HIFU KROPSBEHANDLING

Høj intensiv fokuseret ultralyd

HIFU kropsbehandling er den seneste indenfor ikke-invasiv teknik,der rammer fokuserede områder af fedt på den hurtigst mulige måde. Den høje frekvens af ultralydsbølger skaber varme under huden og ødelægger fedtceller og samtidigt strammer huden i behandlingsområdet. De behandlede celler fjernes via kroppens naturlige elimineringsproces. Denne proces fortsætter i op til 6 måneder efter behandlingen.

Vores medicinske HIFU-apparat leverer makro fokuserede ultralydsbølger ned i en præcis dybde, der vil medføre henfald af fedtcellerne. For nogle patienter kan det medføre øjeblikkelig og permanent fedtreduktion. Den høje frekvens af ultralydsbølger medfører hurtig opvarmning af området i 3 dybder; 1,3 cm, 8 mm og 6 mm under huden og efterlader hudens overflade upåvirket. Den kontrollerede bevægelse af apparatet resulterer i et gitter af behandlede fedtceller. Det gør denne behandling ideel til permanent fedtreduktion og præcis formning af kroppen.

Dette er en innovativ teknologi, der er utrolig præcis og nøjagtig. Fordelene ved HIFU-formning af kroppen omfatter:

 • Destruktion af fedtceller
 • Reduktion af cellulitis
 • Former og strammer huden
 • Øger hudens elasticitet
 • Udjævner hudens overflade

Disse områder kan behandles:

 • Mave
 • Inderlår
 • Ydre lår
 • Hofter
 • Balder
 • Undersiden af armene

Du vil se resultaterne komme gradvist over en længere periode, da HIFU-behandling arbejder med huden oppefra og nedefter. HIFU-energien passerer hudens overflade og stimulerer cellerne til produktion af kollagen og der sker en vævsforyngelse. Energien rammer også fedtcellerne og ødelægger dem med sin intense frekvens. Når denne metode anvendes, vil din hud blive løftet og strammet af hudens egen naturlige helbredelsesproces og reducerer slap hud efter, at fedtcellerne er blevet ødelagte. Du kan forvente, at din hud og krop bliver yngre i månederne efter behandlingen. Huden føles mere jævn, lysere, strammere og fastere.

Med HIFU rammes specifikke områder med høj intensiv fokuseret ultralydsteknologi. I modsætning til lasere, behandler HIFU direkte i strukturelt væv, hvor collagen og fedtceller findes.

Denne behandling kan kobles sammen med kryolipolyse (fedtfrysning), radiofrekvens (termisk) og kavitation for at få de bedste resultater. Vi kalder det vores medicinske 4D-Lipo.

Resumé af din behandling

Behandlings
tid

30 – 60 min.

Tilbage på arbejdet

Med det samme

Bedøvelsesmiddel

Ingen

Restitution

Op til 7 dage*

Følsomheds
periode

Op til 72 timer*

Resultaternes varighed

Langvarige resultater*

Risici og komplikationer

Rødme, irritation

BOOK Nu

Uforpligtende konsultation

Hvordan virker det?  HIFU står for “høj intensiv fokuseret ultralyd”. Denne behandling bruger ultralyd for at stimulere de dybe lag i huden. Herved skabes et løftet og strammere udseende samt stimulerer kroppen til at producere kollagen.

Hvem er egnet til behandling?  Den ideelle kandidat til kryolipolyse eller “fedtfrysning” er en person, der vejer lidt over deres idealvægt og ikke kan komme af med genstridige fedtdepoter.  HIFU er ideel til formning af større områder og kandidaten bør ikke veje over 10-15 kg i forhold til idealvægten.  HIFU er ikke en vægttabsbehandling og erstatter ikke fordelene ved sund kost og motion. Det er ikke en behandling af fedme.

Hvor mange behandlinger af HIFU-formning af kroppen anbefales der?

Generelt anbefales 2 til 4 behandlinger pr. område, men mange klienter ser resultater efter en enkelt behandling.  Det er vigtigt at komme til en konsultation med henblik på en grundig undersøgelse, så vores behandlere kan tilpasse en behandlingsplan designet til dig og dine mål.

Er resultaterne permanente?

Resultat er permanent. Så længe du kan holde din vægt og dine normale kost- og motionsvaner, bør dine langsigtede resultater forblive stabile.

Hvad kan jeg forvente af behandlingen?

Resultaterne kan ses efter 2 til 4 måneder. Den gennemsnitlige permanente fedtreduktion efter bare én behandling er typisk 2 til 4 cm.  Det er vigtigt at bemærke, at disse behandlinger fortsat arbejder, efter du har besøgt klinikken, fordide arbejder med kroppens egen naturlige elimineringsproces.

Kan jeg kombinere HIFU fedtreduktion med andre behandlinger?

Vores HIFU fedtreduktionsbehandling er bedst til at målrette større genstridige fedtdepoter. Men hvis du vil have en mere samlet fedtreduktion kan din behandler anbefale at kombinere din HIFU kropsbehandling som del af et behandlingsforløb med andre teknologier for at få en mere komplet fedtreduktionsbehandling. På Derma Solution kan enhver behandling kombineres og der vil blive udarbejdet en skræddersyet behandlingsplan, der sikrer optimale resulter for dig.

Hvad kan behandles med HIFU kropsformning? 

Disse områder kan behandles:

 • Mave
 • Inderlår
 • Ydre lår
 • Hofter
 • Balder
 • Undersiden af armene

Hvad vil der ske under behandlingen?

Et apparat bliver anbragt på huden; dette er et håndholdt apparat, der anvendes til atrette fokuseret energi til fedtcellerne. Apparatet bliver anbragt på huden og holdes der i ca. to minutter. Dette gentages 3 gange per behandlingsområde. Under behandlingen kan du mærke varmen fra apparatet og i nogle tilfælde kan det være lidt varmt og ubehageligt. Du kan også føle en let vibration og prikkende fornemmelse og det er helt normalt.

Gør det ondt?  De fleste oplever ikke smerter. Der kan være lidt ømhed over områder med sparsom hud over knoglerne eller en varm fornemmelse i huden under behandlingen.

Er det sikkert?  Tusindvis af behandlinger er blevet udført på verdensplan med HIFU-teknologi uden nævneværdige bivirkninger. Derudover har ultralydsenergi været anvendt uden problemer i almen medicin i mere end 50 år.

Kan HIFU kropsformning betegnes som kirurgi?

Nej. Ultralydsbehandling er rettet mod de dybe lag af huden. Behandlingen involverer ikke narkose eller kirurgiske snit i huden på nogen måde.

Hvor lang tid tager behandlingen?  Mellem 30-90 minutter, afhængig af det område, der skal behandles.

Er der restitutionstid?  Der er normalt ingen restitutionstid. De fleste vender tilbage til normale aktiviteter med det samme.

Er der bivirkninger?  Der kan være let rødme efter behandlingen. Nogle få patienter fortæller om hævelse, ømhed eller prikkende fornemmelse.

Vigtige oplysninger

Denne behandling skal udføres af en uddannet behandler. Vores kliniske teknikere er uddannede behandlere, der er specialiserede i æstetiske, ikke-kirurgiske og ikke-invasive forandringer af kroppen.

Treatment Area Treatment Price
Single Body Part (e.g. Belly) DKK 4.999
Double Area (e.g. love handle, inner thighs) DKK 5.999
Double Full Area (e.g. Upper legs) DKK 8.999

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser tilgængelige af denne særlige behandling.