Ansigtsbehandling mod ældning

Ansigtsbehandling mod ældning

Vi mener, at huden er unik på sin egen måde! Derfor er vores praksis, at vore professionelt uddannede behandlere omhyggeligt vurderer din hud og dine specifikke behov og derefter foreslår anvendelse af egnede behandlingsmuligheder for at gennemføre en skræddersyet ansigtsbehandling. Vi ved dog godt, at nogle klienter kan lide de klassiske og tilgængelige muligheder.

Derma Solution tilbyder en bred vifte af ansigtsbehandling mod ældning, herunder:

Klassisk ansigtsbehandling

En tilgængelig ansigtsbehandling, der passer til alle hudtyper. Dette inkluderer en blanding og kombination af rensning ved brug af damp, maske og en blid eksfoliering.

Ansigtsbehandling med vulkansk aske

Originalt vulkansk aske fra Marokko. Denne ansigtsbehandling indeholder en blanding af vulkansk aske og rosenvand fyldt med aktive mineraler og næringsstoffer.

Ansigtsbehandling med sort sæbe

Dybderensning af huden ved at fjerne affaldsstoffer og døde hudceller, hvilket gør huden blødere. Eksfoliering øger blod- og lymfekredsløbet og fugter din hud og hjælper med at nedsætte risikoen for pigmentpletter. Den kan forbedre hudens elasticitet, og giver ansigtet glød. Med dens antimikrobielle berettigelse er den marokkanske sort sæbe rig på vitamin E. Anbefales særdeles til at fjerne overskydende dødt hud og tilstoppede porer med. Desuden hjælper den mod ældning og giver ungdommelig glød og reducerer forekomsten af rynker.

Ansigtsbehandling med Exuviance

En ansigtsbehandling der udelukkende bruger Exuviance produkter. Exuviance tredobbelte oxygen blanding giver en tilførsel af rent æterisk oxygen for at fjerne affaldsstoffer og afbalancere huden for at genskabe en ungdommelig og lys teint. Fordelene omfatter:

 • Fjerner affaldsstoffer og eliminerer aldrende mathed
 • Stimulerer vitale cellers energi
 • Giver tilstrækkelig støtte for at optimere niveauerne af kollagen
 • PHA/Bionic blanding giver ekstra ungdommelige fordele ved at genskabe glød og elasticitet

Luksus ansigtsbehandling

En skræddersyet ansigtsbehandling, specielt tilpasset den enkelte kunde. Bestil din gratis konsultation for at få lavet en plan for en ansigtsbehandling, som er specifik for din hud.

Resumé af din behandling

Behandlings
tid

30 – 60 min.

Tilbage på arbejdet

Med det samme

Bedøvelsesmiddel

Ingen

Restitution

Op til 7 dage*

Følsomheds
periode

Op til 72 timer*

Resultaternes varighed

Langvarige resultater*

Risici og komplikationer

Rødme, irritation

BOOK Nu

Uforpligtende konsultation

Bliver min hud påvirket?

Påvirkninger er ikke ualmindelige.  Ansigtsbehandlinger fjerner urenheder og affaldsstofferne løftes op til overfladen og forsvinder inden for en uge.  Mange gange er kunderne uvidende om stoffer, som deres hud kan være overfølsomme overfor.  Husk at advare dine behandler om eventuelle allergier eller produkter din hud har reageret på tidligere.  Vær også opmærksom på, at kost, stress, manglende søvn og hormonel ubalance kan påvirke din hud.  Vær opmærksom på skadelige stoffer, såsom sukker, alkohol og koffein, kan bidrage til hudproblemer.  Drik masser af vand for at fjerne affaldsstoffer og holde huden fugtig.

Vil huden blive rød og irriteret?

Det er muligt, at din hud bliver rød af dampen og ekstraktionerne. Vores aktive ingredienser og ansigtsmassage, aktiverer også cirkulation som ligeledes forårsager rødme. Dette kan vare flere timer. Afhængigt af niveauet af eksfoliering kan din hud også føles lidt kløende, tør og stramt i et par dage efter.  Hold din hud fugtig som anvist.  Vær opmærksom på din kost og drik masser af vand for at holde huden fugtig.  Husk at alkohol og koffein også udtørre huden og forårsage yderligere rødme.

