FACIAL TRÅDNING

Hårfjernelse i ansigtet med tråd

Fjerning af hår med tråd er en skånsom måde at fjerne uønsket hårvækst på. Metoden bruges især til at fjerne hår i ansigtet, for eksempel overlæbe hos kvinder.

Metoden er enkel, man bruger en fin bomuldstråd, som rulles hen over hårene. Derved fjernes håret ved hårsækken. Tråden berører knap huden. Der kan opstå lidt rødme, men den forsvinder ret hurtigt.

Specielt ved fjerning af hår i ansigtet er tråden et godt alternativ til voks eller sukker, da huden i ansigtet er særligt tynd og derfor ekstra følsom.

Der er mange fordele ved brug af tråd. Den mest markante forskel er slutresultatet. Ved at fjerne hår med tråd / threading, fjerner man nemlig en hel række hår på en gang, modsat pincetten som fjerner ét eller meget få hår af gangen, og der derfor ofte står hår tilbage. Fjerner man hår med tråd kan man opnå en helt glat overflade uden hår som holder helt op til 4 til 6 uger.

Fordelene ved hårfjernelse med tråd kan kort sammenfattes her:

  • Meget hygiejnisk
  • Præcis
  • Kemikaliefri
  • Hurtig
  • Langtidsholdbare resultater (op til 6 uger*)

Resumé af din behandling

Behandlings
tid

30 – 60 min.

Tilbage på arbejdet

Med det samme

Bedøvelsesmiddel

Ingen

Restitution

Op til 7 dage*

Følsomheds
periode

Op til 72 timer*

Resultaternes varighed

Langvarige resultater*

Risici og komplikationer

Rødme, irritation

BOOK Nu

Uforpligtende konsultation

Hvor smertefuldt det er?

Ubehaget er blevet sammenlignet med, at du bruger pincet, men tråd fjerner hår hurtigere, end hvis du bruger pincet. Oplevelsen af smerter varierer afhængig af placeringen af hårene, som fjernes og ens personlige tolerance. Brug et varm kompres for at berolige hårsækken for at lette fjernelsen af håret, og anvend bedøvende spray eller lotion inden behandling, hvis du er følsom over for ubehag.

Hvor længe holder resultatet?

Dette afhænger af kropsdelen, hvor håret fjernes med tråd og af den enkelte person. Det gennemsnitlige resultat kan vare op til 6 uger og undersøgelser tyder på, at regelmæssig hårfjernelse med tråd kan medføre en generel reduktion af hårvækst.

Hvor ofte skal jeg få fjernet hår med tråd?

Hårfjernelse med tråd er en behandling, der udføres regelmæssigt. Det er imidlertid helt afhængigt af den enkelte, hvornår der er behov for den næste behandling. I modsætning til laser, er det normalt at få næste behandling inden for en fastsat tidsfrist.

Øjenbryn
3 behandlinger 270 kr.
Per behandling 100 kr.
Overlæbe
3 behandlinger 250 kr.
Per behandling 90 kr.
Hage
3 behandlinger 270 kr.
Per behandling 100 kr.
Hele ansigtet
3 behandlinger 900 kr.
Per behandling 350 kr.

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser tilgængelige af denne særlige behandling.