Fedtfrysning og kropsformning

Kryolipolyse | CoolTech

Kryolipolyse, også kaldet “fedtfrysning” er et ikke-kirurgisk alternativ til at reducere specifikke områder med fedt. Kryolipolyse er en gennemprøvet metode til fedtreduktion, som har været underkastet kliniske afprøvninger og videnskabelige studier. Behandlingen nedbryder fedtcellerne i det behandlede område.

Behandlingen varer en time og er oftest anvendt til permanent reduktion af genstridige fedtdepoter og til almindelig kropsformning.

Fedtsugning med laser ødelægger sandsynligvis ikke fedtceller. Kirurgisk fedtsugning er en ekstrem behandling og en invasiv procedure med kirurgiske risici, risiko for sammenvoksninger, forlænget restitutionstid, mulig ar dannelse og postoperative smerter. Derimod har kryolipolyse kun ringe eller slet ingen restitutionstid og er velegnet som en dagsbehandling.

Ikke al teknologi på markedet er veldokumenteret, på Derma Solution benytter vi kun registrerede medicoteknisk udstyr, der er dokumenteret af tilstrækkelige kliniske studier.

Denne unikke ikke-invasive behandling anvender en kombination af elektro og kryolipolyse. Kryolipolyse rammer specifikt fedtcellerne og sænker deres temperatur til -9 grader, hvilket får dem til at krystallisere. De andre strukturer i kroppen påvirkes ikke af denne proces. Ved hjælp af medicinsk teknologi nedkøles cellerne til det punkt, hvor kroppens naturlige proces “apoptose” udløses. Efterhånden samles disse ødelagte fedtceller og fjernes fra kroppen. Det resterende indhold af fedtceller kasseres naturligt igennem kroppens lymfesystem. Resultaterne er dokumenteret, varige og synlige.

Den ideelle kandidat til kryolipolyse er en person, hvis BMI (Body Mass Index) er lidt over idealet og har specielle områder med uønsket fedt, der ikke kan fjernes med kost eller motion. Det kan være fedtbuler såsom løs fedt ved bukselinningen, elskovshåndtag, fedtdepoter på maven, overarmene eller siderne.

Vores team er specialuddannet i æstetiske behandlinger af kroppen og vores behandlingsplaner er tilpasset til den enkelte kunde. Vores mål er at arbejde tæt sammen med dig for at tilgodese dine mål og forventninger. Vi informerer dig om behandlingen, så du kan træffe de rigtige beslutninger for at opnå det bedst mulige resultat.

Disse områder kan behandles:

  • Mave
  • Inderlår
  • Ydre lår
  • Hofter
  • Balder
  • Undersiden af armene
  • Dobbelthage

Resumé af din behandling

Behandlings
tid

30 – 60 min.

Tilbage på arbejdet

Med det samme

Bedøvelsesmiddel

Ingen

Restitution

Op til 7 dage*

Følsomheds
periode

Op til 72 timer*

Resultaternes varighed

Langvarige resultater*

Risici og komplikationer

Rødme, irritation

BOOK Nu

Uforpligtende konsultation

Er jeg egnet til kryolipolyse?

Den ideelle kandidat til kryolipolyse eller “fedtfrysning” er en person, der vejer lidt over deres idealvægt og ikke kan komme af med genstridige fedtdepoter.  Den ideelle kandidat bør ikke veje over 10-15 kg i forhold til deres idealvægt.  Fedtfrysning er ikke en vægttabsbehandling og erstatter ikke fordelene ved sund kost og motion. Det er ikke en behandling af fedme.

Hvad sker der med fedtet?

Kryolipolyse rammer specifikt fedtcellerne og sænker deres temperatur til -9 grader, hvilket får dem til at krystallisere.  De andre strukturer i kroppen påvirkes ikke af denne proces.  Det resterende indhold af fedtceller kasseres naturligt igennem kroppens lymfesystem.  Resultaterne er dokumenteret, varige og synlige.

Hvilke områder kan forbedres med kryolipolyse?

Denne behandling er bedst til genstridige områder,der ikke kan fjernes ved ændringer i kost og motion.  Vores behandlere har erfaring for at inderlår, nedre maveregion og løst fedt ved bukselinningen reagerer positivt på denne behandling. Det er ikke ualmindeligt, at vores behandlere anvender denne teknik i kombination med andre teknologier, så du opnår det bedste resultat.

Er resultaterne permanente?

Ja. Så længe du kan bevare din vægt og dine normale kost- og motionsvaner, bør dine langsigtede resultater forblive stabile.

Hvad kan jeg forvente af behandlingen?

Resultatet vil blive synlig 2 til 6 uger efter behandlingen påbegyndes. Det endelige resultat er målbart efter ca. 12 uger afhængig af kroppens stofskifte.  Vores behandlere vil booke dig til en opfølgende aftale.

Hvad vil der ske under behandlingen?

For at beskytte huden placeres et frostbeskyttende kompres på behandlingsområdet. Herefter suges huden ind i en sugekop og maskinen starter den målrettede køleproces. Du vil opleve en let trækken i huden og området vil føles koldt. Inden for minutter vil området opleves følelsesløst.  Apparatet er på området i 30 til 60 minutter afhængig af størrelsen på det område, der skal behandles.

Hvor mange applikatorer har maskinen, og hvad er størrelserne?

Maskinen har 4 applikatorer, som alle kan bruges på samme tid. Dette reducerer behandlingstid markant, da flere områder kan behandles på én gang.

Her er størrelserne på hver applikator.

Stor applikator A: 220mm * 76mm * 125mm. Mellem applikator B1: 160mm * 56 mm * 65 mm. Mellem applikator B2: 160mm * 56 * 65 mm. Lille applikator C: 125mm * 45mm * 70mm.

Vigtige oplysninger

Denne behandling skal udføres af en uddannet behandler. Vores kliniske teknikere er uddannede behandlere, der er specialiserede i æstetiske, ikke-kirurgiske og ikke-invasive forandringer af kroppen.

Enkelt område (f.eks. maven) 1.999 kr.
3 behandlinger – Et enkelt område 4.999 kr.
Dobbelt område (f.eks. kærlighedshåndtag, inderlår) 3.499 kr.
3 behandlinger – Dobbelt område 8.999 kr.
Fire områder (f.eks. kombination) 4.499 kr.
3 behandlinger – Fire områder 11.499 kr.

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser tilgængelige af denne særlige behandling.

DERMA SOLUTION

Derma Solution
Holmbladsgade 84
2300 København
+45 52 39 93 08

Cookies and Privacy Policy

OPENING HOURS

Monday - 10:00 - 18:00

Tuesday - 10:00 - 18:00

Wednesday - 10:00 - 18:00

Thursday - 10:00 - 18:00

Friday - 10:00 - 18:00

Saturday - Closed

Sunday - Closed

OUR LOCATION

CONTACT US