FILLER I HUDEN PÅ DERMA SOLUTION

Filler i huden indebærer injektion af medicin under huden med en tynd nål, der forbedrer ansigtstræk, buttethed, udjævner linjer, fordybninger eller nedsunkne områder. Filler i huden anvendes til behandling af en række hudproblemer fra manglende fylde til dybe rynker og folder. Det kunne være smil, marionette linjer, linjer ved læberne, mundvige, hage, kinder, hals, halsudskæring og hænder.

Filler i huden kan udglatte, blødgøre, forme og tone huden. Filler genskaber det ungdommelig udseende, styrker dine ansigtstræk og laver dem tydeligere. Vi anvender den bedste filler i varierende tykkelser afhængig af det område, der skal behandles for at opnå de bedst mulige resultater. Vores produkt Juvéderm® fremstilles af biokompatible materialer og er biologisk nedbrydeligt og indeholder hyaluronsyre, der erstatter det naturligt eksisterende stof i huden. Det reparerer beskadiget væv og absorberer vand for at skabe fylde i huden.

Vi har den højeste grad af egenkontrol i branchen, som er over alle anbefalede retningslinjer og krav. Sikkerhed er vores højeste prioritet og vi har en meget grundig uddannelse. Vores klinik har et sikkert medicinsk miljø og din behandling vil kun blive foretaget af en kvalificeret læge eller sygeplejerske.

KONSULTATION

Din konsultation for behandling med filler bliver udført af en læge eller sygeplejerske for at opnå optimale og naturtro resultater. Du får en grundig konsultation, hvor der drøftes motivation og forventninger. Der tales om hvor mange penge og hvor meget tid du vil investere for at nå dit mål. Du får mulighed for at evaluere din konsultation op til 48 timer før din behandling.

Resumé af din behandling

Behandlings
tid

30 – 60 min.

Tilbage på arbejdet

Med det samme

Bedøvelsesmiddel

Ingen

Restitution

Op til 7 dage*

Følsomheds
periode

Op til 72 timer*

Resultaternes varighed

Langvarige resultater*

Risici og komplikationer

Rødme, irritation

BOOK Nu

Uforpligtende konsultation

INGEN BILLEDER ER TILGÆNGLIGE

Skal jeg have en konsultation først?

Før din første behandling med filler hos Derma Solution er det et lovkrav at have en uforpligtende konsultation af en hudlæge. Desuden skal det ske 48 timer før behandlingen påbegyndes, så du får mulighed for at ændre mening.

Hvor meget koster filler normalt?

Behandling med filler er normalt afhængig hvor meget du får fra sprøjten. Behandling med 1ml starter fra 3000 kr. Den nøjagtige pris vil blive bekræftet ved en gratis konsultation med en professionel behandler.

Gør det ondt at få filler i huden?

I modsætning til kirurgiske procedurer såsom ansigtsløft eller implantater, får du hverken lavet snit eller sting i huden. Der kan være lette smerter eller ubehag. Klienter beskriver det som en lille ridse, når nålen går ind i huden og en let stikkende fornemmelse, når filler sprøjtes ned i huden. Vi kan bruge lokalbedøvelse til bedøve området med, hvis der er behov for det. Efterfølgende kan der være lidt hævelse eller blå mærker. Hævelsen forsvinder inden for 48 timer. De blå mærker forsvinder i løbet af 14 dage.

Kan I tilbyde permanent filler?

Vi tilbyder ikke permanent filler, pga. at vi ikke kender de ukendte risici på langt sigt. Vi benytter kun de mest kendte semi-permanente fillere på markedet.

Hvor længe holder filler i huden?

Resultaterne begynder at vise sig umiddelbart efter behandlingen og kan vare op til 12 måneder afhængigt af det anvendte produkt og det behandlede område. Filler i læberne holder normalvis i seks måneder.

Hvis jeg nu ikke kan lide resultatet?

En stor del af tiden under din konsultation er blevet brugt til at diskutere dine forventninger og kun uddannede behandlere giver filler på Derma Solution, så der burde ikke komme nogle overraskelser eller chokerende resultater. Hvis du ikke er tilfreds med resultatet, kan din læge eller sygeplejerske opløse filleren næsten øjeblikkeligt uden at efterlade varige skader.

Hvor kan jeg få filler på kroppen?

Det er populært at få fylde i læber, kinder og næseryggen. Det er populært at få behandlet pande, øjne, mund, hage, hals, halsudskæring og hænder for at udglatte og jævne linjer og rynker.

Vil jeg se meget anderledes ud?

Nej. Vores behandlere arbejder som kunstnere og bruger dit ansigts naturlige konturer som vejledning. Dit normale ansigtsudtryk forbliver upåvirket. Under din konsultation med din læge eller sygeplejerske vil der blive udarbejdet den bedste plan for dig, så du kan opnå fine resultater.

Treatments Price of Treatments
Consultation Free
The wrinkle between the eyebrows From DKK 1.500
Tindinger From DKK 4.600
Under the eyes - Tear through From DKK 2.500
Ear flaps From DKK 2.500
Cheek bone From DKK 4.600
Nose From DKK 4.600
Kindfold - Nasolabiale furer From DKK 2.500
Lips From DKK 2.500
Mundvige - Puppet lines From DKK 2.500
Garden From DKK 2.500
Jaw line From DKK 4.600
Filler – 0,5 ml From DKK 1.500
Filler – 1 ml From DKK 2.500
Filler – 2 ml From DKK 4.600
Filler – 3 ml From DKK 6.700
Pr. Subsequent/ Touch-up From DKK 2.000
Dissolution of filler From DKK 2.000

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser af denne behandling