HØJFREKVENT VAKUUM KROPSBEHANDLING

Ultralyd | Radiofrekvens | Vakuum

Højfrekvent vakuum er en kombination af ultralyd, radiofrekvens og vakuumterapi og anvendes sammen for at skabe en flot formning af kroppen.

Denne revolutionerende teknologi er et nemt og særdeles effektivt ikke-kirurgisk alternativ til fedtsugning. Den nedbryder fedtcellerne og øger produktionen af kollagen, der giver en strammere og fastere hud.

Ultralyd rammer fedt og cellulitis ved at sende kraftfuld lydenergi ind i fedtet. Dette beskadiger fedtcellerne, hvilket får dem til at skrumpe ind. Radiofrekvens bruger energi til at opvarme de dybere lag af væv, reducerer størrelsen af fedtcellerne, fremmer produktionen af kollagen og øger blodgennemstrømningen. Vakuumbehandling forbedrer blodcirkulation, lymfedrænage, løsner det underliggende fedtlag og øger elasticiteten. Alle tre metoder arbejder sammen for effektiv at fjerne fedt og reducere cellulitis, forme kroppen og stramme huden.

Vi bruger en håndholdt sonde, der bevæges hen over huden. Sonden trækker i det underliggende væv ved hjælp af vakuum og derefter rammer radiofrekvensbølger fedtcellen og får væggene til at blive svage og indholdet bliver flydende. Det flydende fedt fjernes via kroppens naturlige stofskifte. Samtidig stimulerer radiofrekvensbølger kroppen til at producere nyt kollagen, der giver en opstramning af huden og forbedrer dens udseende.

Denne behandling er smertefri, absolut sikker, har ingen bivirkninger og er fuldstændig ikke-invasiv.

Dette er en innovativ teknologi, der er utrolig præcis og nøjagtig. Højfrekvent vakuumbehandling omfatter:

Kropsformning Ansigtsløft
Stramning af huden Anti-rynke behandling
Fedtreduktion Slankende
Nedbrydning af cellulitis Foryngelse af ansigtet
Muskelsmerter Muskelafslappende

Disse områder kan behandles:

Ansigt Hals
Mave Lår
Hofter Balder
Arme Lægge

Denne behandling kan kobles sammen med kryolipolyse (fedtfrysning) og høj intensiv fokuseret ultralyd og kavitation for at få de bedste resultater. Vi kalder det vores medicinske 4D-Lipo.

Resumé af din behandling

Behandlings
tid

30 – 60 min.

Tilbage på arbejdet

Med det samme

Bedøvelsesmiddel

Ingen

Restitution

Op til 7 dage*

Følsomheds
periode

Op til 72 timer*

Resultaternes varighed

Langvarige resultater*

Risici og komplikationer

Rødme, irritation

BOOK Nu

Uforpligtende konsultation

Hvad skal jeg gøre inden en behandling?

Tre dage inden starten af behandlinger anbefales klienter at drikke mindst 2 liter vand hver dag. Således kan ultralyd og radiofrekvensbølger bedre ramme vandmolekylerne under hudens overflade. Behandlingen bliver mere effektiv, når der er meget vand i vævet. Det er også en god idé at drikke vand 3 dage efter behandlingen.

Hvad sker der under en behandling?

Behandlingen er afslappende og smertefri. Der foretages en tilbundsgående undersøgelse, hvor der bliver udarbejdet en behandlingsplan skræddersyet til dine specifikke behov. Vi foretager de nødvendige målinger og beder dig om at sidde eller ligge ned alt efter, hvilket område der skal behandles. Behandlingsområdet afdækkes diskret og der påføres gel. Kavitationsultralydsapparatet smelter fedtcellerne i det område, du ønsker at forme og/eller få mere glat. Radiofrekvensapparatet roteres langsomt over huden og udsender radiobølger igennem det øverste lag af huden ned til underhuden. Underhuden opvarmes til mellem 40-45 grader uden at brænde hudens overflade. Din hud vil føles mere varm i det behandlede område. Det er vigtigt at lade os vide, hvis behandlingen bliver ubehagelig for dig, for så vil vi arbejde videre til det næste område. Samtidig med radiofrekvens bruges der vakuum for at øge blodcirkulationen i området og fremme lymfedrænagen.

På hvilke områder er behandlingen mest effektiv?

Ansigt, mave, lår, siderne, hofter [elskovshåndtag] og balder er de hyppigst behandlede områder.

Hvad kan jeg forvente af behandlingen?

Behandlingen forbedrer udseendet af både de dybe og overfladiske lag af huden. Der sker en foryngelse af huden, reduktion af cellulitis og kroppen bliver formet. Behandlingen er sikker, effektiv og ikke-invasiv. De fleste klienter oplever nedsat omkreds efter den første behandling med stigende resultat efter hver behandling men især efter 3. behandling. Resultaterne kan variere fra person til person på grund af forskellig vævsstruktur, behandlingsområde, alder, stofskifte, medicin og hormonforandringer. Sund kost og mere fysisk aktivitet vil fastholde resultaterne. Der vil ske forbedringer i resultaterne flere uger efter den sidste behandling. Du fortsætter med at forbrænde fedt i op til 12 uger, hvilket betyder, at de fleste mennesker ikke producerer nye fedtceller og fedtreduktionen kan blive permanent. Denne fremgangsmåde vil også give dig en fastere og glattere hud end før, da radiofrekvensbehandlingen fremmer fibroblasterne i huden til at producere collagen.

