Diamant-mikroslibning af huden

Ser din hud træt og kedelig ud? Er du begyndt at lægge mærke til fine linier og rynker? Prøv mikroslibning af huden for at få en veloplagt, frisk og glødende teint. *

Mikroslibning af huden er en enkel men effektiv måde at forynge og polere din hud på med synlige resultater med det samme. * Derma Solution tilbyder diamant-mikroslibning af huden, som er hurtigere og mere komfortabel end nogen anden behandling med mikroslibning af huden. Teknisk set er det diamant-teknologi på en stav, der gør mikroslibning af huden blidere end nogensinde før og den tilføjede vakuumfunktion eksfolierer langt mere effektivt.

Resumé af din behandling

Behandlings
tid

30 – 60 min.

Tilbage på arbejdet

Med det samme

Bedøvelsesmiddel

Ingen

Restitution

Op til 7 dage*

Følsomheds
periode

Op til 72 timer*

Resultaternes varighed

Langvarige resultater*

Risici og komplikationer

Rødme, irritation

BOOK Nu

Uforpligtende konsultation

Hvad bruges mikroslibning af huden til?

Denne procedure kan anvendes til behandling af:

  • Kedelig, udtørret hud
  • Linjer og rynker
  • Solskadet hud
  • Tilstoppede porer og hudorme
  • Akne og ar efter akne

Hvordan virker det?

Mikroslibning af huden er en intensiv, medicinsk eksfolieringsbehandling af huden, som beroliger og fjerner det yderste lag af huden. Det udføres med stave med diamanter i spidserne, som eksfolierer huden, reducerer synligheden af rynker, linjer, ar og andre skønhedsfejl og tegn på ældning. Processen med mikroslibning af huden hjælper også med at fremme produktionen af kollagen, der holder huden fast og ungdommelig.

Hvad gør diamantmikroslibning af huden med vakuum anderledes?

Som ovenfor nævnt, er diamantbehandling den hurtigste og mest komfortable eksfolieringsprocedure. Staven bruger moderne diamantteknologi til at eksfoliere blidt og effektivt, og suger den døde hud op ved hjælp af et justerbart vakuum. Hele proceduren er overstået på ca. 30 minutter.

Er det et alternativ til Botox eller ansigtsfyldning?

Mikroslibning af huden er så effektiv, at det kan betragtes som et funktionelt alternativ til Botox eller hudfyldning, især hvis du ikke kan lide nåle – mange mennesker synes, at muligheden for dyb, blid eksfoliering er langt mere tiltrækkende!

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Du bør mærke en forbedring med det samme*, men vi anbefaler 6 behandlinger (én behandling per uge) for at opnå de bedste resultater.

En komplet liste over bivirkninger, forsigtighedsregler og kontraindikationer bliver drøftet personligt ved konsultationen.

Hvad lang er rekreationstiden?

Der er ingen rekreationstid, selvom huden kan være rød i flere timer efter behandlingen.

Hvad skal jeg være opmærksom på efter behandlingen?

Du må ikke presse eller tage varmt vand på det behandlede område indenfor 48 timer. Solcreme er nødvendigt i sollys, og der tilrådes at anvende fugtighedscreme for at holde din hud sund efter behandlingen.

Hele ansigtet:
6 behandlinger 4.050 kr.
Per behandling 900 kr.

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser tilgængelige af denne særlige behandling.