IS CLINICAL®

RESUTATORIENTEREDE KOSMETIKPRÆPARATER

iS Clinical er et etableret amerikansk kosmetisk hudplejemærke og udvikler effektive produkter, der genopretter hudens optimale sundhed for mennesker, der lider af en bred vifte af hudproblemer. Eksperter inden for botanisk farmakologi, molekylærbiologi, biokemi og medicin arbejdede sammen for at skabe en række produkter med det ultimative mål at udvikle teinten hos deres klienter.

iS Clinical tilbyder en produktserie til behandling af de mest almindelige hudproblemer som hyperpigmentering, rosacea, akne og tidlig tegn på ældning herunder mimikrynker, slap hud og rynker. For at opnå den perfekte hud anbefales det, at alle hudtyper følger en enkel 4-trins rutine, der består af produkter til at rense, behandle, fugte og beskytte.

Rensningen fjerner urenheder, make-up, bakterier og irritationer fra hudens overflade. Det næste trin er behandlingen, der klarer tørhed eller betændelse med dens specielle indhold. Fugtningen giver huden næring for at holde den blød og glat og det sidste beskyttelsestrin sikrer, at huden er godt beskyttet mod UV stråler og miljømæssige stressfaktorer. Uanset din alder, hudtype eller -tilstand vil denne simple rutine hjælpe med at løse eventuelle problemer og sikre, at du har en flot hud i længere tid.

Det imponerende udvalg af produkter fra iS Clinical har alt, hvad du behøver for at opretholde denne rutine; fra specifikke renseprodukter og problemløsende ansigtsmasker til kraftige super sera og essentielle fugtgivende cremer. Dermatologer, plastikkirurger og sygeplejersker synes meget godt om iS Clinical, for de har opnået professionelle resultater i hjemmet for alle.