Fraktioneret RF-behandling med mikronåle

Fraktioneret RF-behandling med mikronåle er en procedure, der indebærer indtrængning af isolerede mikronålened i huden (under huden) for at levere højfrekvente impulser ned i vævet. Dette resulterer øgning af kroppens egen produktion af elastin og kollagenfibre, der gør huden fastere og sundere. Denne ensartet opvarmning af det dybe væv er gennemprøvet og testet til at være mere effektiv end overfladisk ikke-invasiv behandling. De forgyldte mikronåle fungerer som en leder for radiofrekvente impulser.

Den fraktionerede RF-behandling med mikronåle hos Derma Solution er den ideelle teknologi til at løfte, opstramme og forynge huden ved hjælp af minimalt invasivemikronåle for at levere kontrollerede RF-energi direkte i forskellige dybder i huden og sikrer, at RF-varmen trænger langt dybere ned, så de øverste hudlag forbliver kølige.

Kombinationen af mikronåle og radioimpulser fører til en mere markant forbedring i hudens kvalitet og struktur. Denne kombination gør det også muligt at behandle en række problemstillinger:

 • Fjernelse af ar såsom dybe akne ar dannelse samt ar dannelse forårsaget pga. traumer, brandsår eller opstået som følge af operation eller laserbehandling.
 • Fjernelse af rynker omkring øjne, næse, læber, hals og pande.
 • Foryngelse af løs eller usund hud, der har udvidede porer og nedsat hudfarve. Forbedret fleksibilitet og blødhed i huden.
 • Kan bruges som et effektivt middel til at løfte og stramme huden.
 • Nyttig som teknik mod aldring til at stimulere dannelse af kollagen i huden, der er nødvendig for et sundt og yngre udseende.
 • Strækmærker udjævnes ved hver behandling, da huden fortsætter med at blive forynget. En behandling giver oftest en bemærkelsesværdig forskel.

Resumé af din behandling

Behandlings
tid

30 – 60 min.

Tilbage på arbejdet

Med det samme

Bedøvelsesmiddel

Bedøvende creme

Restitution

3-4 dage*

Følsomheds
periode

24 timer

Resultaternes varighed

12 måneder*

Risici og komplikationer

Rødme, irritation

BOOK NU

Non-obligatory consultation

Fremgangsmåden er hurtig og det tager knap en halv time for at behandle ansigtet. Ved hjælp af forskellige størrelser og typer af hoveder, der indeholder nåle af forskellige fordelingsevner, antal og typer, kan den håndholdte enhed med mikronåle let betjenes manuelt jævnt hen over ansigtshuden. Den indfører regenerering, der er konstant og svarer til kroppens egen naturlige proces.Kemisk hudpeeling og hudbehandling med nåle virker på samme måde, som når du får mindre skader på overhuden og kollagen og fibroblaster bliver dannet under huden. Men forskellen af denne behandling i forhold til anden behandling er, at overhuden ikke beskadiges eller påvirkes af radioimpulser bortset fra et lille prik af en mikronål.

Proceduren omfatter:

 • Anvendelse af bedøvende creme på ansigtet 40 minutter før behandling.
 • Behandleren fører manuelt den håndholdte enhed med mikronåle over behandlingsområdet en eller flere gange. Enheden er indstillet med særlige parametre for dybde og frekvens baseret på konditionen af huden, der behandles. Behandleren vil normalt knibe hvert hudområde, der behandles, således hver puls får større gennemslagskraft og for at forbedre effektiviteten.
 • Typisk varer en behandling 20 til 30 minutter, afhængig af patientens behandlingsområde og smertetærskel. Lige efter behandlingen vil den naturlige reaktion være let hævelse, varme og rødme i ansigtet.
 • Den direkte radioimpuls er indstillet til at ramme det dybe væv uden at brænde overhuden og dermed undgås hyper pigmentering, der er fælles for disse ikke-invasive hudbehandlingsteknikker.
 • Den tilsigtede virkning, hvor kroppen sender fibroblaster og regenererende stoffer for at producere kollagen og elastinfibre, begynder med det samme.

Hvordan virker det?

