Ellipse

Ellipse har hovedkvarter i Danmark. Ellipse udvikler, producerer og markedsfører højkvalitets lasere og IPL-baserede systemer til dermatologiske behandlinger af en lang række medicinske og kosmetiske tilstande. Ellipse er blandt de bedste udbydere af IPL-løsninger og besidder en stærk IP-position med IPL-licenser til hele verden.

Videnskabelige dokumentationer har stået bag alle Ellipse løsninger, lige siden Ellipse fik sin debut i 1997. I dag har Ellipse et internationalt ry for avanceret laser og IPL Intenst Pulslys (I²PL) med upåklagelig kvalitet og omfattende kundeservice.

Det anvendes til behandling af akne, solskadet hud, hårfjerning, reduktion af rynker, neglesvamp og fjernelse af pigmenterede og vaskulære læsioner.  Alle Ellipse produkter er udviklet i tæt samarbejde med førende dermatologer og forskningsinstitutioner.  Med tusindvis af brugere og flere kliniske artiklers dokumentation af sikkerheden og effektiviteten af Ellipse produkter, er Ellipse KLINISK DOKUMENTERET TIL AT VÆRE SIKKER OG EFFEKTIV.

Forklaring på intenst pulslys

Ellipse IPL og laserbaserede systemer giver den hurtigste hårfjerning på markedet og kan anvendes til alle hudtyper. Førende dermatologer og skønhedsfagfolk i hele verden er afhængige af, at Ellipse IPL og lasersystemer er sikre, effektive og dokumenterede til hårfjerning.

Fremragende hårfjerning opnås efter laserbehandlinger.

Ellipsens kantede pulsteknologi og dobbelte filterfunktion til hårfjerning med Ellipse IPL er førende indenfor dette marked. I modsætning til mange andre laser IPL-behandlinger, hjælper denne behandling også på pigmentering i huden. Det anvender lys via et håndholdt apparat til at ramme melanin i hårsækken. Dette lys konverteres til varme, så det ødelægger hårsækken, som derefter ikke kan producere et nyt hår.

Behandlingen

Det intense pulslys er tiltrukket af melanin, der findes i håret. IPL rammer pigmentet i håret for at fjerne det effektivt. Inden behandlingen påføres en gel på huden for at optimere behandlingen. En applikator sættes derefter på huden og lysenergien absorberes i håret og medfører en varmereaktion, der ødelægger hårsækken. Behandlingen er kun en succes i hårets vækstfase, derfor er det nødvendigt med et forløb af behandlinger. Alle hudtyper kan få behandling.

Sikkerhedsforanstaltninger før og efter laserbehandling

Det er yderst vigtigt, at du kommer til en konsultation, før du påbegynder behandlingen. Direkte sollys, selvbrunercreme og solarier skal undgås en måned før og efter behandlingen.

En god medicinsk solcreme med SPF (Solbeskyttelsesfaktor) 30 eller højere skal bruges dagligt mindst en måned før og efter behandlingen for at mindske risikoen for pigmentforandringer og beskytte huden mod skadelige UV-stråler.

Voksning, hårfjerning med tråd og plukning af hår anbefales ikke mindst en måned før behandling. Kunder, der gennemgår hårreduktion med laser, rådes til at barbere hårene af dagen før laserbehandlingen.

Brug af aktive cremer såsom Retin-A eller AHA (Glykolsyre) bør afsluttes mindst fire dage før behandlingen. En laserbehandling anbefales ikke under graviditet eller mens der tages medikamentet Roaccutane.

Der tilbydes en grundig konsultation før behandling for at forklare hele proceduren og vurdere egnetheden til behandlingen. Der laves måske en priktest for at bestemme de parametre, der er mest velegnede til dig.

Beskyttelsesbriller er påkrævet til både teknikeren og klienten ved udførelse og modtagelse af behandling.

Forklaring af teorien

Bredspektret lys rammer overfladen af huden og rammer herefter melanin. Dette lys passerer igennem huden, indtil det rammer håret eller hårroden. Roden indeholder normalt den højeste koncentration af melanin. Efterhånden som lyset absorberes, bliver roden og det meste af håret opvarmet og ødelægger de hårproducerende papiller. Man hævder, at varmekonverteringen sker direkte i de mørkere kapillærer, der bringer blod til hårsæk.

Ikke alle hårsække er ”aktive” på en gang og det er kun aktive hårsække, der bliver påvirket af behandlingen. “Inaktive” hårsække kan behandles, når de med tiden bliver ”aktive”. Det er nødvendigt med gennemsnitligt 8-10 behandlinger med IPL for at fjerne de mest synlige hår. Der findes ingen fælles protokol for behandling. Det afhænger af det anvendte udstyr og patientens hudtype. Det område, der skal behandles, skal være barberet og uden solskoldninger. Der anbefales en behandling med 4 til 6 ugers mellemrum.

Effektiv til:

 • Ansigt
 • Aldersplettet hud uden elasticitet
 • Pigmentering
 • Rynker
 • Store porer
 • Ar
 • Strækmærker efter graviditet. Fjernelse af død hud
 • Falmede tatoveringer og pigmenter

Konsultation før behandling

Visse hudsygdomme, sundhedsmæssige uregelmæssigheder og medicin kan have indflydelse på, om det er sikkert for en person at modtage en lysbaseret hårfjerningsbehandling. Medicin, der øger lysfølsomheden eller påvirker huden er kontraindikationer for behandling. Derfor sørger vi på Derma Solution for, at ALLE vores patienter tilbydes en konsultation, hvor en kvalificeret sygeplejerske vurderer behandlingsmuligheder på individuel basis og anbefaler de nødvendige parametre for behandling.

Hvem er ikke egnet som kandidat?

IPL anbefales ikke til:

 1. Gravide kvinder
 2. Solskoldet hud
 3. Åbne sår
 4. Lysfølsomhed
 5. Langvarig behandling med medicin (dette bliver vurderet i samråd med en sygeplejerske)
 6. Soleksponering (lige før og efter behandling)

Spørgsmål og svar

Er permanent hårfjerning muligt med Ellipse IPL?
Hvor mange behandlinger er nødvendige?
Er Ellipse IPL lysbehandling sikker?
Er det smertefuldt?
Kan alle hårfarver og alle dele af kroppen behandles?
Hårfjerning eller hårreduktion hos mænd:
Hvordan virker Ellipse sammenlignet med voksning og elektrolyse?
Vil du vide mere?

DERMA SOLUTION

Derma Solution
Holmbladsgade 84
2300 København
+45 52 39 93 08

Cookies and Privacy Policy

OPENING HOURS

Monday - 10:00 - 18:00

Tuesday - 10:00 - 18:00

Wednesday - 10:00 - 18:00

Thursday - 10:00 - 18:00

Friday - 10:00 - 18:00

Saturday - Closed

Sunday - Closed

OUR LOCATION

CONTACT US