Hvad er fraktionerede RF mikronåle?

Fraktioneret RF behandling med mikronåle er en procedure, der indebærer indtrængning af isolerede mikronåle ned i huden for at levere højfrekvente impulser ned i vævet. Dette resulterer i øgning af kroppens egen produktion af elastin og kollagenfibre, der gør huden fastere og sundere.

Den fraktionerede RF-behandling med mikronåle hos Derma Solution er den ideelle teknologi til at løfte, opstramme og forynge huden ved hjælp af minimalt invasivemikronåle.Der kommer kontrolleret RF energi direkte ned i forskellige dybder i huden og sikrer, at RF varmen trænger langt dybere ned, så de øverste hudlag forbliver kølige.

Funktioner og indikationer

Mikronålenes dybde ned i huden kan justeres fra 0,5 til 3,5 mm afhængig af behandlingsområdet.Radiofrekvensenergien frigives herefter under huden. RF energien leveres via spidserne af mikronålene og det betyder, at den omkringliggende hud beskadiges mindst muligt. Dette fører til mindre ubehag og reduceret rekreation for klienten sammenlignet med konventionelle fraktionerede lasere. Nålespidsen indeholder henholdsvis 25, 49 og 81 meget små guldnåle, der fungerer som interne ledere af energien.

Kombinationen af mikronåle og radioimpulser fører til en mere markant forbedring i hudens kvalitet og struktur. Denne kombination gør det også muligt at behandle andre tilstande, som f.eks. opstramning af huden, lysere hud, mindske porestørrelse og reducere strækmærker. Den er også effektiv til behandling af ar såsom akne ar, dybe akne ar, atrofiske ar, ar efter forbrændinger og operationer.

Fordele

  • Minimal invasiv
  • Kortere behandlingstid og rekreationstid
  • Lavere risici såsom inflammatorisk hyperpigmentering og ardannelse efter behandling

Anvendelse

Ansigtsbehandling Kropsbehandling
Ikke-kirurgisk ansigtsløft Ar
Reduktion af rynker Øget svedtendens
Stramning af huden Karsprængninger
Hudforyngelse (lysere hud) Strækmærker
Reduktion af porer
Akne

Tekniske parametre

RF Frekvens ·         5Mhz
RF udgangseffekt ·         80W
Arbejdstilstand ·         MFR, SFR
MFR nåledybde ·         0~3 mm justerbar
MFR pulstid ·         100ms~600ms justerbar
MFR forsinkelsestid ·         1~10ms
SFR Pulstid ·         1000ms~3000ms justerbar
RF energiintensitet ·         Niveau 1~10
Invasivt hoved(cm2) ·         1*1, 1,5*1,5, 2*2
Elektrode nummer ·         25 nål (5×5), 49 nål (7×7), 81 nål (9×9)
Led ·         650nm / 5mWX1
Ikke-invasivt hoved ·         36 nål / 2*2 cm2
 Indgangsspænding ·         110/220V; 50/60Hz