HydraFacial

HydraFacial

ANSIGTSBEHANDLINGEN SOM ALLE TALER OM LIGE FRA DE KENDTE TIL SKØNHEDS BLOGGERE

HydraFacial er en flertrinsproces, der anvender patenteret teknologi for at rense, eksfoliere, dybderense og behandle huden. Under behandlingen fjernes døde hudceller og urenheder. Huden bliver fugtet med antioxidanter og peptider. I modsætning til andre behandlinger, kan du få HydraFacial så ofte som hver uge eller hver måned for at opnå et hurtigt og holdbart resultat.

Uanset om du bare ønsker at opretholde den sunde tilstand i huden eller du er bekymret for urenheder eller pigmentering, tilpasses HydraFacial efter dine behov.

HydraFacial kan hjælpe på en lang række tilstande

KEDELIG HUD: Nogle gange kan din hud se kedelig ud og kan genoplives og forfriskes med en hurtig og effektiv behandling.

AKNE:Hvis du har mild akne eller urenheder, kan HydraFacial behandlingen være noget for dig, men din behandler vil rådgive dig først.

PIGMENTERING: HydraFacial indebærer et element af slibning af huden, der kan nedsætte synligheden af pigmentering forårsaget af solskader.

TØR HUD: Hyaluronsyre, peptider og antioxidanter trænger ned i huden i forbindelse med HydraFacial og efterlader huden fugtet.

LINJER OG RYNKER: Behandlingen forynger og strammer huden. Den er effektiv til linjer, rynker, poser under øjnene og ældende hud. Behandlinger der giver din hud nyt liv med synlige resultater allerede fra den første behandling.

DE SEKS TRIN I HYDRAFACIAL

TRIN 1: HYDRADERMABRASION
Effektiv ansigtsbehandling til alle hudtyper både ung og ældre hud. Når du eksfolierer huden, fjerner du det øverste lag af døde hudceller. Du renser porerne og du stimulerer dannelse af nye hudceller. Det får alt sammen din hud til at se mere frisk og sund ud. Det mindsker desuden forekomsten af urenheder.

TRIN 2: ATOMIZING PEN
Indeholder flere vitaminer og hyaluronsyre som bliver presset ind i hudens dybdeliggende lag. Det kan sammenlignes med Oxygen, som mange allerede kender til.

TRIN 3: ULTRASONIC HOVED
Her bruges der ultralyd vibrationer som hjælper med at åbne porerne op og hjælper serum med at trænge dybere ned.

TRIN 4: SKIN SCRUBBER
Løsner og fjerner døde hudceller og urenheder ved hjælp af højfrekvens og vibrationer.

TRIN 5: BI-POLAR RADIO FREQUENCY
Det har en dybt regenererende virkning, der giver din hud nyt liv med synlige resultater fra den første behandling. Behandlingen forynger og strammer huden, den er effektiv til linjer, rynker, poser under øjne og ældende hud.

TRIN 6: COLD HAMMER
Går ned til -4 grader og køler, beroliger og forfrisker huden. Den har desuden den fordel at den lukker porerne.

Hvilken HydraFacial passer bedst til dig?

Vi tilbyder tre forskellige typer HydraFacial behandlinger og én er kun eksklusivt forbeholdt Derma Solution. Bestil en konsultation for at drøfte hvilken mulighed, der er bedst for dig for at nå dine ønskede resultater.

BEHANDLING AF HUDENS SUNDHED FOR LIVET

Omfatter 6 vigtige faser: Afgiftning – udrensning & eksfoliering, lysne huden, ekstraktion, fugtning og foryngelse. Denne form for HydraFacial vil bidrage til at booste fugtning, opfriske kedelig hud og beskytte huden mod miljømæssige faktorer og skabe en strålende hud.

SIGNATURE HYDRAFACIAL BEHANDLING

Eksklusiv kun for Derma Solution og behandlingener intensiv og varer 75 minutter. Din hud vil straks fremstå lysere og mere klar. HydraFacial reducerer fedtet i huden og mindsker de fine linjer og rynker eller pigmentering med enten Dermabuilder – kendt for at stimulere kollagen og reducere dybe rynker eller Britenol, en målrettet behandling af pigmentering.

BEHANDLING MED DERMABUILDER

Hjælper med at bekæmpe rynker uden brug af indsprøjtninger. Denne behandling indebærer de samme seks faser som hudens sundhed for livet, men indeholder også et serum mod ældning. Serum mod ældning hjælper mod de fine linjer og dybe rynker og giver en ungdommelig og fyldig effekt. Der ses en forbedring af hudens elasticitet og dens generelle udstråling. Det er den mest komplette og intensiv HydraFacial behandling da den inkluderer alle de behandlingshåndtag og produkter, der kræves for at opnå de ønskede og synlige resultater.

Resumé af din behandling

Behandlings
tid

30 – 60 min.

Tilbage på arbejdet

Med det samme

Bedøvelsesmiddel

Ingen

Restitution

Op til 7 dage*

Følsomheds
periode

Op til 72 timer*

Resultaternes varighed

Langvarige resultater*

Risici og komplikationer

Rødme, irritation

BOOK Nu

Uforpligtende konsultation

Hvordan føles HydraFacial?

Behandlingen er behagelig og klienter har ofte udtrykt, at deres hud føles opfrisket efter behandlingen.

Hvornår vil jeg se resultater efter HydraFacial?

Du vil se resultater med det samme og resultatet bliver gradvist bedre efter hver behandling.

Hvilken efterbehandling er nødvendig efter HydraFacial?

Din behandler vil rådgive dig om, hvordan du bedst passer på din hud. Beskyt din hud ved at bruge en solcreme med mindst SPF 30 dagligt.

Hvor ofte kan jeg få HydraFacial?

Så ofte som hver uge afhængigt af hvilken tilstand, der behandles. Din behandler vil rådgive dig om den bedste behandlingsplan i forhold til dit individuelle hudproblem. For at opnå de bedste resultater anbefales regelmæssige behandlinger.

Er der bivirkninger ved HydraFacial?

Bivirkninger er minimale, men du kan se lidt afskalning i et par dage, hvis du har fået en avanceret behandling, men dette er helt normalt og vil hurtigt forsvinde. Din behandler vil fortælle dig om alt om risici og fordele ved din konsultation.

Kan HydraFacial kombineres med andre behandlinger?

Ja, HydraFacial kan kombineres med flere af vores populære foryngelses og anti-ældnings behandlinger.

Er HydraFacial sikker?

Ja, den er helt sikker. Vores behandlere gennemgår den længste uddannelse i branchen og alle behandlinger er godkendte.

Treatment Area Treatment Price
Skin Health fo Life DKK 900
Skin Signature DKK 1.250
DermaBuilder DKK 1.800

No reviews available.