Æstetik efter graviditet

LØS HUD & GENSTRIDIGE FEDTDEPOTER EFTER GRAVIDITET

Løs bugmuskulatur, ekstra hud, øget fedt og et slapt bækken bidrager til ”en hængemave” efter graviditet. Huden er vores største organ og den er udsat for flere ting, når en kvinde er gravid lige fra strækmærker, åreknuder og akne til hudsprængninger. De fleste af disse problemer forsvinder efter graviditeten, men desværre kan nogle kvinder stadig have forøget vægt, ”hængemave” samt løs, hængende og udstrakt hud. Huden er opbygget af kollagen og elastin. Det udvider sig, når vi tager på i vægt, men når vi hurtigt taber i vægt (fødsel), er det et hårdt arbejde for huden at vende tilbage til den form, som den havde før. Heldigvis findes der mange gode behandlinger, der kan sørge for, at din hud og især din mave bliver som før.

HIFU

Højintensiv fokuseret ultralyd (HIFU) er et løft og stramning af huden og er ikke-invasiv og rettet mod SMAS – det lag, der sidder mellem musklen og huden. Det er det samme område, som en plastikkirurg vil operere i under operationen, men denne behandling er fuldstændig ikke-invasiv og forbedringer kan fortsat ses i flere måneder efter behandlingen. HIFU er en revolutionerende behandling til stramning af huden. Behandlingen kan gøre underværker ved at opstramme og løfte ”hængemaven”, som er et problem, de fleste kvinder har efter en fødsel. HIFU opstrammer løs hud på maven, lårene og lige under bagdelen.  Applikatoren placeres langs dine problemområder og ultralydsenergien ødelægger fedtceller. Samtidig stimuleres din krop til produktion af nyt kollagen. På knap en time bliver resultatet en blødere og strammere hud med reduceret omkreds og med meget få smerter.

RADIOFREKVENS

RF-stramning af huden er rettet mod de dybere lag af huden ved at producere varme til huden. Dette skaber stimulering af huden og især kollagen, der giver elasticitet til huden. Dette får vandmolekylerne i de dybere lag af huden til at vibrere. Dette skaber friktion, hvilket forårsager opvarmning. Når der kommer varme til kollagenfibre, krymper de og strammes op og i tiden efter behandlingen bliver nyt kollagen også formet. Behandlingen kan bruges på en hvilken som helst del af kroppen til at stramme løs og slap hud specielt efter en graviditet. Efter behandlingen passer huden mere til kroppen, når den er strammet op, og den vil ligeledes blive forynget og får et mere friskt udseende. Behandlingen er effektiv på områder af ansigt og hals, bryst og mave, overarmene og lårene. Men behandlingen kan bruges på en hvilken som helst del af kroppen, der har brug for, at huden bliver mere fast.

HØJFREKVENT VAKUUM

Højfrekvent vakuum er en kombination af ultralyd, radiofrekvens og vakuum og anvendes sammen for at skabe en flot formning af kroppen. Denne revolutionerende teknologi er et nemt og særdeles effektivt non-kirurgisk alternativ til fedtsugning. Den nedbryder fedtcellerne og øger produktionen af kollagen, der giver en strammere og fastere hud. Ultralyd rammer præcist fedt og cellulitis ved at sende kraftfuld lydenergi ind i fedtet. Dette beskadiger fedtcellerne, hvilket får dem til at skrumpe ind. Radiofrekvens bruger energi til at opvarme de dybere lag af væv, reducerer størrelsen af fedtcellerne, fremmer produktionen af kollagen og øger blodgennemstrømningen. Vakuumbehandling forbedrer blodcirkulation, lymfedrænage, løsner det underliggende fedtlag og øger elasticiteten. Alle tre metoder arbejder sammen for effektivt at fjerne fedt og reducere cellulitis, forme kroppen og stramme huden.

TILSTANDE, DER KAN BEHANDLES

• Mave “hængemave”
• Lår
• Undersiden af overarme ”bingoarme”
• Flanker
• Elskovshåndtag
• Fedt over bukselinning
• Manglende hud

Ring til vores klinik og få en tid til en konsultation om, hvordan man kan slippe af med ‘”hængemave” og andre problemer efter graviditeten.

Resumé af din behandling

Behandlings
tid

30 – 60 min.

Tilbage på arbejdet

Med det samme

Bedøvelsesmiddel

Ingen

Restitution

Op til 7 dage*

Følsomheds
periode

Op til 72 timer*

Resultaternes varighed

Langvarige resultater*

Risici og komplikationer

Rødme, irritation

BOOK Nu

Uforpligtende konsultation

INGEN BILLEDER ER TILGÆNGLIGE

RING TIL OS I DAG FOR MERE INFORMATION

Priserne varierer afhængigt af størrelsen og antallet af områder, der kræver behandling. Derma Solution anbefaler at bruge kombinationsbehandlinger med henblik på at opnå de bedste resultater. Derfor er det nødvendigt med en konsultation inden behandlingen.

Anne Marie (5*)

Body Sculpting – 30th April 2019

Til jer der læser dette, så kan jeg give mine varmeste anbefalinger for at få lavet fedtfrysning som en hjælp til noget bedre. Jeg fødte for 8 mdr siden og har længe gået med tanken om What to do 😳med dansehåndtagene og maven. Derfor læste jeg en del omkring fedtfrysning. Min første tanke var, what ever- som om det virker… men hvorfor ikke… jeg havde kun hørt og læst godt om det. Derfor tog jeg med lidt hjælp på vejen, da jeg de første 12 mdr ikke må lave overbelastning af mine mavemuskler grundet mit kjersnit som jeg fik taget (8 mdr siden) Jeg træner normalt 4 gange om ugen (sund kost det meste) og har måtte springe alle hardcore maveøvelser væk. Så tænkte jeg, tja hvorfor ikke… Det er nu 14 dage siden jeg fik taget fedtfrysning på mine dansehåndtag og har tabt mig om livet 😱4cm og man kan se en VILD stor forandring på så kort tid. Jeg tænker lidt, hvad kan man så ikke se om 8uger. 👏🏼👏🏼 Nu er jeg igang med maven og det bliver spændende at følge… ☺️ Man bliver mødt med smil og et super sødt personale, man kan ikke andet end at gå derfra med et STORT SMIL. 😀 Tak for god behandling og mest af alt DET VIRKER!!! 👌🏼 Man må lide for skønheden. 🙈 PS. Det gør ikke ondt under din behandling! 👌🏼” – Facebook Verfied