Ikke-invasiv (mikro) Meso-terapi

Forklaring på ikke-invasiv meso-terapi

Behandlingen er udbredt i Europa og den traditionelle meso-terapi afhjælper problemområder med mikroinjektioner af medicin, vitaminer, mineraler og aminosyrer. Nano mikrokrystallinsk uden nåle tilstræber at skabe de samme resultater, men uden de smerter der er forbundet med injektioner – en mulig løsning for kunder, der er bange for nåle. Ikke-invasiv meso-terapi er også kendt som meso-terapi uden nåle, eller virtuel meso-terapi og er forskellig fra den pinefulde og indgribende traditionelle meso-terapi.

Ved at kombinere bioteknologi med nano mikrokrystallinsk vha. vand og højkoncentrerede sera, kan du opleve en række ikke-invasive meso-terapibehandlinger uden nåle. Ved mikrokrystallinsk sker der en overførsel af de aktive ingredienser, som trænger ned i huden ved at åbne de fine porer uden at brug en nål. Til gengæld vil cellemembranen midlertidig blive gennemtrængelig og tillade cellen at absorbere de vitale og aktive næringsstoffer. Med denne teknologi kan vores behandlere tilføre produkter igennem huden uden brug af nåle.

Nano mikrokrystallinsk meso-terapi uden nåle hjælper med hudforyngelse, er slankende og mod cellulitis ved:

 • At stimulere funktionen af fibroblaster (kollagenceller) til en forbedret hudfarve og reduktion af rynker
 • At stimulere mikrocirkulationen, der reducerer væskeophobning, forbedrer ernæring til cellerne og afgiftning af celler
 • Der sker en antioxidant og antiinflammatorisk virkning og du får en mere ungdommelig og sund hud med antirynkeeffekt
 • Frigivelse af fedt fra fedtceller med henblik på at forme ansigtet (hvis dette er valgt), eller omvendt det kan stimulere optagelsen af fedt fra fedtceller for at give fylde i ansigtet (hvis dette er valgt)

Hvordan virker ikke-invasiv meso-terapi

En blanding af aktive ingredienser påføres området. Gennemtrængning af disse små “kugler” af medicin sker direkte ned i det midterste lag af huden ved hjælp af elektroporation og elektroosmose. Denne højfrekvente teknik ‘trænger’ ned i huden til den dybde, som er nødvendig for at opnå de bedste resultater. Afhængigt af den specifikke sammensætning hjælper meso-terapi med at bekæmpe frie radikaler og fremmer: cellulær aktivitet, blodomløbet, lymfedrænage, spredning af fedtceller, produktion af kollagen og elastin. Vitamin C / hyaluronsyre tilføjes for at forbedre den generelle hudtone og -kvalitet.

Meso-terapi bliver ofte brugt sammen med andre behandlinger såsom mikro-hudslibning og fraktionerede RF-behandling med mikronåle for optimale resultater. Behandlingerne kan foretages umiddelbart efter en indledende konsultation, hvor der bestemmes antallet af behandlinger.

Fordele ved ikke-invasiv meso-terapi:

 • Meso-vitalitet– mod ældning, foryngende og fugtgivende
 • Ansigt og hals
 • Hænder og fødder

En behandling med nano mikrokrystallinsk meso-terapi forbedrer hudens kvalitet, fugter hudlagene og genererer produktionen af kollagen. Den er fantastisk som en del af behandlinger mod ældning og er især gavnlig til fugtning af sensommer hud og giver huden, hvad den har brug for.

 • Meso-slankende
 • Fugtgivende, blødgørende og opstrammende
 • Reduktion af cellulitis
 • Slap hud under armene

Næringsstoffer og vitaminer giver fyldig og fast hud og fremmer ny cellevækst og er en effektiv behandling mod cellulitis.

 • Meso-hår
 • Nærende og livgivende og udviklende
 • Forhindrer hårtab hos mænd og kvinder
 • Stimulerer ny hårvækst

Et forløb af behandlinger stimulerer mikrocirkulationen og leverer vitaminer direkte i hårsækken.

Instruktioner om efterbehandling

Massage og anstrengende aktivitet på behandlede områder bør undgås op til 48 timer efter behandlingen.

Hvad kan jeg forvente

Ved regelmæssige applikationer kan du opnå:

 • Forbedringer af den subkutane mikrocirkulation og hudens metabolisme
 • Bedre drænage i lymfesystemet
 • Øget fedttab (reduktion i behandlede områder)
 • Bedre muskeltonus og stimulerer dannelsen af kollagen
 • Opstramning af huden

Pakker, der inkluderer mikro meso-terapi

For at opnå bedre resultater, anbefaler vi, at du vælger en pakke. Det vil give dig bedre og mere synlige resultater, der rækker længere end enkelte behandlinger.

3D Hudforyngelse pakke

 • Diamantmikroslibning af huden
 • Meso-terapi
 • Fraktioneret RF behandling med mikronåle

Der findes tre specielle formler til at behandle specifikke hudproblemer

Hyaluronsyre

Efterhånden som kollagen i kroppen aftager, vil forekomsten af rynker og misfarvninger bliver mere synlige. Maksimering af kollagen vil holde huden spændstig. Hyaluronsyre sørger for at holde gang i syntesen af kollagen samt bevarer hudens fugtighed. Herved minimeres ældning af huden.

Vitamin C

Vitamin C serum er en fordel for huden på mange måder.  Vitamin C er et effektivt næringsstof og bruges i hudplejeprodukter til at forebygge og afhjælpe ældning, stimulere produktion af kollagen, helbrede akne ar og give lysere hudfarve. For at opnå disse fordele, er du nødt til at bruge en bestemt koncentration af Vitamin C. Sera er normalt yderst effektive og er velegnede til mange hudtyper.

Retinol

Retinol serum er en fordel for huden på mange måder.  Det er en af de mest effektive produkter til rådighed mod ældning og kan også bruges til at kontrollere fedtet hud.  Retinol kan falme alderspletter, reducere fine linjer og rynker og gøre huden glattere.  Det kan hjælpe med at kontrollere akne og hudens fedtproduktion og endda hjælpe dig med, at dine porer bliver mindre.  Det øger det cellulære stofskifte og er en god forebyggelse mod ældning.

Tekniske parametre

Antal af applikatorer 1 Meso vandpistol
Udgangstilstand Forskelligt
Indgangseffekt 150 W
Udgangseffekt 0-100%±10%
Indgangsspænding AC220V ± 10% 10A, 50HZ

Vil du vide mere?

Kontakt os og tal med en af vores behandlere om at komme i gang.

Deluxe hud er stolte af at kunne præsentere GeneO+ 3-i-1 Super ansigtsbehandling

Tilføj venligst vedhæftede billede(r)