Fillerina Danish

FILLERINA

ALTERNATIV TIL FILLER TIL BRUG I HJEMMET

Det schweiziske kosmetikfirma Labo Cosprophar har skabt og udviklet Fillerina, der første gang blev udgivet på markedet i 2012 og senere kom til England i 2015.

Kernen i hvert eneste produkt i Fillerina serien er en unik kombination af seks forskellige hyaluronsyremolekyler og de har alle forskellig vægt og størrelser for at sikre, at den pågældende ingrediens kan gennemtrænge alle lag af huden for at skabe den mest synlige forskel på overfladen. Yderligere ingredienser som Matrifull (en peptid, der fremmer vækst af sundt væv) og hexapeptid, der hjælper med at regulere transporten af vand igennem huden for at bevare en langsigtet fugtning for at skabe ekstra ungdommelige egenskaber af huden.

Udover en dagcreme, natcreme og øjen- og læbecreme, er Fillerinas mest iøjnefaldende produkt nåle-fri Filler behandlingsættet. Det omfatter det virkningsfulde Treatment Gel, der sletter tegn på ældning og den plejende film bruges til at forsegle huden. Begge produkter påføres med den sprøjte-formede præcisionsapplikator. Produkterne bruges sammen14 dage i træk og huden får et meget glattere udseende og resultaterne varer i op til tre måneder.