Restylane Fillers

Restylane

Restylane var et af de første fyldstoffer på markedet og det første fyldstof, der blev godkendt af FDA i USA. Den består af hyaluronsyre – et sukker – som allerede findes naturligt i huden. Desværre falder mængden af hyaluronsyre i kroppen, når vi bliver ældre.

En behandling med Restylane gør det muligt at genoprette et naturligt udseende ved at genopbygge fugt og volumen i huden. Få et revitaliseret look med Restylane. Book en konsultation hos en af vores erfarne kosmetiske sygeplejersker.

Biokompatibel med vores naturlige hyaluronsyre

Mængden af hyaluronsyre i kroppen falder med alderen. Huden mister langsomt sin elasticitet, elasticitet og ikke mindst fugt. En behandling med Restylane gør det muligt at genoprette et naturligt udseende ved at genopbygge fugt og volumen i huden. Mange vælger især denne behandling, da hyaluronsyre er et naturligt stof, der er biokompatibelt med vores naturlige hyaluronsyre.

Hos Derma Solution sætter vi en ære i at sikre et naturligt og æstetisk resultat. Vi får dig til at se ud som om du er født med gode gener. Resultatet er et revitaliseret look.

Unik filler eller fugtbooster til din hud

Restylane er en unik filler eller fugtbooster. Den er velegnet til at behandle fine linjer og rynker, til at skabe fyldige læber, reducere mørke rande under øjnene eller korrigere en uæstetisk næseform. Restylane bruges også til at markere kindben og kæbelinje samt til at korrigere forsænkede tindinger, dybe ar, vigende hager og knopper på næseryggen. Restylane skin booster er kendt for at skabe fugt, glød og vitalitet til huden i ansigt, hals, hænder og bryst.

Restylane produkter til forskellige behandlinger

Restylane består af en bred produktportefølje. Hvert produkt har sin egen unikke formel og bruges til specifikke behandlinger. Ved den forberedende konsultation vil vi anbefale det rigtige produkt til dine behov og din hudtype. Herunder kan du se de forskellige produkter og hvad de bruges til:

 • Restylane Fynesse: Udfylder fine linjer og udglatter huden.
 • Restylane Refyne: Udfylder linjer og rynker og forbedrer hudens udseende.
 • Restylane Volume: Giver naturlig fylde og genopretter aldersrelateret volumentab.
 • Restylane Defyne: Danner og definerer ansigtets konturer med stor løfteevne og forbedret resultat.
 • Restylane Lyft: Giver løft og struktur til ansigtets konturer med stor løfteevne og udtalt effekt.
 • Restylane Kysse: Forbedrer læbernes form ved at tilføje volumen og kontur til læberne med et afbalanceret og naturligt look.
 • Restylane Skin Booster: Giver en sund, strålende, godt fugtet og glat hud.

Behandling for rynker og tab af fylde

Med alderen holder vores hud op med at producere bindevævsfibrene kollagen, elastin og hyaluronsyre. Disse fibre er essentielle for at holde huden hydreret, fast og elastisk.

Når kollagen- og elastinproduktionen falder, mister huden sin volumen og begynder at synke, mens rynkerne bliver dybere og mere fremtrædende. Dette kan føre til, at vi ser ældre og mere trætte ud.

Hos Derma Solution er vi forpligtet til at genoprette den naturlige skønhed på en subtil måde, der producerer ens naturlige ansigtstræk uden at det bliver unaturligt. Alle sygeplejersker har erfaring med kosmetiske behandlinger.

Restylane er en fantastisk filler til at fjerne rynker og fine linjer hos både mænd og kvinder. Restylane løfter rynker op til hudniveau, på den måde kan vi rette op på røgrynker, rynket hud og fine linjer. En behandling hjælper din hud og ansigtstræk til at blive den bedste udgave af dig selv.

Restylane bruges til

 • Læbeforstørrelse eller konturering af læber
 • Rynker, folder og linjer
 • Kindben
 • Rive igennem (dybe cirkler under øjnene)
 • Garden
 • Kæbevinkel og kæbelinje
 • Tindinger
 • Ikke-kirurgisk næsekorrektion
 • Ikke-kirurgisk ansigtsløftning med MD-koder

Resumé af din behandling

Behandlings
tid

30 – 60 min.

