HUDTRANSFORMATION

Hudtransformation kombinerer en række behandlinger specielt tilpasset den enkeltes behov. Vores kvalificerede behandlere vil give en fuldstændig uforpligtende konsultation og fremlægge hver enkelt detalje for at skabe et helhedsbillede af vores kunders ønsker omkring en behandling.

Vi indsamler oplysninger baseret på personlig livsstil og eventuelle underliggende medicinske tilstande, der kan have indflydelse på din hud. Vi giver dig detaljerede oplysninger om en bred vifte af behandlingsmuligheder. Vi samarbejde med klienterne for at finde den bedste behandlingsplan. Derfor er vores kunder altid er fuldt informerede, når de accepterer deres hudtransformation.

LÆGEVIDENSKABEN & KLINISKE STUDIER

Vi har en stærk tiltro til lægevidenskaben. Derfor er alle vores behandlinger, teknologi og produkter understøttet af kliniske studier, der er blevet udviklet på baggrund af medicinsk forskning samt udførelse af kvalitets- og sikkerhedstests. Det er din garanti for en sikker og effektiv skønhedsbehandling.

Vi samarbejder med en række nøje udvalgte mærker som for eksempel Exuviance, iS Clinical, Murad, Skin Ceutical, Fillerina, ZO Skin Health, Neutri Herbs – alle stærke og anerkendte mærker, der giver klare resultater fra start til slut. Du bliver anbefalet til at anvende vores professionelle hudplejeprodukter, for at forbedre din behandling i vores klinik.

Vores skræddersyede hudtransformationsplaner vil hjælpe dig med at opnå en klarere teint på bare 12 uger. Disse planer er designet til at forbedre solskader, fjerne skønhedspletter, behandling af røde mærker, forbedre ardannelse, korrigere pigmentering og forbedre ujævn hudfarve.

Resumé af din behandling

Behandlings
tid

30 – 60 min.

Tilbage på arbejdet

Med det samme

Bedøvelsesmiddel

Ingen

Restitution

Op til 7 dage*

Følsomheds
periode

Op til 72 timer*

Resultaternes varighed

Langvarige resultater*

Risici og komplikationer

Rødme, irritation

BOOK Nu

Uforpligtende konsultation

Fortæl mig mere om behandlingen? 

 • Fantastisk ansigtsserum – Omfatter en bred vifte af sera specielt udviklet med henblik på at opnå ønskede resultater til alle hudtyper. Disse omfatter høje koncentrationer af C-vitamin, hyaluronsyre og retinol. De er specielt sammensatte med henblik på at reducere pigmentering, lysne huden og behandle tegn på ældning af huden. De hjælper også med at reducere irritation og fremme produktionen af kollagen.
 • Ikke æstetisk teknologi – Vores erfarne behandlere vil anbefale en hudplejebehandling, der omfatter mikroslibning af huden, oxygenbehandling, Meso Gun, mikronåle, HIFU og radiofrekvens.

Hvor ofte skal jeg møde på klinikken?

 • Du skal møde på klinikken til en indledende konsultation med en af vores hudspecialister, som sikrer, at du er egnet til behandling og bestemmer en specifik hudplejeplan for at opnå dine ønskede resultater. Dette er ikke en færdiglavet løsning, så derfor kan behandlingsplaner afvige fra kunde til kunde.
 • Typisk vil en behandlingsplan består af 3 behandlinger hver 4. uge. Derfor bør alle behandlingerne skal være gennemført inden for 12 uger.

Hvad kan jeg forvente af behandlingen?

Afhængig af din hudtype kan rødme og hævelse være synlig, men vil normalt aftage omkring 48 timer efter behandlingen. Under behandlingen kan nogle patienter føle let ubehag, men der er ikke behov for lokalbedøvelse eller narkose. Behandlingen er hurtig og effektiv.

Ansigtsserum

Vores produkter optages under overfladen af huden for at optimere hudcellernes funktion på celleniveau og udbedre skader. Det giver fantastiske resultater og er effektiv til at reducere pigmentering, udglatte og rense huden.

Hvad bruges sera til?

 • Behandler hudpletter
 • Behandler hudpigmentering
 • Forbedrer solskader
 • Forbedrer gusten hudfarve
 • Behandler akne
 • Forbedrer fine linjer og rynker
 • Forbedrer hudens slaphed og kvalitet
 • Forbedrer hudens farve og struktur
 • Giver forynget teint
 • Forbedrer hudens klarhed
 • Opretter et perfekt glødende udseende

Hvilke bivirkninger kan der være?

Der kan forventes lidt rødme, tørhed og afskalninger de første 4-6 uger. Andre bivirkninger er øget følsomhed for sol, hudpletter eller pigmentforandringer.

Prisen er baseret på individuelle behandlingsplaner, ring venligst til os for at bestille en gratis og uforpligtende konsultation.

 

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser af denne behandling