Skal jeg vaske mit ansigt før en ansigtsbehandling?

Nej, det sørger vi for!

Vil ansigtsbehandlinger fjerne min akne, ar dannelse, rynker og pigmentpletter?

Det er vores mål at hjælpe vores kunder med at opnå en yngre og smuk hud! Desværre er det ingen mirakelkur og ansigtsbehandlinger kan ikke altid få alle disse problemer til at forsvinde.  Generelt vil ansigtsbehandlinger forbedre huden og giver den en sundere struktur og et levende udseende.  Med rigtig kost, stresshåndtering, rolige hverdage og rutinemæssige ansigtsbehandlinger eller peeling, vil disse problemer aftage med tiden.

Kan jeg bruge make up lige efter ansigtsbehandlingen?

Det er bedst at lade huden ånde og absorbere alle næringsstofferne fra din behandling.  Noget kosmetik kan irritere huden. Vi forhandler økologisk, fugtgivende og olieabsorberede foundation, som vil beskytte og dække huden.

Hvordan skal jeg pleje min hud efter min ansigtsbehandling?

Vi anbefaler normalt at behandle huden blidt efter behandlingen. Eksfolier for ikke før 5 dage efter din ansigtsbehandling.  Hold huden fugtig ved at drikke masser af vand og anvende den rette fugtighedscreme og solcreme.  Vi kan også anbefale produkter til at bruge hjemme for at holde huden strålende!

Hvor ofte skal jeg få ansigtsbehandlinger?

En gang om måneden for at opnå det bedste resultat, men hvis det ikke er i dit budget, kan vi varmt anbefale at investere i en god hudplejeserie til at bruge hjemme og få ansigtsbehandlinger, så ofte du kan.  Vi har månedlige tilbud og tilbyder pakker, således det er lettere at betale for behandlingerne!

Hvad du skal vide om din behandling?

Vores eksfolieringsmetoder er beregnet til at fjerne det øverste lag af huden ved hjælp af en egnet syre eller enzymløsning.

Fordele ved eksfoliering:

 • Udtørrer aktiv akne
 • Reducerer overfladiske rynker og ar dannelse
 • Lysner pigmenterede områder (brune skjolder)
 • Forbedrer udseendet af solskadet og ældet hud

Når skrubbemidlet er påført, vil du bemærke prikkende, kløende og brændende fornemmelser.  Huden kan føles varm.  Hvis der er alvorligt ubehag, skal du kontakte din behandler.

Bemærk, at allergi mod visse hudplejeingredienser er ikke ualmindelige.  Fortæl din behandler om kendt allergi, så de kan vurdere, om nogle af vore produkter kan være uegnede for din hud.

Når behandlingen er færdig, vil huden blive rød på grund af eksfoliering og udtræk.

Efter ansigtsbehandling kan eksfoliering forårsage:

 • Let afskalling (hævning af døde celler fra huden), selvom det ikke altid er synligt.
 • Stram, tør hud (drik masser af vand og fugt huden)
 • Udbrud kan forekomme, fordi eksfolieringsprocessen løfter urenheder op til overfladen.

Tillad huden at gennemgå denne proces på en naturlig måde.  Du må ikke pille eller skrubbe din hud under afskallingen. Brug altid solbeskyttelse og huden må ikke udsættes for direkte sollys.

Klassisk ansigtsbehandling
3 behandlinger 1.099 kr.
Per behandling 399 kr.
Ansigtsbehandling med vulkansk aske
3 behandlinger 1.299 kr.
Per behandling 499 kr.
Ansigtsbehandling med sort sæbe
3 behandlinger 1.299 kr.
Per behandling 499 kr.
Ansigtsbehandling med Exuviance
3 behandlinger 1.299 kr.
Per behandling 499 kr.
Luksus ansigtsbehandling
3 behandlinger 1.499 kr.
Per behandling 599 kr.

Ingen anmeldelser