BOTOX® INJEKTIONER HOS DERMA SOLUTION

Botox® er et godkendt lægemiddel, der er baseret på proteinstoffet botulinum toksin type A. Botox bliver sprøjtet ind i musklerne, som herved bliver svækkede. Botulinum toksin bruges til kosmetisk behandling i små doser for midlertidig afslapning af ansigtsmusklerne. Når det gives i små doser, kan det ikke overdoseres. Når ansigtsmusklerne trækkes sammen, dannes der rynker iden løse hud over disse muskler. Ved at svække musklerne reduceres rynkerne. Dette vil udglatte linjer og rynker i ansigtet og give et yngre udseende.

Behandlingen gives på en række præcise og planlagte injektionsområder. Produktet appliceres på ansigtet via ultrafine mikronåle. De er specielt designet til at mindske smerten ved injektion og til at gøre din behandling så behagelig og stressfri som muligt. Vi vil dog give bedøvende creme til patienter, såfremt dette ønskes.

Selvom stoffet måske har fået navnet kendt via berømtheders brug af BOTOX® injektioner, er det en overkommelig behandling, som alle kan få adgang til. I modsætning til visse andre kosmetiske medicinske behandlinger, er dette velegnet til stort set alle, der har rynker eller andre linier i huden, de gerne vil have fjernet. Det gælder for personer, der vil bekæmpe naturlige tegn på ældning eller de, der har udviklet rynker/linjer efter eksponering af solen.

Det er oftest anvendt til at reducere fine linjer og rynker. Der er imidlertid en række andre anvendelser af Botox® såsom behandling af kraftig svedtendens, migræne og muskelforstyrrelser.

Det er muligt at kombinere behandlingen med botulinum toksin med ikke-permanent filler, laser, kemisk peeling og/eller andre hudforyngende behandlinger.

KONSULTATION

Din konsultation til en BOTOX® behandling bliver udført sammen med et højtuddannet sundhedspersonale med erfaring i at give injektioner. For at sikre at vi opnår de ønskede resultater, vil vi drøfte dine hudproblemer og tidsplanen med dig. Vores konsultationer er uforpligtende og vi bestræber os på at hjælpe dig med at forstå behandlingen, dens virkning og hvordan den forebygger og/eller forbedrer dine fine linjer.

Bemærk: Vi anbefaler behandlinger baseret på de bedste videnskabelige data og fysiske forhold vurderet under din konsultation. I teorien burde de være tilstrækkelige til at løse vores kunders bekymringer. Det kan dog være, at der skal til yderligere behandlinger for at opnå dine ønskede krav. Individuelle resultater varierer fra person til person.

Resumé af din behandling

Behandlings
tid

30 – 60 min.

Tilbage på arbejdet

Med det samme

Bedøvelsesmiddel

Ingen

Restitution

Op til 7 dage*

Følsomheds
periode

Op til 72 timer*

Resultaternes varighed

Langvarige resultater*

Risici og komplikationer

Rødme, irritation

BOOK Nu

Uforpligtende konsultation

INGEN BILLEDER ER TILGÆNGLIGE

Skal jeg have en konsultation først?

Før din første BOTOX behandling hos Derma Solution er det et lovkrav at have en uforpligtende konsultation af en hudlæge. Desuden skal det ske 48 timer før behandlingen påbegyndes, så du får mulighed for at ændre mening.

Er Botox sikker?

Ja, helt sikker. Botox har været FDA-godkendt siden 2002 til effektiv behandling af aldrende linjer. Ligesom de fleste kosmetiske behandlinger kan der opstå bivirkninger. Nogle klienter angiver mindre blå mærker, mens ca. 1-3% oplever et ‘hængende øjenlåg’. Begge dele kan dog rettes eller vil forsvinde med tiden. For at reducere risikoen for komplikationer er det vigtigt, at antirynke-injektioner gives af højt kvalificerede behandlere i et sikkert og medicinsk miljø.

Hvordan slipper jeg af med rynkerne?

Rynker er uundgåelige, men behøver ikke at være permanente. Der findes en række professionelle hudbehandlinger, der er designet til at ordne fine linier og rynker – og endda være med til at forebygge dem. Disse omfatter injicerbare behandlinger mod aldring som BOTOX®, dermale fyldstoffer. Der er også behandlinger, der er designet til at reducere ældning af huden og fremme produktionen af kollagen, såsom laserbehandling, mikroslibning og mekanisk eksfoliering.

Hvilke områder kan behandles med BOTOX?

BOTOX® injektioner bruges hovedsageligt til ansigtet. Panderynker, rynker omkring øjnene, og de “11 linjer” mellem øjenbrynene er de mest populære områder. Botox kan også forebygge overdreven svedtendens.

Treatments Price of Treatments
Consultation Free
One Area From DKK 1.800
Two Areas From DKK 3.000
Three Areas From DKK 3.500
Medium Areas From DKK 1.200
Small Area From DKK 750
Touch Up From DKK 750
Hyperhidrosis From DKK 4.000
Nefertitis From DKK 3.000

Book An Appointment

Area 1 – 3: Glabella lines (Frown lines), Masseter (chewing muscles), Crow’s feet (around eye)

Medium Area: Forehead lines / Horizontal lines

Small Area: Eyebrow lift, Corners of the Mouth, Lips, Bunny Lines, Chin

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser af denne behandling