DERMALOGICA

PROFESSIONEL HUDPLEJE FOR LIVET

Dermalogica startede i Californien i 1986 og er nu det bedste valg til hudpleje blandt professionelle over hele verden.

Dermalogica blev skabt af Jane Wurwand, en rutineret uddannet hudterapeut fra Storbritannien og hun var ny i den amerikanske skønhedsindustri i begyndelsen af 80erne. Det er et brand, der leverer intensive og effektive produkter, der ikke indeholder de almindelige irriterende ingredienser såsom mineralolie og alkohol. Deres mål har altid været en sund hud og deres omfattende sortiment indeholder produkter til alle hudtyper, -farver og -tilstande.

Har du problemer med at håndtere hudproblemer som akne og er der områder med misfarvning? Du vil sikkert gerne afbalancere og lindre din teint eller lysne huden. Der findes en Dermalogica serie, der kan hjælpe dig: AGE Smart klarer de tidlige tegn på ældning. MediBac Clearing får udbrud under kontrol, UltraCalming minimerer betændelsestilstande og PowerBright TRx genskaber klarhed. Der findes mange flere løsninger til dine hudproblemer. Daily Microfoliant er også rigtig god. Deres kollektion af rejsesæt gør det nemt at afprøve en hel stribe af produkter, før du starter en helt ny hudplejeserie.

Du kan være helt sikker på, at ingredienserne i hvert produkt vil gøre underværker for din hud. Ved at holde alle deres emballager i et elegant og enkelt design, bruger Dermalogica al deres tid og ressourcer på at udvikle stærke og antiakne produkter, så du kan opleve den flotteste hud for altid!

Skincare Routine | Maddie Edwards

Dermalogica Superfoliant