360 Løft af bagdelen

FÅ LØFTET DIN BAGDEL MED VORES 360 BUM LIFT TEKNOLOGI

Vores 360 Bum Lift behandling anvender en kombination af avanceret medicinsk teknologi, herunder ultralydskavitation, radiofrekvens og vakuumterapi. Disse teknikker giver os midlerne til at bekæmpe irriterende cellulitis, genstridigt fedt og slap hud. Dette er en af de mest avancerede og effektive behandlinger for løft af bagdelen. Denne behandling kan du få på Derma Solution.

Kunder fortæller os ofte, at selvom de arbejder hårdt i motionscenteret og spiser sundt, har de endnu ikke opnået de resultater, de ønsker. Men efter behandling med 360 Bum Lift er de på vej til at få den krop, de længe har drømt om.

Vores 360 Bum Lift behandling er klinisk dokumenteret. Behandlingerne vil omfatte fokuseret varme, dyb ultralydsenergi og sugning. Dette får fibrene i dine balder til at trække sig sammen og huden bliver strammere. Denne behandling stimulerer kollagen og ødelægger fedt og får bagdelen til at se større og mere rund ud. Ved at stramme den omkringliggende hud og reducere centimeter over og under balderne, får bagdelen en flottere facon. Dine balder bliver ikke kun strammere og løftes, men din muskler bliver fastere under overfladen og giver et samlet flot udseende.

Denne ikke-invasive behandling virker på:

 • Cellulitis
 • Løs hud
 • Fedtdepoter
 • Strækmærker
 • Genstridigt fedt på lårene
 • Ujævn struktur

Vi bruger en 3 trins behandling til vores 360 Bum Lift. Typisk vil denne behandling indebære:

 1. Kavitationsultralyd stråles på huden, hvor de helt præcist rammer fedt og cellulitis og sender kraftig ultralyd på området, Der opstår selektiv beskadigelse af fedtcellernes membran (fedtvævet) og fedtet bliver efterhånden nedbrudt (apoptose). Efter at fedtet er nedbrudt, fjernes døde fedtceller og fedtmateriale naturligt via lymfekredsløbet.
 2. Denne innovativeplatform leverer varme via koncentreret radiofrekvensenergi til de dybeste lag i vævet (underhuden). Det fremmer hudens elasticitet og fasthed, hvilket medfører øget metabolisme og øget aktivitet i cellerne og hurtigere fedtforbrænding.
 3. I slutfasen udføres massage med vakuum for at forbedre gennemstrømningen af det oxidere blod og fremskynder lymfedrænagen.

Effekten bliver gradvist bedre i løbet af flere behandlinger, da der produceres nyt kollagen og elastin samt døde celler transporteres væk. De fleste klienter mærker en strammere, sundere og mere afrundet udseende af bagdelen i løbet af de første 3 behandlinger og endnu bedre resultater efter flere behandlinger.

Antallet af nødvendige behandlinger er afhængigt af omfanget af cellulitis. En sund kost og livsstil vil være med til at vedligeholde det flotte resultat, du får af behandlingerne.

Denne behandling kan kobles sammen med Kryolipolyse (fedtfrysning) og høj intensitet af fokuseret ultralyd for at få de bedste resultater.

Resumé af din behandling

Behandlings
tid

30 – 60 min.

Tilbage på arbejdet

Med det samme

Bedøvelsesmiddel

Ingen

Restitution

Op til 7 dage*

Følsomheds
periode

Op til 72 timer*

Resultaternes varighed

Langvarige resultater*

Risici og komplikationer

Rødme, irritation

BOOK Nu

Uforpligtende konsultation

Hvad skal jeg gøre inden en behandling?

Tre dage inden starten af behandlinger anbefales klienter at drikke mindst 2 liter vand hver dag. Så kan ultralyd og radiofrekvensbølger bedre ramme vandmolekylerne under hudens overflade. Behandlingen bliver mere effektiv, når der er meget vand i vævet. Det er også en god idé at drikke vand 3 dage efter behandlingen.

Hvad sker der under en behandling?

Behandlingen er afslappende og smertefri. Der foretages en tilbundsgående undersøgelse, hvor der bliver udarbejdet en behandlingsplan skræddersyet til dine specifikke behov. Vi foretager de nødvendige målinger og beder dig om at sidde eller ligge ned alt efter, hvilket område der skal behandles. Behandlingsområdet afdækkes diskret og der påføres gel. Kavitationsultralydsapparatet smelter fedtcellerne i det område, du ønsker at forme og/eller få mere glat. Radiofrekvensapparatet roteres langsomt over huden og udsender radiobølger igennem det øverste lag af huden ned til underhuden. Underhuden opvarmes til mellem 40-45 grader uden at brænde hudens overflade. Din hud vil føles mere varm i det behandlede område. Det er vigtigt at lade os vide, hvis behandlingen bliver ubehagelig for dig, for så vil vi arbejde videre til det næste område. Samtidig med radiofrekvens bruges der vakuum for at øge blodcirkulationen i området og fremme lymfedrænagen.

Hvad kan jeg forvente af behandlingen?

