IPL Håranalyse konsultation

IPL Laser hårfjerning er et populært valg af behandling til permanent hårreduktion. Inden du starter laser hårfjerning, er det vigtigt at få en grundig konsultation og følge anbefalingerne til forberedelse og efterbehandling.

Hvorfor er en konsultation så vigtig?

På Derma Solution bliver alle vores konsultationer udført af en uddannet behandler, som er en erfaren hudspecialist og som giver dig en personlig indsigt i din laserbehandling og rådgiver dig om, hvad du kan forvente af din laser hårfjerningsbehandling.

Du får mulighed for at stille spørgsmål, således at du både er informeret og tryg ved din beslutning om at få foretaget laser hårfjerning.

I løbet af din konsultation vil vores behandler også stille dig spørgsmål, fordi visse medicinske tilstande og medicinering eller bare simpel soleksponering kan forårsage komplikationer. Vores behandler vil tage sig tid til at drøfte din hud- og hårtype samt sygehistorie. Der vil også blive drøftet, hvad du kan forvente af din laser hårfjerningsbehandling før du går videre.  Ved denne konsultation vil vores behandler også give et overblik over dine udgifter til behandlingerne og hvor mange behandlinger, der skal til for at få den ønskede maksimale effekt.

Alle vores konsultationer er gratis. Vi tror på at skabe tillid, før du forpligter dig til en behandlingsplan. Vi tilbyder langsigtede løsninger, som alle vores kunder nyder fordel af.

Anbefalinger til forbehandling

Det er vigtigt, at du forbereder dig til laser hårfjerningsbehandling på den bedst mulige måde. Følgende er nogle instruktioner inden behandlingerne for at hjælpe dig på vej til succesfuld laser hårfjerning:

  • Du må ikke vokse, plukke eller rykke hår af indenfor 4 uger før behandlingen påbegyndes eller på noget tidspunkt under behandlingen.
  • Barber behandlingsområdet indenfor 24 timer før din behandling, navnlig for den brasilianske laser og hvor der er større områder, der skal behandles (f.eks. fuldt ben, ryg eller bryst). Ellers kan behandling måske ikke være muligt på dagen eller et tillægsgebyr kan blive nødvendigt for at gennemføre behandlingen.
  • Bemærk: Hårfjerningscreme kan anvendes inden 24 timer før behandling. Blegemidler bør ikke anvendes før laserbehandling.
  • Behandlingen bør ikke gives til kunder, der for nylig er blevet solbrun eller solskoldet. Du bedes derfor holde dig ude af solen og undgå brug af solarier og selvbrunere i minimum 4 uger inden behandlingen.
  • Det er bedst ikke at bruge make-up på området, der skal behandles.

Instruktioner om efterbehandling

Når du har gennemgået din laser hårfjerningsbehandling, skal du følge nogle instruktioner for at få mest muligt ud af din behandling:

  • Undgå sollys i mindst fire uger efter behandlingen og brug solcreme SPF30 eller højere. Vores behandler vil anbefale det rigtige produkt, som du har brug for.
  • Små røde mærker eller ujævnheder kan forekomme lige omkring behandlet hår. Det er helt normalt. Køleelementer eller kolde omslag kan anvendes efter behov.
  • Behandlet hår falder af i løbet af 7-21 dage. Når hårsækken opløses i denne periode anbefales at bruge en passende skrubbecreme for at fjerne døde hår (anvendes ikke før 7 dage efter behandlingen). Håret er måske skadet og vil ikke gro ud til samme længde som før. Ujævnheder kan forekomme op til 21 dage efter behandlingen efterhånden som kroppen afstøder de døde hår.  Vores behandler vil anbefale en skrubbecreme, som passer til din hud.
  • Der anbefales at anvende fugtighedscreme og andre hudprodukter efter laserbehandling.

Har du spørgsmål inden, under eller efter din behandling, er du velkommen til at kontakte os!

Vi bruger kun den bedste medicinske laser til hårfjerningsbehandling. De veluddannede behandlere har over 5 års erfaring i at arbejde med forskellige hudtyper.

Bestil din gratis konsultation til laser hårfjerning hos en af vores erfarne behandlere i dag og vi løser dine uønskede hårproblemer!

Resumé af din behandling

FORARBEJDNING
TID

Forskelligt

Tilbage PÅ arbejdet

 Med det samme

Bedøvelsesmiddel

Ingen

Restitution

Med det samme

følsomhed
Periode

Ingen

Resultaternes varighed

6 måneder*

Risici og komplikationer

Ingen

BOOK
NU

Ikke-obligatorisk høring

DERMA SOLUTION

Derma Solution
Holmbladsgade 84
2300 København
+45 52 39 93 08

Cookies and Privacy Policy

OPENING HOURS

Monday - 10:00 - 18:00

Tuesday - 10:00 - 18:00

Wednesday - 10:00 - 18:00

Thursday - 10:00 - 18:00

Friday - 10:00 - 18:00

Saturday - Closed

Sunday - Closed

OUR LOCATION

CONTACT US