Exuviance

EXUVIANCE®

KLINSIK DOKUMENTERET HUDPLEJE

Exuviance er en del af firmaet NeoStrata og er en populær serie af en kosmetisk hudpleje. Den er klinisk dokumenteret til at kunne løse de mest almindelige tegn på ældning ved hjælp af kraftfulde ekstrakter og fornyende eksfoliering uden irritation eller sensibilisering af huden.

Herunder en lang række ingredienser fra det velkendte AHAs såsom glykolsyre, mælkesyre til effektive antioxidanter såsom vitamin C og E. Hvert produkt i Exuviance serien tilbyder også noget anderledes og spændende i forhold til egenskaber. Fra alpine ekstrakter og maritime planteekstrakter til kraftfulde peptider. Exuviance er altid på forkant indenfor hudpleje ved altid at udvikle det sidst nye produkt.

Nogle af deres mest populære kreationer er duoen af Poly-Hydroxy syrer også kaldt glukonolakton og laktobinsyre. Det er to ikke-irriterende alternativer til den stærke AHAs, og forfiner med succes ujævn tekstur og stimulerer produktionen af nye kollagenproteiner. En anden er NeoGlucosamin og er en ikke-syreholdig aminosukker, der blidt eksfolierer huden og fremmer cellefornyelsen for at forebygge alt fra fine linjer til trist hud. Disse spændende ingredienser bruges i rigelige mængder i Age Reverse serien, der indeholder et renseprodukt, øjencreme, fugtighedscreme, natcreme og en målrettet halscreme. Det er et fremragende valg for dem med meget problematiske rynker eller alvorlige solskader.

Og Exuviance produkter klarer ikke kun af for tidlig ældning.  De tilbyder også en bred vifte af aktuelle løsninger til andre hudproblemer såsom hyperpigmentering, følsomhed, problemhud med akne og inflammation. Produktet er utrolig effektivt og kan udrette mirakler for alle hudtyper.