Ikke-kirurgisk ansigtsløftning

AVANCERET ULTRALYDSBEHANDLING MMFU (HIFU)

I modsætning til andre behandlinger med løft af huden, såsom løft med tråd, fyldstoffer i huden, og anti-rynke injektioner, indebærer ultralydsbehandling ikke injektioner. Den behandler ikke kun den overfladiske hud men leverer fokuserede stråler af ultralydsenergi i tre forskellige dybder i hudens lag.

Denne teknologi er mikro og makro fokuseret ultralyd, som netop har til formål at ramme den overfladiske muskulatur i huden (laget som kirurger trækker tilbage ved en ansigtsløftning) og fremkalder ny stimulation af kollagen, der giver langsigtet opstramning af huden.

Kroppens naturlige sårheling fører til dannelsen af nyt kollagen, hvilket fører til en langvarig opstramning af huden.  Resultater fra opstramning af huden med ultralyd er øjeblikkelig og progressiv, hvilket betyder, at du fortsat vil se forbedringer i op til 6 måneder efter behandlingen.

SÅDAN FUNGERER DET

Mikro og makro ultralydsenergi aktiverer hudens regenerative proces ved kontraktion af vævet og produktion af nyt kollagen. I løbet af de næste par måneder, sker der en gradvis opstramning, hvilket medfører løft af ansigtet og opstramning af huden.

Avanceret ultralyd virker ved at give et løft af ansigtet, opstramme huden, reducere rynker, lukke porer, give skarpere kæbelinje, lave fastere kinder og en pænere hudfarve. Den generelle slaphed forbedres.

UGIFTIGT + IKKE-KIRURGISK LØFT AF ANSIGT OG HALS

Ultralydsbehandling til opstramning af huden indebærer en 2-faset proces.

Fase 1: omfatter øjeblikkelig sammentrækning af proteinfibre i huden, der forårsager en opstramning af huden

Fase to: stimulation af kollagen, som virker op til 3 – 6 måneder efter behandlingen. Efterhånden, som nyt kollagen bliver dannet, får huden mere fylde, bliver strammere og rynker mindskes. Denne behandling virker på de dybeste lag af huden ved at styrke, stramme op og ikke mindst løfte huden op og giver et pænere udseende.

Det er målrettet mod panden, kæben og løft af halsen. Det er en overordnet opstramning og foryngelse af huden. Du vil opleve en mærkbar forbedring i ansigtets konturer, de fine linjer og rynkerne*.

Antallet af behandlinger afhænger af din arvemasse, hudens tilstand, hudens aktuelle elasticitet og andre faktorer.

Resumé af din behandling

Behandlings
tid

30 – 60 min.

Tilbage på arbejdet

Med det samme

Bedøvelsesmiddel

Ingen

Restitution

Op til 7 dage*

Følsomheds
periode

Op til 72 timer*

Resultaternes varighed

Langvarige resultater*

Risici og komplikationer

Rødme, irritation

BOOK Nu

Uforpligtende konsultation

Hvordan virker det?  Ultralydsbehandling bruger HIFU som står for ‘High Intensityfocusedultrasound”. Denne behandling bruger ultralyd for at stimulere de dybe lag i huden. Herved skabes et løftet og strammere udseende samt stimulerer kroppen til at producere kollagen.[/vc_column_text]

Hvem er egnet til behandling med ultralyd (HIFU)?

Ultralydsbehandling kan ikke erstatte et kirurgisk ansigtsløft. Det er et godt alternativ til folk, der ikke er villige til at få lavet et kirurgisk indgreb eller ikke ønsker indsprøjtninger i ansigtet for at løfte huden.

Ultralydsbehandling kan hjælpe mænd eller kvinder med mild til moderat slaphed af huden. Det er en fantastisk behandling mod aldring – når behandlingen startes ved tidlige tegn på aldring, sinker det aldringen af huden og den løse hud. Derved kan det ungdommelige udseende bevares så længe som muligt.

Øjenbryn, løs hud på halsen, dobbelthage samt linjer og rynker på brystet kan behandles. Denne behandling virker specielt godt til dobbelthage, det nedre del af ansigtet og kæberne. I løbet af din konsultation vil behandleren vurdere din hud og anbefale, hvilke områder der er egnet til behandling med ultralyd.

Hvor mange behandlinger med ultralyd (HIFU) anbefales?

Vi anbefaler 2 behandlinger til opstramning af huden til at begynde med. Det afhænger af kunden og hudens slaphed, hvor mange behandlinger der skal til bagefter.  Du vil mærke resultaterne umiddelbart efter din første behandling. Vedligeholdelsesbehandling er nødvendig efter 12 til 18 måneder.

