseret lys
3. Kryds polariseret lys
4. UV-lys
5. Wood light

Vi måler det generelle helbred for din hud ved at tælle og vurdere de nedenstående betingelser

1. Følsomhed
2. Rødme (hæmoglobin)
3. Hudpigmentering
4. Hyperpigmentering
5. Rynker
6. Porestørrelse
7. Porfyriner (bakterier)
8. UV-pletter
9. Fotoskader
10. Tekstur

Med denne kvantitative vurdering af din hud sammenligner vi hudens egenskaber med andre individer af samme køn, alder og hudtype og giver dig din relative hudtilstand inden for din jævnaldrende gruppe. Vi forbereder derefter dit personlige hudplejeprogram og dit foryngelsesprogram.

Efterhånden som dine behandlinger skrider frem, bruges vores hudanalysesystem til at spore ændringer i din hud og effektiviteten af dit hudplejeprogram.

Vores vision

Når det kommer til hudpleje, kan vi hos Derma Solution ikke lide at finde kortsigtede midler. Vi kan godt lide at arbejde med individuelle hudkrav, starte med at forbedre vores klients hudbarriere og derefter arbejde os op med mere avancerede og omhyggelige behandlinger. Lad din krops naturlige helbredende respons give dig resultater, som du er i stand til at nyde i mange år fremover. De resultater, vi forsøger at opnå, er meget naturlige og muliggør virkelig foryngelse af huden.

Find ud af, hvordan du kan drage fordel af individualiseret hudpleje, planlæg en hudanalyse konsultation med vores klinik i dag.

Resultaterne kan variere fra person til person*

Are of Treatment Price
Facial Skin Analysis (with report) DKK 995
Facial Skin Analysis (report and follow-up) DKK 1,495

Please look at our reviews on Facebook or Trust Pilot .