Hvad er højfrekvent vakuum

Højfrekvent vakuum er en kombination af ultralyd, radiofrekvens, vakuum og infrarødt lys.

Højfrekvent vakuum er en kombination af ultralyd, radiofrekvens og vakuumterapi og anvendes sammen for at skabe en flot formning af kroppen.  Denne revolutionerende teknologi er et nemt og særdeles effektivt ikke-kirurgisk alternativ til fedtsugning. Den nedbryder fedtcellerne og øger produktionen af kollagen, der giver en strammere og fastere hud. Ultralyd rammer fedt og cellulitis ved at sende kraftfuld lydenergi ind i fedtet. Dette beskadiger fedtcellerne, hvilket får dem til at skrumpe ind. Radiofrekvens bruger energi til at opvarme de dybere lag af væv, reducere størrelsen af fedtcellerne, fremme produktionen af kollagen og øge blodgennemstrømningen. Vakuumbehandling forbedrer blodcirkulation, lymfedrænage, løsner det underliggende fedtlag og øger elasticiteten. Alle tre metoder arbejder sammen for effektiv at fjerne fedt og reducere cellulitis, forme kroppen og stramme huden.

Forklaring på ultralyd

Ultralyd er lydfrekvens. En enhed til ultralydskavitation vil udsende en lyd, vi ikke kan høre, når den vibrerer. Vi måler antal vibrationer pr. sekund som lydfrekvens og det kaldes for Hertz. Mennesket kan høre fra 20 Hz til 20.000 Hz. Vi kan ikke høre noget over eller under disse niveauer. Lydbølger med frekvenser over 20.000 Hz kaldes ultralyd. En megahertz er 1.000.000 hertz, også kaldt MHz. Ultralydsfrekvens på 1 MHz til 5 MHz bruges til forskellige medicinske behandlinger. Jo lavere megahertz, desto kraftigere er behandlingen. Det er stærkt penetrerende og retningsbestemt.

Ionens lydvibration (positive og negative vekselvirkninger af lydbølger) frembringer en stærk bølge af tryk på fedtcellernes membraner. Normalt kan fedtcellens membran ikke modstå dette pres og den vil briste og blive flydende. Det flydende produkt forlader kroppen via stofskiftet.

Ultralydskavitation indebærer, at fedtcellerne ødelægges og fjernes fra kroppens fedtdepoter.

Kavitationens teori

Ultralydskavitation er en koncentreret ultralydsenergi, der anvendes til lokal behandling. Den er således i stand til selektivt at forstyrre de subkutane fedtceller, hvor der sker tusindvis af mikroskopiske eksplosioner og påvirker fedtcellernes membraner. Efter sammenbruddet af fedtvævet (fedtcellernes membraner) frigives fedtet til den interstitielle væske mellem cellerne, hvor det enzymatisk bliver omdannet til glycerol og frie fedtsyrer. Den vandopløselige glycerin kommer ind i blodet og bruges til ny energiproduktion. De uopløselige frie fedtsyrer kommer ind i leveren, hvor de bliver nedbrudt som enhver anden simpel fedtsyre.

Forklaring på radiofrekvens og vakuum

Radiofrekvensbehandling er udviklet som en målrettet metode til at fjerne fedt i kroppen. Denne behandling er smertefri, absolut sikker, har ingen bivirkninger og er fuldstændig ikke-invasiv.

Vi bruger en håndholdt enhed, der bevæges hen over huden. Enheden trækker i det underliggende væv ved hjælp af vakuum og derefter rammer radiofrekvensbølger fedtcellen og får væggene til at blive svage og indholdet bliver flydende. Det flydende fedt fjernes via kroppens naturlige stofskifte. Samtidig stimulerer radiofrekvensbølger kroppen til at producere nyt kollagen, der giver en opstramning af huden og forbedrer dens udseende.

Teorien omkring radiofrekvens

Radiofrekvens findes i en eller i en kombination af disse tre tilstande; monopolar, bipolar og tripolar. Hver tilstand bruger en specifik elektrode, som leverer energi i forskellige mønstre og i forskellige dybder til selektiv behandling af hud og fedt. Radiofrekvensen medvirker i metabolismen af store fedtgranulater, der er blevet sprængt af kavitation og herefter udskilles som triglycerider og huden bliver strammet op.