Hvad kan jeg forvente af behandlingen?

Ultralydsbehandling giver imponerende resultater for patienterne.  Resultaterne kan ses umiddelbart efter behandlingen, men de fleste resultater ses cirka 2 til 8 uger efter behandlingen. De fleste patienter kan se det fulde resultat efter 12 uger.  Resultaterne efter ultralydsbehandling er progressive og fortsætter med at forbedre huden yderligere i løbet af de kommende 6 måneder.

Kan jeg kombinere behandling med ultralyd (HIFU) med andre behandlingsplaner?

Ja. Ultralydsbehandling arbejder rigtig godt sammen med andre ikke-invasive kosmetiske behandlinger.  Det er bedst til at hjælpe løs hud på halsen, armene og maveregionen. På Derma Solution kan enhver behandling kombineres. Du kan få udarbejdet en specifik og skræddersyet behandlingsplan for at få det optimale resultat.

Hvordan adskiller ultralydsbehandling sig fra andre behandlinger til opstramning af huden?

Ultralydsbehandling rammer det dybe hudlag for at behandle de fine linjer, rynker eller ujævn pigmentering. Der er anderledes med laser og radiofrekvens, der normalt fokuserer på det overfladiske lag af huden.  Fordi de rammer forskellige hudlag, kan de bruges sammen for at få den ultimative behandling mod aldring.

Hvordan adskiller ultralydsbehandling sig fra andre laserbehandlinger eller thermage?

Ultralydsbehandling rækker langt dybere ned i huden end lasere. Blandt de ikke-invasive hudbehandlinger når MMFU dybest ned – op til 4,5 mm. Den trænger endvidere dybere ned end andre behandlinger til opstramning af huden såsom thermage, der bruger radiofrekvens bølger. I modsætning til overfladebehandling med lasere som kuldioxid laser, trænger MMFU ikke igennem huden – der kommer således ingen rødme. Der er minimal risiko for komplikationer med pigmentering.

Hvad vil der ske under behandlingen?

HIFU håndholdte apparat bliver anbragt på huden og holdes der i ca. to minutter. Dette gentages 3 gange per behandlingsområde.  Under behandlingen kan du mærke varmen fra apparatet og i nogle tilfælde kan det være lidt varmt og ubehageligt.  Du kan også føle en let vibration og prikkende fornemmelse.

Hvor lang tid går der, før jeg kan se resultater?   Klienter kan opleve virkning fra starten af, men løftet og opstramningen sker over ca. 3 måneder. Kollagen bliver efterhånden fornyet og udskiftet med nyt og stærkere kollagen. Da opbygningen af kollagen fortsætter, kan forbedringer forekomme i op til 6 måneder.*

Gør det ondt?  De fleste oplever ikke smerter. Der kan være lidt ømhed over områder med sparsom hud over knoglerne eller en varm fornemmelse i huden under behandlingen.

Er det sikkert?  Tusindvis af behandlinger er blevet udført på verdensplan med HIFU-teknologi uden nævneværdige bivirkninger. Derudover har ultralydsenergi været anvendt uden problemer i almen medicin i mere end 50 år.

Betegnes Ultralyd som kirurgi? Nej. Ultralydsbehandling er rettet mod de dybe lag af huden. Behandlingen involverer ikke narkose eller snit i huden på nogen måde.

Hvor lang tid tager behandlingen? Mellem 30-90 minutter afhængig af det område, der skal behandles.

Hvilke resultater får du med ultralydsbehandling? Ultralyd afhjælper hud, som er mild til moderat løs. Der sker en reparation og fornyelse af huden nedefra. Ultralyd vil løfte panden, hvilket igen reducerer overskydende hud på øjenlågene, åbner øjnene mere op og giver et mere friskt udseende. Patienter har fortalt om mere fast hud og pænere hudfarve på andre områder i ansigtet og på halsen.

Er der restitutionstid? Der er normalt ingen restitutionstid. De fleste vender tilbage til normale aktiviteter med det samme.

Er der bivirkninger? Der kan være let rødme efter behandlingen. Nogle få patienter fortæller om hævelse, ømhed eller prikkende fornemmelse.

Alle potentielle bivirkninger vil blive drøftet med behandleren inden behandlingen.

Hele ansigtet og halsen 2.999 kr.
Hele ansigtet 2.500 kr.
Nederste del af ansigtet og halsen 2.500 kr.
Nederste del af ansigtet 1.999 kr.
Hals og kæbelinje 1.999 kr.
Pande 1.999 kr.

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser tilgængelige af denne særlige behandling.