 • Mikronålene laver kolonner til heling af huden og fremkalder vækstfaktorer med henblik på at fremme naturlig restitution. Effektiviteten svarer til peeling, men dens skader på overhuden er minimeret. Dermed er behandlingen sikker som ikke-ablativ behandling med minimal smerte.
 • Direkte RF-stråling på vævet ved fraktioneret RF termolyse (termisk beskadigelse ved fragmenteret RF-stråling)
 • Effektiv levering af ingredienser via en udvidelse af den intercellulære rute.
 • Inkluderet i denne behandling er således en kollagenmaske, aloe vera, hyaluronsyre, vitaminserum og SPF for beskyttelse

Hvor lang tid tager behandlingen?

En behandling vil normalt vare mellem 30 og 60 minutter afhængig af de berørte behandlingsområder. Der er typisk inkluderet 20 minutter for bedøvelsescreme til at virke, inden behandling kan udføres.

Hvad er fordelene?

Der er mange fordele i både design og behandling med fraktioneret RF-teknologi med mikronåle.

 • Med det fraktionerede RF-system med mikronåle modtager patienter den optimale behandling, der hidtil er udviklet til foryngelse, løft og opstramning af det dybe væv. Det sker ved hjælp af minimalt invasivemikro-nåle til at levere regulerede impulser af radiofrekvens direkte i forskellige dybder og ensartede lokaliteter under huden.
 • Justerbar dybde af mikronålenes indtrængning opnås afhængigt af såvel det målrettede væv og konditionen af vævet, som bliver behandlet samt omfanget af behandlingen. Der opnås bemærkelsesværdige resultater med hensyn til at løfte huden, reduktion af porer, opstramning af huden og generel fornyelse af huden.
 • Samlet set kan man behandle flere ting i en behandling så som kombineret hyperpigmentering, skrumpede ar, rynker, løs hud og ar fra akne.
 • Det er en minimalt invasiv behandling.
 • Det tager knap en halv time for den samlede procedure og den inaktive tid er forholdsvis lille.
 • Efterfølgende er der reduceret risiko for infektion eller inflammation, hyperpigmentering eller ar dannelse.

Hvor lang tid tager det at restituere?

Det er i høj grad afhængig af den enkeltes naturlige restitutionstid og stofskifte. Vi har set, at ansigtet har typisk en hurtigere restitutionstid sammenlignet med arme og mave. Men denne behandling har langsigtede resultater, så forvent op til 1 uges restitutionstid.

Skal jeg forberede noget på forhånd?

Før du kommer til klinikken, skal du sikre dig, at din hud er ren og uden make-up. Kunderne bliver bedt om at anvende bedøvende creme til behandlingen mindst 20 min. før. Dette afhænger normalt af den individuelle smertetærskel. Eftersom mikronålene trænger direkte ned i huden, kan dette være en smertefuld oplevelse for nogle. Men med anvendelsen af bedøvende creme er smerten reduceret drastisk og behandlingen bliver nemmere at forholde sig til samt udholde.

Hvad man kan forvente efter behandlingen?

Let rødme og hævelse kan forekomme et par timer og op til 24 timer efter behandlingen. Massage og overdreven soleksponering bør undgås i denne periode. Mere aggressive behandlinger kan medføre hudafskalning efterhånden, som det nye hudlag regenererer. Fugtighedscreme og bredspektret solcreme kan anbefales i restitutionstiden.

Behandlingsmål

RF-energien, som trænger ned i det dybe hudlag får de regenerative processer i huden til at begynde. I løbet af 4 dage vil nålemærkerne forsvinde helt og hævelsen vil forsvinde hos de fleste patienter og du vil begynde at føle en mærkbar forskel i hudfarve, blødhed og elasticitet. Hidtil er fraktioneret RF behandling med mikronåle en fantastisk teknik til antirynkebehandling

 • Opstramning af huden
 • Lysere hud
 • Reduktion af porestørrelse
 • Strækmærker
 • Behandling af ar
 • Dyb akne
 • Brandmærker
 • Operationsar

Hvem er den ideelle kandidat?

Folk der lider af ar fra akne, linjer og rynker eller træt og løs hud i ansigtet pga. alder, genetik eller livsstilsfaktorer. RF-behandling med mikronåle stimulerer din krops naturlige processer og dermed får dig til at se yngre ud.

Symmetrisk ansigt (hver side)
Per behandling 2.200 kr.
Hele ansigtet:
Per behandling 3.200 kr.
Kropsdele (hver side)
Per behandling 2.200 kr.
Konsultation
Uddannet udøver DKK gratis

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser tilgængelige af denne særlige behandling.