Tilbage på arbejdet

Med det samme

Bedøvelsesmiddel

Ingen

Restitution

Op til 7 dage*

Følsomheds
periode

Op til 72 timer*

Resultaternes varighed

Langvarige resultater*

Risici og komplikationer

Rødme, irritation

BOOK Nu

Uforpligtende konsultation

INGEN BILLEDER ER TILGÆNGLIGE

Skal jeg have en konsultation først?

Før din første behandling med filler hos Derma Solution er det et lovkrav at have en uforpligtende konsultation af en hudlæge. Desuden skal det ske 48 timer før behandlingen påbegyndes, så du får mulighed for at ændre mening.

Hvor meget koster filler normalt?

Behandling med filler er normalt afhængig hvor meget du får fra sprøjten. Behandling med 1ml starter fra 3000 kr. Den nøjagtige pris vil blive bekræftet ved en gratis konsultation med en professionel behandler.

Gør det ondt at få filler i huden?

I modsætning til kirurgiske procedurer såsom ansigtsløft eller implantater, får du hverken lavet snit eller sting i huden. Der kan være lette smerter eller ubehag. Klienter beskriver det som en lille ridse, når nålen går ind i huden og en let stikkende fornemmelse, når filler sprøjtes ned i huden. Vi kan bruge lokalbedøvelse til bedøve området med, hvis der er behov for det. Efterfølgende kan der være lidt hævelse eller blå mærker. Hævelsen forsvinder inden for 48 timer. De blå mærker forsvinder i løbet af 14 dage.

Kan I tilbyde permanent filler?

Vi tilbyder ikke permanent filler, pga. at vi ikke kender de ukendte risici på langt sigt. Vi benytter kun de mest kendte semi-permanente fillere på markedet.

Hvor længe holder filler i huden?

Resultaterne begynder at vise sig umiddelbart efter behandlingen og kan vare op til 12 måneder afhængigt af det anvendte produkt og det behandlede område. Filler i læberne holder normalvis i seks måneder.

Hvis jeg nu ikke kan lide resultatet?

En stor del af tiden under din konsultation er blevet brugt til at diskutere dine forventninger og kun uddannede behandlere giver filler på Derma Solution, så der burde ikke komme nogle overraskelser eller chokerende resultater. Hvis du ikke er tilfreds med resultatet, kan din læge eller sygeplejerske opløse filleren næsten øjeblikkeligt uden at efterlade varige skader.

Hvor kan jeg få filler på kroppen?

Det er populært at få fylde i læber, kinder og næseryggen. Det er populært at få behandlet pande, øjne, mund, hage, hals, halsudskæring og hænder for at udglatte og jævne linjer og rynker.

Vil jeg se meget anderledes ud?

Nej. Vores behandlere arbejder som kunstnere og bruger dit ansigts naturlige konturer som vejledning. Dit normale ansigtsudtryk forbliver upåvirket. Under din konsultation med din læge eller sygeplejerske vil der blive udarbejdet den bedste plan for dig, så du kan opnå fine resultater.

Treatments Price of Treatments
Consultation Free
The wrinkle between the eyebrows From DKK 1.500
Tindinger From DKK 4.600
Under the eyes - Tear through From DKK 2.500
Ear flaps From DKK 2.500
Cheek bone From DKK 4.600
Nose From DKK 4.600
Kindfold - Nasolabiale furer From DKK 2.500
Lips From DKK 2.500
Mundvige - Puppet lines From DKK 2.500
Garden From DKK 2.500
Jaw line From DKK 4.600
Filler – 0,5 ml From DKK 1.500
Filler – 1 ml From DKK 2.500
Filler – 2 ml From DKK 4.600
Filler – 3 ml From DKK 6.700
Pr. Subsequent/ Touch-up From DKK 2.000
Dissolution of filler From DKK 2.000

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser af denne behandling