HVAD ER FJERNELSE AF TATOVERING?

Hos Derma Solution anvender vi den nyeste laserteknologi til at fjerne tatoveringer. Fjernelse af tatovering med laser er enkel og sikker og giver fantastiske resultater. Den avancerede teknologi fungerer ved at lyset fra laseren passerer huden og nedbryder tatoveringsblækket til bittesmå partikler. Kroppen fjerner derefter disse fragmenter via immunsystemet.

Hos Derma Solution accepterer vi kun den bedste standard af forbehandling, behandling og efterbehandling. Hvert år fjerner vores team af højt uddannede behandlere mange tatoveringer.

HVOR LANG TID TAGER DET?

Det kræver normalt flere behandlinger for at sikre succes med minimum 6 ugers mellemrum mellem behandlingerne. Vi har også den nyeste Pico laser, hvis du ønsker endnu hurtigere resultater. Hvis du ønsker en behandling efter din konsultation, kan vi starte med en test.

Flere faktorer spiller ind, når man overvejer at få fjernet en tatovering. Vi bestræber os på at give dig en god behandlingsplan, der passer til dig.Bestil en gratis konsultation i dag for at se, hvordan vi kan hjælpe dig.

Resumé af din behandling

FORARBEJDNING
TID

Forskelligt

Tilbage PÅ arbejdet

 Med det samme

Bedøvelsesmiddel

Ingen

Restitution

Med det samme

følsomhed
Periode

Ingen

Resultaternes varighed

6 måneder*

Risici og komplikationer

Ingen

BOOK
NU

Ikke-obligatorisk høring

Treatment Area Treatment Price
Very Minor (1-3 cm) DKK 1.999
Minor (4-8 cm) DKK 3.499
Intermediate (9-15 cm) DKK 4.499
Major (16-20 cm) DKK 6.750

GØR DET ONDT AT FÅ FJERNET TATOVERING MED LASER?

Desværre er der ingen metoder til fjernelse af tatovering, der er helt smertefri. Fjernelse af tatovering med laser er blevet sammenlignet med følelsen af at få en elastik smækket på huden gentagne gange. Andre beskriver det som en lind strøm af skarpe nålestik eller en varm og stikkende fornemmelse. Da det er nødvendigt med en masse energi, for at laseren kan nedbryde blækpartiklerne under huden, kan denne behandling være ubehagelig for nogle mennesker. Huden skal bruge 6 – 12 uger til at restituere mellem behandlingerne.

HVORDAN VIRKER FJERNELSE AF TATOVERING MED LASER?

Lasere fjerner tatoveringer ved at trænger ned i huden og opløse blæk til bittesmå partikler. Efter flere behandlinger (med regelmæssige intervaller mellem behandlingerne), vil kroppen nedbryde og fjerne pigmentet i tatoveringen og få den til at falme.

HVOR LANG TID VIL DET TAGE AT FJERNE MIN TATOVERING MED LASER?

6-10 behandlinger er ofte nok til at fjerne tatoveringen, afhængig af farven og dybden af tatoveringsblækket.

HVORDAN KAN JEG VIDE, AT FJERNELSE AF TATOVERING ER EGNET TIL MIG?

Fjernelse af tatovering med laser er muligvis ikke egnet til dig, hvis du har en mørk hudfarve; dette skyldes, at behandlingen efterlader en ”skygge”, hvor huden bliver lysere end det omkringliggende område. Få en gratis konsultation, så vores behandlere kan vurdere dine tatoveringer og afgøre, hvilken løsning, der er bedst egnet. I nogle tilfælde er den mest hensigtsmæssige form for fjernelse af en tatovering et kirurgisk indgreb. Dette indebærer at få tatoveringen fjernet kirurgisk med en skalpel. Selvom det er mere drastisk, kan det sommetider være den bedste løsning og kan også være hurtigere.

JEG VIL HAVE MIN TATOVERING FALMET, SÅ JEG KAN FÅ ET NYT DESIGN. HVOR MANGE BEHANDLINGER SKAL JEG HAVE?

En tatovering kan blive falmet i tilstrækkeligt omfang efter et par behandlinger, således den kan blive rekonstrueret. Under din konsultation vil din behandler kunne rådgive dig om, hvor mange behandlinger du sandsynligvis vil få brug for.

JEG HAR FÅET MIN TATOVERING FOR NYLIG. ER DEN LETTERE AT FJERNE?

Blækpartiklerne er blevet sprøjtet dybt ned i læderhuden (det andet lag af huden). For at vende denne proces effektivt, skal blækket i huden nedbrydes med målrettede lasere. Det er ikke lettere at fjerne en tatovering, selv om den er lavet for nyligt.

ER FJERNELSE AF EN TATOVERING SIKKER?

Ja, det er meget sikkert. Laserenergien bliver selektivt absorberet af tatoveringsblækket, hvilket betyder, at det omkringliggende væv ikke bliver påvirket og der er ingen varig skade på huden.

HVAD ER FORSKELLEN MELLEM FJERNELSE AF TATOVERING MED LASER OG ANDRE METODER?

Andre metoder til fjernelse af en tatovering anvender ikke lasere. Vi fraråder således følgende metoder til fjernelse af tatovering, fordi de kan forårsage ardannelse og har en stor risiko for infektion.Fjernelse af tatovering med cremer – disse virker ved at opløse tatoveringen med kemikalier såsom hydroquinon, kojisyre, alphaarbutin og TCA. De kan ikke helt fjerne en tatovering, men kan i nogle tilfælde reducere fremtoningen. Fjernelse af tatovering med hudslibning – dette involverer brugen af en slibende enhed til at slibe overfladen af huden væk for at fjerne tatoveringen og fjerner hermed det øverste lag af huden. Der anvendes som regel lokalbedøvelse, da dette er en smertefuld metode til fjernelse af en tatovering. Salabrasion – dette fungerer på mange måder ligesom hudslibning, men indebærer brug af vand og salt på en slibende enhed, der kan løfte og fjerne lag af huden. Fjernelse af tatovering med syre – nogle bruger syrer, som ligner dem, der anvendes i kemisk hudpeeling. Der bliver ”ætset” lag af huden for at få fjernet tatoveringen. Mange sundhedsprofesionelle advarer kraftigt mod denne metode.