Behandlingen forbedrer både de dybe og overfladiske lag af huden. Der sker en foryngelse af huden, reduktion af cellulitis og kroppen bliver formet. Behandlingen er sikker, effektiv og ikke-invasiv. De fleste klienter oplever nedsat omkreds efter den første behandling med stigende resultat efter hver behandling men især efter 3. behandling. Resultaterne kan variere fra person til person på grund af forskellig vævsstruktur, behandlingsområde, alder, stofskifte, medicin og hormonforandringer. Sund kost og mere fysisk aktivitet vil fastholde resultaterne. Der vil ske forbedringer i resultaterne flere uger efter den sidste behandling. Du fortsætter med at forbrænde fedt i op til 12 uger, hvilket betyder, at de fleste mennesker ikke producerer nye fedtceller og fedtreduktionen kan blive permanent. Denne fremgangsmåde vil også give dig en fastere og glattere hud end før, da radiofrekvensbehandlingen fremmer fibroblasterne i huden til at producere collagen.

Hvor lang tid tager hver behandling?

En behandling vil normalt vare mellem 15 og 60 minutter afhængig af de berørte behandlingsområder.

Er der restitutionstid?

Der er ingen restitutionstid efter behandlingen. Patienter kan vende tilbage til arbejdspladsen eller andre aktiviteter med det samme. I sjældne tilfælde kan der forekomme ubehag eller hævelse.

Er der nogle risici forbundet med denne behandling?

Denne behandling er ikke-invasiv, så der er få reelle risici, så længe der ikke er nogle kontraindikationer. Lejlighedsvis kan patienterne opleve lidt ubehag eller hævelse, som er let at håndtere.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Patienterne kan se resultater allerede efter første behandling. Men de fleste patienter får de bedste resultater efter 3 til 6 behandlinger. Dette afhænger af kropsmasse og omkreds, alder, hormonbalance, medicin og dine ønskede mål. Når du spiser den forslåede sunde kost, kan antallet af nødvendige behandlinger blive reduceret. I løbet af din konsultation vil vi foreslå et passende antal behandlinger for at opnå optimale resultater. Der anbefales en vedligeholdelsesbehandling hver 6. måned.

Kan jeg få behandlinger til en overkommelig pris?

Prisen afhænger af størrelsen af området eller antallet af områder, der behandles. Mindre områder, der kræver mindre tid, koster mindre end større områder. Efter din konsultation vil vi bestemme antallet af nødvendige behandlinger og udregne omkostningerne. Behandlingen kan sammenlignes med andre behandlinger for cellulitis og udglatning af huden. Vores mål er at lave behandlinger til overkommelige priser og at du opnår gode resultater.

Er resultaterne forskellige fra person til person?

Ja, generelt opnår velplejet hud bedre resultater end tør hud. Tør hud har færre vandmolekyler og det er sværere for ultralyden og radiofrekvensbølgerne at arbejde med. Huden er mindre elastisk og mere skrøbelig, så vi anbefaler at holde huden blød og fugtig før behandlingen.

Kan kunder få både IPL og RF? 

Det er bedst at få RF 7 dage efter IPL-behandlingen.

Hvorfor vil du anbefale, at patienterne ikke skal få ultralyd RF-behandling under menstruation?

Under menstruation kan din krop være mere følsom overfor behandling.

Kan behandlingen fjerne strækmærker?

RF-behandling fjerner ikke strækmærker, men de vil blive minimeret. RF-energien hjælper med at genopbygge det ødelagte og gamle kollagen og forbedre den omkringliggende hud og gøre pigmenteringen lysere. Spørg os gerne om løsninger til reduktion af strækmærker.

Er det muligt at tabe sig med denne behandling?

Når du får reduceret dine fedtdepoter du vil muligvis opleve et vægttab, men det er ikke en behandling til vægttab. Behandlingen anvendes til at reducere fedt og cellulitis, som mindsker omkredsen af din krop. Der vil blive anbefalet at følge nogle kostforslag under hele dit behandlingsprogram. Det vil forbedre fjernelsen af fedtdepoter samt give et vægttab.

Hvilke patienter er ikke velegnede til denne behandling?

 • Personer med akut eller smitsom sygdom eller hudsygdomme, sår eller ømhed på huden
 • Autoimmune sygdomme, HIV eller AIDS
 • Tidligere kræftdiagnose, nyresvigt, leversvigt eller fedtlever
 • Hjertesygdom, implantater som f.eks. pacemakere eller elektriske proteser
 • Personer med epilepsi eller MS
 • Graviditet og amning
 • Enhver, der har haft et kirurgisk indgreb i målområdet indenfor de sidste 6 måneder
 • Under menstruation
 • Sygdomme i skjoldbruskkirtlen og andre hormonelle forstyrrelser.
 • Forhøjet blodtryk eller kredsløbsproblemer
 • Kræft
 • Astma
 • Dyb venøs trombose, åreknuder, epilepsi
 • Blodsygdom, traume, ødelagte blodkar
 • Du kan ikke få behandling på maven, hvis du har en spiral i livmoderen

Vigtige oplysninger

Denne behandling skal udføres af en uddannet behandler. Vores kliniske teknikere er uddannede behandlere, der er specialiserede i æstetiske, ikke-kirurgiske og ikke-invasive forandringer af kroppen.

Enkelt behandling 1.999 kr.
3 behandlinger – Et enkelt område 4.999 kr.

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser tilgængelige af denne særlige behandling.