Huden og de subkutane lag opvarmes og tvinger samtidigt kollagenfibrene til at trække sig sammen. De kontraherende fibre strammer huden op og giver en øjeblikkelig virkning. Stofskiftet af fibroblasterne øges og der producere nye kollagenfibre, hvilket giver en god langtidseffekt.

Det meste af radiofrekvensenergien kommer ned i dybere lag af huden. Den forårsager en fortykkelse af det øverste lag af huden, mindsker dybden af rynkerne og efterlader huden fastere med løftede konturer. Det oprindelige kollagenprotein bliver styrket ved at øge nye kollagenproteiner som følge af radiofrekvensens stimulation af huden.

Målrettede radiofrekvensbølger kan:

  1. Umiddelbart forkorte de eksisterende kollagenfibre, hvilket giver en øjeblikkelig opstramning/løft af huden.
  2. Stimulere fibroblaster til at producere nye kollagen- og elastinfibre, hvilket giver en separat opstramning af huden.
  3. Stimulere fedtcellerne til at frigive fedt til blodbanen og fysisk skade nogle af dem (Fedtceller er meget “skrøbelige” celler, sammenlignet med fibroblaster eller andre vævsceller).

Virkning af kavitation, vakuum og radiofrekvens

Ved hjælp af kombineret ultralyd, højfrekvent RF og vakuum er der direkte adgang til de dybtliggende fedtceller. Fedtcellerne bliver hurtigere aktive ved hjælp af ultralydsbølgerne og varme lokalt på området og fremmer således blodcirkulationen effektivt.

Denne øgede blodcirkulation i underhuden strammer slap eller løs, aldrende hud. Huden bliver mere elastisk på grund af en øget metabolisk aktivitet. Derefter udskilles det overskydende fedt og affaldsstoffer ud af kroppen via svedkirtlerne og lymfesystemet. Vakuummet opløser fedtceller, styrker integriteten af cellernes mitokondrier, øger blod- og lymfekredsløbet, som er en fordel for cellernes stofskifte.

Behandlingsmuligheder

·         Kropsformning ·         Foryngelse af ansigtet
·         Ansigtsløft ·         Slankende
·         Stramning af huden ·         Behandling af akne
·         Anti-rynke behandling ·         Behandling omkring øjnene
·         Pletter og blegning ·         Meridian behandling
·         Fjernelse af oppustethed ·         Muskelafslappende
·         Nedbrydning af cellulitis ·         Systematisk blodcirkulation
·         Fjerne ødemer ·         Muskelsmerter

 

Denne teknologi er et nemt og særdeles effektivt ikke-kirurgisk alternativ til fedtsugning. Den nedbryder fedtcellerne og øger produktionen af kollagen, der giver en strammere og fastere hud.

Kræver højfrekvent vakuum bedøvelse?

Denne behandling udføres uden bedøvelse.

Risici forbundet med højfrekvent vakuum

Selvom risici for bivirkninger er meget små, er der en lille risiko for potentielle bivirkninger, såsom let rødme eller hævelse omkring behandlingsområdet.

Restitution efter højfrekvent vakuum

Der er ingen aktivitetsbegrænsninger. Patienter kan nogle gange føle ømhed, som hvis de har motioneret. Det er sjældent, at patienterne oplever smerte.

Tekniske parametre

Antal af applikatorer 3 håndtag til rådighed (340 x 400 x 910 mm)
Udgangstilstand Kontinuerlig
Indgangseffekt 150 W
Udgangseffekt 0-100%±10%
Indgangsspænding AC220V ± 10% 10A, 60HZ
Udgangsfrekvens 1 – 20 MHz (justerbar)

Spørgsmål og svar

Hvad skal jeg gøre inden en behandling?
Hvad sker der under en behandling?
På hvilke områder er behandlingen mest effektiv?
Hvad kan jeg forvente af behandlingen?
Hvor lang tid tager hver behandling?
Er der restitutionstid?
Er der nogen risici forbundet med denne behandling?
Hvor mange behandlinger skal jeg have?
Kan jeg få behandlinger til en overkommelig pris?
Er resultaterne forskellige fra person til person?
Kan kunder få både IPL og RF?
Hvorfor vil du anbefale, at patienterne ikke skal få ultralyd RF-behandling under menstruation?
Kan behandlingen fjerne strækmærker?
Er det muligt at tabe sig med denne behandling?
Hvilke patienter er ikke velegnede til denne behandling?