Hvor lang tid tager hver behandling?

En behandling vil normalt vare mellem 15 og 60 minutter afhængig af de berørte behandlingsområder.

Er der restitutionstid?

Der er ingen restitutionstid efter behandlingen. Patienter kan vende tilbage til arbejdspladsen eller andre aktiviteter med det samme. I sjældne tilfælde kan der forekomme ubehag eller hævelse.

Er der nogle risici forbundet med denne behandling?

Denne behandling er ikke-invasiv, så der er få reelle risici, så længe der ikke er nogle kontraindikationer. Lejlighedsvis kan patienterne opleve lidt ubehag eller hævelse, som er let at håndtere.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Patienterne kan se resultater allerede efter første behandling. Men de fleste patienter får de bedste resultater efter 3 til 6 behandlinger. Dette afhænger af kropsmasse og omkreds, alder, hormonbalance, medicin og dine ønskede mål. Når du spiser den forslåede sunde kost, kan antallet af nødvendige behandlinger blive reduceret. I løbet af din konsultation vil vi foreslå et passende antal behandlinger for at opnå optimale resultater.  Der anbefales en vedligeholdelsesbehandling hver 6. måned.

Kan jeg få behandlinger til en overkommelig pris?

Prisen afhænger af størrelsen af området eller antallet af områder, der behandles. Mindre områder, der kræver mindre tid, koster mindre end større områder. Efter din konsultation vil vi bestemme antallet af nødvendige behandlinger og udregne omkostningerne. Behandlingen kan sammenlignes med andre behandlinger for cellulitis og udglatning af huden. Vores mål er at lave behandlinger til overkommelige priser og at du opnår gode resultater.

Er resultaterne forskellige fra person til person?

Ja, generelt opnår velplejet hud bedre resultater end tør hud. Tør hud har færre vandmolekyler og det er sværere for ultralyden og radiofrekvensbølgerne at arbejde med. Huden er mindre elastisk og mere skrøbelig, så vi anbefaler at holde huden blød og fugtig før behandlingen.

Kan kunder få både IPL og RF? 

Det er bedst at få RF 7 dage efter IPL-behandlingen.

Hvorfor vil du anbefale, at patienterne ikke skal få ultralyd RF-behandling under menstruation?

Under menstruation kan din krop være mere følsom overfor behandling.

Kan behandlingen fjerne strækmærker?

RF-behandling fjerner ikke strækmærker, men de vil blive minimeret. RF-energien hjælper med at genopbygge det ødelagte og gamle kollagen og forbedre den omkringliggende hud og gøre pigmenteringen lysere. Spørg os gerne om løsninger til reduktion af strækmærker.

Er det muligt at tabe sig med denne behandling?

Når du får reduceret dine fedtdepoter du vil muligvis opleve et vægttab, men det er ikke en behandling for vægttab. Behandlingen anvendes til at reducere fedt og cellulitis, som mindsker omkredsen af din krop. Der vil blive anbefalet at følge kostforslag under hele dit behandlingsprogram. Det vil forbedre fjernelsen af fedtdepoter samt give et vægttab.

Hvilke patienter er ikke velegnede til denne behandling?

 • Personer med akut eller smitsom sygdom eller hudsygdomme, sår eller ømhed på huden
 • Autoimmune sygdomme, HIV eller AIDS
 • Tidligere kræftdiagnose, nyresvigt, leversvigt eller fedtlever
 • Hjertesygdom, implantater som f.eks. pacemakere eller elektriske proteser
 • Personer med epilepsi eller MS
 • Graviditet og amning
 • Enhver, der har haft et kirurgisk indgreb i målområdet indenfor de sidste 6 måneder
 • Under menstruation
 • Sygdomme i skjoldbruskkirtlen og andre hormonelle forstyrrelser.
 • Forhøjet blodtryk eller kredsløbsproblemer
 • Kræft
 • Astma
 • Dyb venøs trombose, åreknuder, epilepsi
 • Blodsygdom, traume, ødelagte blodkar
 • Du kan ikke få behandling på maven, hvis du har en spiral i livmoderen

Vigtige oplysninger

Denne behandling skal udføres af en uddannet behandler. Vores kliniske teknikere er uddannede behandlere, der er specialiserede i æstetiske, ikke-kirurgiske og ikke-invasive forandringer af kroppen.

Enkelt område (f.eks. maven) 1.999 kr.
3 behandlinger – Et enkelt område 4.999 kr.
Dobbelt område (f.eks. kærlighedshåndtag, inderlår) 3.499 kr.
3 behandlinger – Dobbelt område 8.999 kr.
Fire områder (f.eks. kombination) 4.499 kr.
3 behandlinger – Fire områder 11.499 kr.

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser tilgængelige af denne særlige behandling.