Hvad er hudpeeling?

Behandlingen udnytter naturligt forekommende syrer og aktive ingredienser til at eksfoliere i dybden og lysne huden. Behandlingen stimulerer ny cellevækst og produktion af kollagen og efterlader friskere, klarere og lysere hud. Hos Derma Solution tilbyder vi et bredt udvalg af brancheførende hudpeeling. Det indebærer anvendelse af en ikke-giftig kemisk behandling på huden, der fjerner det øverste lag af døde hudceller og fremmer nye til at vokse og giver dig en blødere og glattere hud.

Hvordan virker hudpeeling, kemisk peeling og overfladepeeling?

Peeling og overfladepeeling er designet til at eksfoliere din hud og få den til at regenerere ved at skabe nye hudceller. De stimulerer også hudens naturlige produktion af kollagen for at forbedre fine linjer og rynker.

Behandlinger med hudpeeling anvender syrer og enzymer til at eksfoliere lag af huden. Der fremkommer en friskere, klarere og mere ungdommelig hud under overfladen. Overfladepeeling er en mildere form for hudpeeling og benævnes undertiden ”overfladisk eksfolierende behandling”.

Den kraftfulde blanding af ingredienser i hudpeeling virker ved at mindske forekomsten af åbne porer, fjerne døde hudceller, urenheder, akne og pigmentering og synligt glatte fine linjer og rynker.

Denne procedure anvendes over hele verden til behandling af hudproblemer såsom fine linjer og rynker, akne, hyperpigmentering og solskader – resultaterne kan være livsforvandlende.

Hvad kan jeg forvente af behandlingen?

 • Forynget og lysere hud
 • Genoplivning af kedelig hud
 • Fjernelse af døde hudceller
 • Udjævner hudens tekstur og spændstighed
 • Reducerer de fine linjer og rynker
 • Glattere og blødere hud
 • Eliminerer pigmentering og reducerer virkningen af solskader
 • Reduktion af inflammation og udbrud forårsaget af akne
 • Fugter og nærer huden
 • Stimulerer produktionen af kollagen for fyldigere og ungdommelig hud

For at opnå maksimale resultater, vil vores hudeksperter anbefale en række behandlinger af hudpeeling alt efter din hudtype, spændstighed og tilstand.

Bestil en konsultation for at drøfte en skræddersyet behandlingsplan.

Technoceutical Peel By Murad

TECHNOCEUTICALS ® LEVEL 1

Behandlingen fornyer huden uden rødme eller irritation. Forfiner hudens struktur og reducerer synligheden af linjer og rynker, giver en blødere, glattere og yngre hud.

Hvis du aldrig har prøvet frugtsyre behandling før – anbefaler vi at du starter med TECHNOCEUTICALS ® LEVEL 1 til at starte med.

 • Glykolsyre eksfolierer og booster cellefornyelsen
 • Lakridsekstrakt virker beroligende
 • Granatæbleekstrakt tilfører antioxidante

TECHNOCEUTICALS ® INTENSIVE PEEL5 (IP5) LEVEL 2

Intensive Peel 5 ( IP5 ) er en effektiv behandling, der genskaber gløden på den modne hud samtidig med, at den tilfører huden antioxidanter, som beskytter mod miljømæssig påvirkning. Arbejder intensiv på linjer og rynker, virker lindrende, kølende og beroligende.

Perfekt til den modne hud, som vil have den optimale anti-age behandling.

 • Glykolsyre eksfolierer og øger antal af naturlige celler
 • Mælkesyre fornyer hudtonen
 • Salicylsyre mindsker store porer og forfiner hudens struktur
 • Myrtle hjælper med at øge elastiteten.

TECHNOCEUTICALS ® RETINOL DUAL – PHASE POWER PEEL LEVEL 3

Intensiv dobbelt peeling system, der indsluser en professionel blanding af Murad’s Retinol Tri-Active Technology og en effektiv eksfolierende formel af AHA i huden. Denne effektive blanding forbedrer penetrationen af aktive ingredienser, minimerer linjer og ryker, udvisker farveforskelle og øger hudens udstråling.

 • Tri-Acid Colpmex: glykolsyre, mælkesyre og salicylsyre giver en effektiv peeling, forbedrer hudens naturlige modtagelse af retinol og forbedrer hudens hydrering, klarhed, fasthed og tørhed.
 • Vitamin B3 (niacinamide) forhindrer pigmentskader i hudens overflade og øger kollagenproduktionen. Giver en flot udstråling og sund tone.
 • Retinol virker cellefornyende og minimerer linjer og rynker.

Resumé af din behandling

Behandlings
tid

30 – 60 min.

Tilbage på arbejdet

Med det samme

Bedøvelsesmiddel

Ingen

Restitution

Op til 7 dage*

Følsomheds
periode

Op til 72 timer*

Resultaternes varighed

Langvarige resultater*

Risici og komplikationer

Rødme, irritation

BOOK Nu

Uforpligtende konsultation

Hvilket resultat får jeg?

Vi opnår de bedste resultater, når vi bruger peeling til solskadet hud og akne ar. Peeling har vist sig at være yderst effektiv på den fine og lyse skandinaviske hud, der har tendens til at blive stærkt påvirket af solen og ældning. Solskader kan reduceres og i dette tilfælde bliver både hudens teint og struktur forbedret og giver huden et jævnere og mere ensartet udseende.

Hvis du har hyperpigmentering, vil du sandsynligvis opleve en forbedring allerede efter første behandling. Generelt anbefales det at planlægge et forløb på 3-4 behandlinger med et par ugers mellemrum for at opnå maksimal effekt.

Akne ar, rynker og fine linjer omkring øjnene m.m. kan også blive reduceret med peeling. Peeling arbejder perfekt sammen med andre behandlinger til reduktion af ar og rynker – vi skræddersyr ofte længerevarende programmer til vores kunder. Vi ser de bedste resultater, når man kombinerer flere typer behandlinger i ét program.

Resultatet fra peeling er permanent, så små tegn på ældning, små pletter eller et alvorligt hudproblem kan forbedres for evigt. Derefter handler det bare om at pleje huden for at vedligeholde det flotte resultat.

Skal jeg have en konsultation først?

Du behøver ikke at bestille en konsultation før peeling.

Hvordan foregår behandlingen?

Huden skal være ren og hel –der må ikke være sår eller rifter, hvor huden skal have peeling.

Peelingen er en multi-trins proces. Først sker der en grundig rensning af huden, som bliver fulgt op af en særdeles aktiv eksfoliering, inden selve peelingen påføres som en maske på behandlingsområdet. Det kan være på ansigt, hals eller bryst – områder, hvor huden er sart og små pigmentforandringer eller ar skiller sig ud. Peelingen kan prikke lidt i huden og kan føles varm.

Efter selve peelingen, får huden en efterbehandling med stimulerende, beroligende og opbyggende produkter, der balancerer huden. Lige efter peelingen er huden glat, fugtet, mere ensartet og med en fantastisk glød.

For at passe på din nylig behandlet hud, skal du bruge faktor SPF 50+ i nogle uger efter din behandling. Din behandler vil også anbefale plejende cremer, som du skal bruge efter din peeling for at nære og vedligeholde effekten.

Treatment Type Treatment Price
Technoceuticals ® Level 1 DKK 2.000
Technoceuticals ® Intensive Peel 5 (IP5) Level 2 DKK 2.000
Technoceuticals ® Retinol Dual Phase Power Peel Level 3 DKK 3.500

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser af denne behandling